- 2 Mart 2011
- 1.115
- 0
- 33
30tl lik gruptaki dudak parlatıcıları sağdaki pink watermelon soldaki tickled pink
Eki Görüntüle 276167
pembe olan güzele benziyo canım güle güle kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30tl lik gruptaki dudak parlatıcıları sağdaki pink watermelon soldaki tickled pink
Eki Görüntüle 276167
mrlm canım bu ruj hangi ruj çok güzelmiş
bende allık fırçasından aldım canım içimi rahatlattın sert olmasından korkuyordum bende benim fırçada yumuşaktır o zaman
güle güle kullan canım ruj color trend raisin vine mi?
bende allık fırçasından aldım canım içimi rahatlattın sert olmasından korkuyordum bende benim fırçada yumuşaktır o zaman
evet cnm raisin vine cok doğal duruyo
Eki Görüntüle 276167
pembe olan güzele benziyo canım güle güle kullan
bende ticklet pinkten sipariş verdim ohhh rengi çok güzelmiş içim rahatladı
Eki Görüntüle 276327
Eki Görüntüle 276326
avonun yeni maskarası.gündüzden gözümde normal shock maskara vardı.üzerine yeni maskarayı denedim.ben begendim.bir arkadaşımız topaklanıyor demiş.başka bir masrakara sürülüp kirpikler ayrılabilir üzerinede yeni maskaradan sürülürse topaklanmanın önüne geçmiş olunabilir.bence belirginleştirdi.sevdim ben
Eki Görüntüle 276328
eternal magicin hediye çantası ve maskaranın hediye makyaj çantası.gece çantasını daha kaliteli bekliyordum.ama yinede hoş.makyaj çantası küçük hemen birkaç ruj kalem alacak büyüklükte
Eki Görüntüle 276329
beyaz lilyum banyo köpüğü en sevdiklerimden.badem özlü şampuan kuru telli saçlar için güzel.arkadaşım sürekli kullanıyor.maskaranın göz makyaj temizleyicisi..nuda sevdim.gözünde birşey bırakmıyor.
Eki Görüntüle 276330
bu 3 kokuda benim sevdiğim parfümler
Eki Görüntüle 276331
düz saçlar için tarak
hepsi çok güzel canım güle güle kullan
evet güzel renkleri sürünce dahada güzel seninde beğeneceğine eminim
Eki Görüntüle 276917
şimdilik bunlar esas kargom gelmedi ve hayal kırıklığına uğradım yandım hızlı avoncu lakabımı kaptırcam sanırım üüüf gelseydi hepsi çok iyi olucaktı bana yaaa
neyse ilçeye diğer arkd yarın giderse getirtcem ancak öyle olur yaa ..
bunlar tel.den girilen siparişlerim.bunların karşılığında 8li far paleti kazandım
pazartesiye kadar 85 daha sipariş vermem halinde 30ml little black parfüm kazanıcam
cnm telden sipariş nasıl oluyo yani hediye falan nasıl kazanıyorsun internetten verilen siparişle ne farkı var bu konuda bizi aydınlatırmısın..