AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

panoramadaki saatin resmi güzel duruyor.gerceği de oylemi ve parfumun kokusu guzel ve kalıcımı.tesekkurler

bn de aldım saat bu fotoda olduğu gibi mor ve mor taşlı ince bi saat kayışı kaliteli değil ama saat zarif pili yok:KK60::KK37: ve parfüm de gayet kalıcı hatta baya kokusu da güzel

avon senses vintage galomour çookk güzel kokuyo,senses reflection da harika onuda beğendim,naturals şampuan tek kelime ile mükemmel kokusuna bayıldım çok tatlı bi kokusu var süpperrr:KK8:kiraz çiçeği kokulu saç spreyini daha kullanmadım ama saçta hoş bi koku bırakacağını düşünüyorum:KK1:erikli vücut spreyi çok kalıcı hala kokusu geliyo:KK53:incandessenceye yorum yapmak zaten ne haddimize oda süper 4'lü palet koyu renk ciltler için bu aldığım yani dark onu kullanmadım ama elimle ilk temasımızda çok yumuşak kremsi böyle kullandığın belli bile olmayacak o bakımdan güzel:KK62:,aynalı ruj renginde çok kararsız kalmıştım ama iyi ki fikrimi değiştirmemişim,likit görünüm vern göz rengi graphide rengi daha kullanmadım ama elime çizdim rengi hoş duruyo:KK16:simply because,full speed true force erkek parfümlerinde ön sırada zaten o 3'üde kardeşimin oda çok beğendi,extra lasting ivory müşterimin yorum yapamıyorum o yüzden:KK50:terlemeye karşı roll on for men onunda kokusu hoş onuda kardeşim almıştı benden bu kadar umarım faydalı olur canlarım:KK16:

o kalpli ucu taşlı kolyeyş bende beyendim ama alsammı almasammı bilemedim :/

o kalpli ucu taşlı kolyeyş bende beyendim ama alsammı almasammı bilemedim :/

valla canım kolye güzel ama kalpteki taşlar biraz kayık tam oturtulmamış bide kalbin altındaki taş biraz sararmış gibi geldi:KK47:bana:96:

sorunlu çıkıyo yani .iade etcekmisin o kadar kötümü duruo taşları

yok hayır aslında belli bile olmuyo yani ama ben biraz takıntılıyım ondan sanırım benim değildi zaten müşterinindi gösterdim iade edelim falan demedi napam bende ısrar mı edeyim:KK1:isabet oldu yani çok belli değil zaten:KK9:

Son düzenleme:
kızlar daha yeni siparişini vermiştim elime 2 gün önce geldi bu kadar güzel bi vücut spreyi daha önce görmemiştim... Menekşe ve Liçi Özlü Nemlendirici Vücut Spreyi :21:

Muhteşem bi kokusu var kızlar ve aşırı kalıcı hepinize almanızı tavsiye ederim fiyat olarakta çok uygun
:KK1:

$pıcture637.jpg

Merhaba kızlar,

Ben de uzun süredir forumun bu kısmını takip ediyorum.Daha yeni temsilciyim.İkinci siparişimi vereceğim.Ve bu forumda okuduklarım çok şey öğrenmemi sağladı.Özellikle bu konu almak istediğim ürünler hakkında çok iyi bilgi verdi.Hepinize teşekkür ediyorum..Ben de size yararı olur diye kendi ürünlerimi ve yorumlarımı eklemek istedim.Telefonumun fotoğraf kalitesi kötü olduğundan orjinal fotoğraflarını da ekledim

$190920111074.jpg

Bu kremi geçen senelerde almıştım.Yeni kullanmaya başladım.Ama bana pek yararı olmadı.Cildim emmiyor.Yapış yapış oluyor.

$pudra.jpg

Color trend sıkıştırılmış pudra-transcluent tan. 5 ay önce almıştım.Rengi tenimde çok koyu durdu.Bilseydim açık rengini alırdım.O zamanlar temsilci değildim ve iade edebileceğimi bilmiyordum.

$planet.jpg

Planet spa portakal özlü temizleyici.Hatırlarsınız geçen katalog.Yanında mendil de vardı.kokusu çok hoşuma gitti.Arkadaşlarım da beğeniyor kokusunu.Günde iki kez kullanıyorum.Gayet iyi.Biitiğinde ve indirime girdiğinde tekrar alırım..

$outs.jpg

Outspoken by Fergie Edp.Parfüm numunelerini uzun uzun inceledikten sonra kendi kokum diyebileceğim kokunun bu olduğuna karar verdim.İki tane aldım.Birini bi haftada bitirdim.O kadar beğendim ki kokusunu.Sürekli sıkıyordum.Ama pahalı olması nedeniyle sadece indirimde olduğunda stok yapabileceğim.İlk kez avon parfümü kullanıyorum ve EDP olmasına rağmen bana pek kalıcı gelmedi.Sürekli sıkma gereği duyuyordum kendi kokumu duyabilmek için...

$maskara.jpg

Color trend Plump out maskara.Siyah ve kahverengi olanını almıştım.Pek de iyi değil.Siyahını kardeşime verdim.Zaten diğer avon maskaralarına göre baya ucuzdu.

$jillian.jpg

Jillian Dempsey kapatıcı paleti.Beğendim.Kullanıyorum.

$jel or..jpg

Hijyenik bölge için temizleyici jel.Hiç ama hiç memnun kalmadım.Kampanya süresi geçtiği için iade edemiyorum.Öyle duruyo.Ayrıca kokusu da güzel değil.Tavsiye etmem.Tabi herkesin fikri kendine.Beğenen de vardır.

$göz farı.jpg

Fırsat köşesinden aldığım color trend far.İkisinden de memnun kalmadım.Çok kremsi ve dağılıyor.Yine kampanya süresi geçtiği için iade edemiyorum.Keşke 5 ay önce aldığımda temsilci yurt arkadaşım bu konuda bilgi verseydi.

$190920111076.jpg

Ruj numune kabı.Rujlar Pek kolay çıkarılmasa da karışık taşımaktan iyidir diye düşünüyorum.

$siyah nokta.jpg

Siyah nokta temizleyici tonik.burnumun üzerini bantla temzledikten sonra kullandım.Harika oldu diyemem ama etkisini de gördüm.

İlk kez Avon'dan rimel aldım. Geçen ay indirimdeydi denemek istedim. Bugün kullandım ilk kez ve çok beğendim.
Kirpiklerim normalde de kıvrık ve uzundur. Bu rimelle beraber uzaya kadar çıktılar desem abartmam.
Uzatma konusunda şahane. Dolgunluk da güzel. Ki zaten çok iyi süremedim bu sabah.
İyi ki almışım diyorum.

Almaya karar verme sebebim bir blogda şu fotoğrafları görmemle oldu.
bu kızda da çok güzel etki vermiş.

Spectra%2BLash.jpg

Spectra%2BLash1.jpg

Bu makyaj temizleyicisi yanma yapmış bazılarında ama bende yanma yapmıyor. Memnunum.
Bugün rimelimi de çok iyi çıkardı.

bir de kızlar sizden yorum isteyeceğim.K11 panaromasındaki

$maskara.png

Supershock maskara max

$kalem.jpg

Supershock jel göz kalemi

$far.jpg

Supershock çift taraflı kremsi far

bu ürünlerden kampanya 12 de almak istiyorum.Jel göz kalemi ve maskara hakkında bilgi verebilir misiniz?Ayrıca çift taraflı farın kremsi olduğu yazıyor.Dağılan bi kremsi far mı?(color trend krem farlarındaki gibi dağılır mı?)

Son düzenleme:
tryamor evet canım specrta lash maskara çok güzel benim de severek kullandığım bi ürün :KK69: ben onu çok uzun zaman kullandım bayağı da gidiyo yani

Son düzenleme:
"kentgezgini" ben super shock maskara almıştım hani şu dışı pembe çiçekli olandan ama kirpiklerim uzun olduğu için tel tel ayırdı dolgun göstermedi beğenmemiştim pek. ama bu yeni çıkan nasıldır bilemiyorum fırçası değişik geldi alsam mı diye düşünüyorum bende:44: kalem farlardan da bi müşterim almıştı bende beğenmiştim o kadar kremsi değil

İlk kez Avon'dan rimel aldım. Geçen ay indirimdeydi denemek istedim. Bugün kullandım ilk kez ve çok beğendim.
Kirpiklerim normalde de kıvrık ve uzundur. Bu rimelle beraber uzaya kadar çıktılar desem abartmam.
Uzatma konusunda şahane. Dolgunluk da güzel. Ki zaten çok iyi süremedim bu sabah.
İyi ki almışım diyorum.

Almaya karar verme sebebim bir blogda şu fotoğrafları görmemle oldu.
bu kızda da çok güzel etki vermiş.

Bu makyaj temizleyicisi yanma yapmış bazılarında ama bende yanma yapmıyor. Memnunum.
Bugün rimelimi de çok iyi çıkardı.

bu maskarayı aldım ve çok dikkatli kullandığım halde kurudu ben maskara ve ruj dışında malzeme kullanmam uzun zamandır maskara kullanıcısıyım avon maskaraları seviyorum fakat bu ürün beni zarara soktu :KK45:

bu maskarayı aldım ve çok dikkatli kullandığım halde kurudu ben maskara ve ruj dışında malzeme kullanmam uzun zamandır maskara kullanıcısıyım avon maskaraları seviyorum fakat bu ürün beni zarara soktu :KK45:

Hmmm... Olabilir. bilmiyorum ki. Ben henüz bugün kullandım. Umarım bendeki kurumaz hemen. :44:

cnm sorun vardır belki iki kampanya geçmediyse değişim iste satın aldığın temsilciden bende kullanıyorum ama hiç öle kuruma felan olmuyor..

cnm sorun vardır belki iki kampanya geçmediyse değişim iste satın aldığın temsilciden bende kullanıyorum ama hiç öle kuruma felan olmuyor..

evet evet çok haklısın çünkü bu rimel hakkında biraz soruşturma yaptım :KK70: kullananlar gayet memnunlar aslında 3. seviyede kirpikleri çok güzel gösteriyor o konuda şikayetim yok sadece kuruması konusunda sıkıntı oldu oda belkide sıcaktandır çok kısa sürede elimde kaldı onu anlatmak istedim bu sorunu başka yaşayanlar olduysa bilmek istedim çevremde yok birtek bana olmuş :KK70::KK70:

kızlar yeni katalogtan çanta boyu parfümlerden stok yapıcam incandessence mi alayım yoksa little blac mi ? hangisi daha kalıcı sizce

evet bende aldım bu rimelden ve dediğin gibi hemen kurudu üstelık topaklanma yaptı, bir daha asla almam :KK20: avonun rimellerinden en çok beğenilen süper extend ve shock benim duyduklarıma göre tabi :KK34: bende k11 de panora dakinden alıcam inşallah güzel çıkar :KK76:

herkes avon avon dedi bende bi alaım bakayım dedim nasılmış herkes övüyor.içimi dökeyim öncelikle saç için krem aldım yumuşatması için 1 aydır saçıma sürdüğüm halde saçım kazık gibi hiç değişiklik olmadı.kapatıcısı vardı ruj şeklinde onu aldım sabah sürüp işe gidiyorum yarım saat sonra gözüm mosmor yine aynı evdeki gibi hiç bişeye yaramadı parfümü övdüler tam altı tane aldım inanın işe gidecem diye sıkıyorum durağa geliyom fıss ne koku ne bişe uçup gitmiş.o kadar para verdim yazık olduya verdiğim paralarıma acıyorum avon belkide hayatta alabileceğim en en son marka asla memnun değilim pişmanım bir daha mı aslaaaaa:KK43::KK43::KK43::KK43:

X