AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

bende allık fırçasından aldım canım içimi rahatlattın sert olmasından korkuyordum bende benim fırçada yumuşaktır o zaman:KK52:

allık fırcası cok güzel bn bir yıldır kullanıyorum cok memnunum yumusacık nede bı dokulme oldu bugune kadar cokkkkkk memnunum :KK34:

k 12 deki mavi rimeli siparıs verdım inş güzeldir gelince paylasırım :KK8:

bende allık fırçasından aldım canım içimi rahatlattın sert olmasından korkuyordum bende benim fırçada yumuşaktır o zaman:KK52:

allık fırçası mükemmel canım tek kelimeyle ben çok memnunum yumuşacık fırçası uzun zamandır kullanıyorum :KK16:

Son düzenleme:
$MAX.jpg

$191020111263.jpg

avonun yeni maskarası.gündüzden gözümde normal shock maskara vardı.üzerine yeni maskarayı denedim.ben begendim.bir arkadaşımız topaklanıyor demiş.başka bir masrakara sürülüp kirpikler ayrılabilir üzerinede yeni maskaradan sürülürse topaklanmanın önüne geçmiş olunabilir.bence belirginleştirdi.sevdim ben :KK34:

$191020111264.jpg

eternal magicin hediye çantası ve maskaranın hediye makyaj çantası.gece çantasını daha kaliteli bekliyordum.ama yinede hoş.makyaj çantası küçük hemen birkaç ruj kalem alacak büyüklükte

$191020111267.jpg

beyaz lilyum banyo köpüğü en sevdiklerimden.badem özlü şampuan kuru telli saçlar için güzel.arkadaşım sürekli kullanıyor.maskaranın göz makyaj temizleyicisi..nuda sevdim.gözünde birşey bırakmıyor.

$191020111270.jpg

bu 3 kokuda benim sevdiğim parfümler :KK34:

$191020111271.jpg

düz saçlar için tarak

Eki Görüntüle 276327

Eki Görüntüle 276326

avonun yeni maskarası.gündüzden gözümde normal shock maskara vardı.üzerine yeni maskarayı denedim.ben begendim.bir arkadaşımız topaklanıyor demiş.başka bir masrakara sürülüp kirpikler ayrılabilir üzerinede yeni maskaradan sürülürse topaklanmanın önüne geçmiş olunabilir.bence belirginleştirdi.sevdim ben :KK34:

Eki Görüntüle 276328

eternal magicin hediye çantası ve maskaranın hediye makyaj çantası.gece çantasını daha kaliteli bekliyordum.ama yinede hoş.makyaj çantası küçük hemen birkaç ruj kalem alacak büyüklükte

Eki Görüntüle 276329

beyaz lilyum banyo köpüğü en sevdiklerimden.badem özlü şampuan kuru telli saçlar için güzel.arkadaşım sürekli kullanıyor.maskaranın göz makyaj temizleyicisi..nuda sevdim.gözünde birşey bırakmıyor.

Eki Görüntüle 276330

bu 3 kokuda benim sevdiğim parfümler :KK34:

Eki Görüntüle 276331

düz saçlar için tarak

hepsi çok güzel canım güle güle kullan:KK16:

kızlar bu ruju çok ama çok beğendim:KK16::KK16: pro colour perfect pink bu ve flashsız çekim
$DSC01061..jpg
$DSC01056..jpg
flashlı çekim
$DSC01060..jpg
flashız çekim
$DSC01058..jpg
flashlı çekim soldaki parlatıcı twinkle pink ortadaki rose ribbons sondaki perfect pink:KK16:

$DSC01057..jpg
$DSC01053..jpg

Son düzenleme:
bende ürünlerim gelirse foto çekicem arkadaşlar :KK70::26:

$SDC10015.jpg
şimdilik bunlar esas kargom gelmedi ve hayal kırıklığına uğradım yandım hızlı avoncu lakabımı kaptırcam sanırım :KK43: üüüf gelseydi hepsi çok iyi olucaktı bana yaaa

neyse ilçeye diğer arkd yarın giderse getirtcem ancak öyle olur yaa ..
bunlar tel.den girilen siparişlerim.bunların karşılığında 8li far paleti kazandım
pazartesiye kadar 85 daha sipariş vermem halinde 30ml little black parfüm kazanıcam

Eki Görüntüle 276917
şimdilik bunlar esas kargom gelmedi ve hayal kırıklığına uğradım yandım hızlı avoncu lakabımı kaptırcam sanırım :KK43: üüüf gelseydi hepsi çok iyi olucaktı bana yaaa

neyse ilçeye diğer arkd yarın giderse getirtcem ancak öyle olur yaa ..
bunlar tel.den girilen siparişlerim.bunların karşılığında 8li far paleti kazandım
pazartesiye kadar 85 daha sipariş vermem halinde 30ml little black parfüm kazanıcam

cnm telden sipariş nasıl oluyo yani hediye falan nasıl kazanıyorsun internetten verilen siparişle ne farkı var bu konuda bizi aydınlatırmısın..

cnm telden sipariş nasıl oluyo yani hediye falan nasıl kazanıyorsun internetten verilen siparişle ne farkı var bu konuda bizi aydınlatırmısın..

bana tel.e mesaj geliyo verilen tarihlerde sip gir diye ama özel üyelere belki satış miktarım artıyo ondan yada ben ilk günden sip girerim sistem açılır açılmaz ondan bilemiyorum kolimin içinde kırmızı bi zarf çıkıyo orda da bilgilendirme oluyo size çıkmıyo mu ? tel.den o şekilde veriyorum sipariş yani şimdi mesela bugünden pazartesiye kadar 85 liralık sip vermem halinde kazanıcam. o şekilde yani

X