AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

k12 uygun geldi bana alıncak bayağı şey var gibi ama bide etraftan sipariş gelse daha iyi olucak daha tam toplayamadım sipariş:KK61: bakalım artık şansımıza

ya ben k12'den sıkıldım.bian önce k13 gelse diye bekliyorm.14 ekimde hemen sipariş vereceğim.)

ya ben k12'den sıkıldım.bian önce k13 gelse diye bekliyorm.14 ekimde hemen sipariş vereceğim.)

aynen canım:KK31:biran önce başlasada siparişlerimizi versek neyse ki az kaldı haftaya salı yüklenecek yeni kataloğ bu ay indirim broşürüde var:KK8:

tmm canım tşkler ilgilendiğin için:KK16: bende k12 de hani şu pro colour rujlar varya ordan perfect pink ve poppy love arasında kalmıştım. ultra colour rick serisinden de sparling peach renginden daha açık duruyomuş bazı sayfalarda denk gelmiştim. onlar arasında kaldım ama fikir almk istedim bi yandan:KK61:

canım poppy love den bende var çok koyu bi renk kırmızı desek olabilir:KK1: yani bana koyu geldi ben pek beğenmedim:KK50: açıkcası perfect pink daha güzeldir nedense kırmızı ve tonları hoşuma gitmiyor fazla:KK50:

k12 uygun geldi bana alıncak bayağı şey var gibi ama bide etraftan sipariş gelse daha iyi olucak daha tam toplayamadım sipariş:KK61: bakalım artık şansımıza

evet canım bende şu yeni çıkan color trend maskara var ya gümüş renkli ondan aldım k11 in panaromasından bakalım nasıl birşey onun merakındayım salı gelecek inşallah k11 siparişlerim:KK66:

$SDC10008.jpg
bunlarda benimkiler aslında takı filanda vardı ama sip geldiğinde çekseydim :)

canım poppy love den bende var çok koyu bi renk kırmızı desek olabilir:KK1: yani bana koyu geldi ben pek beğenmedim:KK50: açıkcası perfect pink daha güzeldir nedense kırmızı ve tonları hoşuma gitmiyor fazla:KK50:

hımm anladım tatlım almayım o zaman poppy loveyi ama merakımın gitmesi açısından yeni gelecek olan siparişlerinle onun da resmini çeker misin canım resim koycaksan eğer? :KK61:

evet canım bende şu yeni çıkan color trend maskara var ya gümüş renkli ondan aldım k11 in panaromasından bakalım nasıl birşey onun merakındayım salı gelecek inşallah k11 siparişlerim:KK66:

evet bende merak ettim onu güzele benziyolardı:KK69:

teşekkür ederim cnm =)

Sırf buraya yorumu yazmak için pata krem fondöteni denedim.
Rengini sevdim. İlk sürüşte gayet güzel daha önce de dediğim gibi.
Ama kalıcı değil. Kapatıcı hiç değil ki benim yüzümde kapayacak pek bir şey de yok zaten.
Hemen uçup gidiyor yani. Asla tavsiye etmiyorum ve bundan sonra asla Avon'dan bir şey almayacağım.
Far away parfümü çok severdim, o bile bozulmuş gibi.
Hemen uçup gidiyor kokusu.
Bir daha Avon ASLA!! :KK19::KK19::KK19:

Sırf buraya yorumu yazmak için pata krem fondöteni denedim.
Rengini sevdim. İlk sürüşte gayet güzel daha önce de dediğim gibi.
Ama kalıcı değil. Kapatıcı hiç değil ki benim yüzümde kapayacak pek bir şey de yok zaten.
Hemen uçup gidiyor yani. Asla tavsiye etmiyorum ve bundan sonra asla Avon'dan bir şey almayacağım.
Far away parfümü çok severdim, o bile bozulmuş gibi.
Hemen uçup gidiyor kokusu.
Bir daha Avon ASLA!! :KK19::KK19::KK19:

cnm çok teşekkür ederim kesinlikle vazgeçiyorum ozamn flormar mate serisine bakıyım ben bide teşekkür ederim :KK54:

kızlar aranızda extra lasting serisinin kalıcı rujlarını kullanan oldumu gerçekten dayanıklımı ben mauve ice almak istiyorum ama güzelmidir pek emin olamadım açıkçası :97:

evet bende merak ettim onu güzele benziyolardı:KK69:

evet canım bugün gelir herhalde gelirse onuda çekip koyarım hemen kiprik uçlarına uygulandığında güzel duracağını düşünüyorum:21:

Son düzenleme:
evet canım bugün gelir herhalde gelirse onuda çekip koyarım hemen kiprik uçlarına uygulandığında güzel duracağını düşünüyorum:21:

evet canım ben kararsızım onu alıp almamakta ne biliyim simli ya çok dikkat çeker mi kirpikte diye. bakalım sen gelince bi dene deneyimlerini paylaşırsın:97: ona göre karar veririz bizde

evet canım ben kararsızım onu alıp almamakta ne biliyim simli ya çok dikkat çeker mi kirpikte diye. bakalım sen gelince bi dene deneyimlerini paylaşırsın:97: ona göre karar veririz bizde

tabi ki canım paylaşırım bende merak ediyorum günlük kullanımda dikkat çekebilirde gece için daha uygun sanki:21:

Son düzenleme:
ayyyyyyy canım benim hemen koymuşsun tşk ederim:KK54::KK71: evet ya rengi çok çok koyu bi pembe fushia gibi. güzel renk aslında da kalın dudaklara gider bu tarz koyu renkler benimkiler ince ondan biraz açık renklileri tercih ediyorum. çok tşkler tatlım tekrar:KK69:

evet canım bende aldığıma pişman oldum kataloğ yoktu elimde internetten bakarak almıştım tam nette değildi rengi o yüzden yanlış renk aldım bende fazla koyu renkleri sevmiyorum ama bunun içindeki parlatıcısı güzel onun rengini beğeniyorum:KK16:

X