panoramadaki saatin resmi güzel duruyor.gerceği de oylemi ve parfumun kokusu guzel ve kalıcımı.tesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
panoramadaki saatin resmi güzel duruyor.gerceği de oylemi ve parfumun kokusu guzel ve kalıcımı.tesekkurler
avon senses vintage galomour çookk güzel kokuyo,senses reflection da harika onuda beğendim,naturals şampuan tek kelime ile mükemmel kokusuna bayıldım çok tatlı bi kokusu var süpperrrkiraz çiçeği kokulu saç spreyini daha kullanmadım ama saçta hoş bi koku bırakacağını düşünüyorumerikli vücut spreyi çok kalıcı hala kokusu geliyoincandessenceye yorum yapmak zaten ne haddimize oda süper 4'lü palet koyu renk ciltler için bu aldığım yani dark onu kullanmadım ama elimle ilk temasımızda çok yumuşak kremsi böyle kullandığın belli bile olmayacak o bakımdan güzel,aynalı ruj renginde çok kararsız kalmıştım ama iyi ki fikrimi değiştirmemişim,likit görünüm vern göz rengi graphide rengi daha kullanmadım ama elime çizdim rengi hoş duruyosimply because,full speed true force erkek parfümlerinde ön sırada zaten o 3'üde kardeşimin oda çok beğendi,extra lasting ivory müşterimin yorum yapamıyorum o yüzdenterlemeye karşı roll on for men onunda kokusu hoş onuda kardeşim almıştı benden bu kadar umarım faydalı olur canlarım
o kalpli ucu taşlı kolyeyş bende beyendim ama alsammı almasammı bilemedim :/
valla canım kolye güzel ama kalpteki taşlar biraz kayık tam oturtulmamış bide kalbin altındaki taş biraz sararmış gibi geldibana:96:
sorunlu çıkıyo yani .iade etcekmisin o kadar kötümü duruo taşları
İlk kez Avon'dan rimel aldım. Geçen ay indirimdeydi denemek istedim. Bugün kullandım ilk kez ve çok beğendim.
Kirpiklerim normalde de kıvrık ve uzundur. Bu rimelle beraber uzaya kadar çıktılar desem abartmam.
Uzatma konusunda şahane. Dolgunluk da güzel. Ki zaten çok iyi süremedim bu sabah.
İyi ki almışım diyorum.
Almaya karar verme sebebim bir blogda şu fotoğrafları görmemle oldu.
bu kızda da çok güzel etki vermiş.
Bu makyaj temizleyicisi yanma yapmış bazılarında ama bende yanma yapmıyor. Memnunum.
Bugün rimelimi de çok iyi çıkardı.
bu maskarayı aldım ve çok dikkatli kullandığım halde kurudu ben maskara ve ruj dışında malzeme kullanmam uzun zamandır maskara kullanıcısıyım avon maskaraları seviyorum fakat bu ürün beni zarara soktu
bu maskarayı aldım ve çok dikkatli kullandığım halde kurudu ben maskara ve ruj dışında malzeme kullanmam uzun zamandır maskara kullanıcısıyım avon maskaraları seviyorum fakat bu ürün beni zarara soktu
cnm sorun vardır belki iki kampanya geçmediyse değişim iste satın aldığın temsilciden bende kullanıyorum ama hiç öle kuruma felan olmuyor..