AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

evet canım aynı benimde öyle oldu ama benim ki kremini aldı çantayı istemedi geldiğinde senin olsun ben istemiyorum falan dedi bende itiraz mı ederyim yani kabul ettim sanırım ufak tefek birşey sandı gelince görmedi tabi

iyi yapmışsın canım güle güle kullan tatlım

kızlar bunlar benim hawaiian,little black dress vücut spreylerim ve sunses summer breeze nemlendiricilerim

Son düzenleme:
bunlarda winter magic duj jellerim 1 ya da 2 tane daha var da arayamadım bunlara bayılıyorum keşke kaldırılmasaydı

bu da damla şeklinde mor taşlı küpem aldım da daha hiç takmadım alırım kullanmam kalır ortada

perceive bayan parfümleri hiç alışamadım bu kokuya sürdüğüm zaman bayılcak gibi oluyorum 2 müşterim aldı 2 si kaldı annem çok sever tenine de gidiyor bu koku zaten 2 sini de onun için almıştım görüştüğümüz zaman vericem ve beyaz zambak banyo köpüğüm

bunlar da ıncandessence hediye setleri deodarantları ve far away vücut spreyi

Son düzenleme:
birazdan devam edicem kızlar

Eklentiler

• $Resim 210.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
eşimin fullspeed'i,lagon roll on müşterinin,cilt kusurlarını düzgünleştirici palet light ve ruj sparkling peach

Son düzenleme:
far away pudralarım aromadısıac rool on'larım saç bakım maskelerim top allığım eşime aldığım in blue edtler ve göz farı ve eye_liner'im

ay canım tabi ki eklerim ama bu gün çekmesem olurmu bir sürü fotoğraf ekledim yoruldum en kısa zamanda zamanda sürer eklerim olurmu tatlım

tamam canım sorun değil ne zaman uygun olursan o zaman ekle bu siparişte almıcam nasıl olsa yok zaten katalogda :))

bu da pembe yazlık çantam meme kanserine destek olmak için almıştım yanlız aldığımda fermuarı yoktu terziye gidip pembe bir fermuar diktirttim daha kullanışlı bir çanta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…