evet canım o kadar güzel değil niye bu kadar beğendiniz ki bu çantayı ben daha elimdeki çantanın birini bile kullanmadım diyebilirim geçen sene bir müşterim anewin kremlerinden almıştı bu çanta da hediyeydi o bayanda siparişlerini almadı benden saat ve ütü hediyesi vardı o zaman bende onları iade etmiyim diye mecburen almak zorunda kalmıştım insanın elinde fazla olunca kıymetini bilmiyormuş çantanın artık bende kullanayım çantamı
evet canım aynı benimde öyle oldu ama benim ki kremini aldı çantayı istemedi geldiğinde senin olsun ben istemiyorum falan dedibende itiraz mı ederyim yani kabul ettim sanırım ufak tefek birşey sandı gelince görmedi tabi
Eki Görüntüle 284933 kızlar bunlar benim hawaiian,little black dress vücut spreylerim ve sunses summer breeze nemlendiricilerim
Eki Görüntüle 284936 bu da damla şeklinde mor taşlı küpem aldım da daha hiç takmadımalırım kullanmam kalır ortada
Eki Görüntüle 284943 eşimin fullspeed'i,lagon roll on müşterinin,cilt kusurlarını düzgünleştirici palet light ve ruj sparkling peach
canım sparling peachı tek olarak ve eline sürerek çekebilir misin rica etsem?
ay canım tabi ki eklerim ama bu gün çekmesem olurmu bir sürü fotoğraf ekledim yoruldum en kısa zamanda zamanda sürer eklerim olurmu tatlım
tamam canım sorun değil ne zaman uygun olursan o zaman ekle bu siparişte almıcam nasıl olsa yok zaten katalogda :))