AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

ürünlerin geldi heralde canım gelince yüklücem resim diyodun çektin mi resim:)

avon fransız manikür seti arkadaşlar meraklısına duyrulur ürün güzell..diğerlerini resim çekmiyorum takı filan yok çünkü bilindik ürünler diğerleride

Son düzenleme:
allık fırcası cok güzel bn bir yıldır kullanıyorum cok memnunum yumusacık nede bı dokulme oldu bugune kadar cokkkkkk memnunum
şans işi demekki ben kabuki fırça almıştım her defasında yüzümde parçaları kalıyor biraz dökülme yapıyor.

güle güle kullan cnm ürünlereini perfect pink ruju bende beğenerek kullanıyorum gerçekten çok hoş rengi var:)

Evet ben satıyorum avon ürünlerinide aynen öyle yapıyor.Özellikle boyutlarda çok farklılık oluyor

tşk ederim canım kabuki fırça kiminin dökülüyomuş kimisinin dökülmüyomuş dediğin gibi şans ama allık fırçasında dökülme problemi yok canım çok memnun herkes

arkadaşlar kanserojen içeriyor diye biliyorum avon ürünleri? sağlık bakanlığından onay almamış:44:

sadece avon değil piyasadaki tüm kozmetik ürünleri artık sağlık bakanlığı onayı almıyor.
artı kanserojen içerdiğini nereden biliyorsunuz kanserojen olmayan kozmetik ürünü mü var ki çamur at izi kalsın durumlarından bıkmadınız mı antiavoncular

Raziye 06 bu farın ismi nedir..?

Arkadaşlar krem farlar hakkında bilgi verir misiniz true color silky eye color oluyor ismi....?Golden champagne yi merak ediyorum özellikle.

ben birkaç kampanya önce bu fardan almıştım tam bir krem far değil pudramsı sürünce çok güzel duruyor ben pembesinden aldım uçuk bi pembe göz kapağına hafif bir renk veriyor sizin sorduğunuz rengi almadım bilmiyorum ama nette aratın mutlaka yabancı sitelerde swatchına falan rastlayabilirsiniz.

arkadaşlar şu anahtarlı kolyeeden alan varmı ya varsa paylaşabilirmi ben çok beğenmiştim çok merak ediyorum

Eki Görüntüle 237756

Kristen çanta onuda çok beğendim derisi yumuşacık rengide çok hoşuma gitti..[/B][/QUOTE]

Kızlar bugün sipariş verdim.Ve fırsat köşesinde bu çantayı görüp hemen sipariş ettim.Bilmiyorum nasıl bişey ama fiyatı oldukça uygun geldi.Almak isteyenler varsa fırsat köşesine bi göz atsın derim

Allık fırçası güzel yumuşacacıkçatada idare eder içi bo olunca pek güzel durmuyo pek içime sinmedi açıkcası

Raziye 06 bu farın ismi nedir..?

Arkadaşlar krem farlar hakkında bilgi verir misiniz true color silky eye color oluyor ismi....?Golden champagne yi merak ediyorum özellikle.

ilk far true colour 4'lü göz farı smokey eyes olması lazım diğer far ise golden sapphire diye tahmin ediyorum ben henüz kataloğa gelmedi canım bu farlar panorama da var gelecek kampanya da olucak eğer tahminim doğruysa...

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. bu avon k13ten sayfa 68 deki colortrend 3 tl lik rujundan tavsiye edin lütfen hangi rengi güzelll?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…