AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

rica ederim canım bahsettiğim saç spreyi (tüm saç tipleri için macadamia&aloe özleri içeren nemlendirici saç akım spreyi) evet o iki el kremini şahsen kendim memnun kaldığım için yazdım

Ala ala sonradan rengi falan mı değişti bende ki kalem bitince bidaha aynısından bulamıycam demek ki

" barbie9393" canım güle güle kullan ürünlerini çok güzeller bu dudak balmı renk veriyo mu dudağa yoksa sadece parlatıcı gibi mi duruyo? bi de vücut losyonu çilek ve guava özlü olan nasıl kokusu acaba?

dudak balmını denemedim o sipariş canım ama renk verdğini sanmıyorum. çilekli vücut losyonu vücut spreyi gibi kokuyor aynı buram buram cilek kokusu biraz acımsı.kötü sayılmaz ama kokusu kalıcıdır diye düşünüyorm

selam kızlar
teal black kalemin rengi kara yeşil.siyah değil net rengi.hatta bir arkadaş diğer sayfamızda (avon temsilcileri....) çok detaylı anlatmıştı.belki ordan bakarsanız yardımı olur

hımmm anladım almayım o zaman çilekliyi narlı en güzeli

selam kızlar
Teal black kalemin rengi kara yeşil.siyah değil net rengi.hatta bir arkadaş diğer sayfamızda (avon temsilcileri....) çok detaylı anlatmıştı.belki ordan bakarsanız yardımı olur

sağol canım teşekkürler

kızlar bunların baya fazlası stok yaptım satabileceğimi satacam satamadıgımı iadeye yoksa bu kadar satamıyorum

selam kızlar
teal black kalemin rengi kara yeşil.siyah değil net rengi.hatta bir arkadaş diğer sayfamızda (avon temsilcileri....) çok detaylı anlatmıştı.belki ordan bakarsanız yardımı olur

evet bn de açıklamasını çok beğenmiştim ve ordan anlayblecğinizi düşünüyorum teal rengini yanlış htrlmıyosam serelim'di.

bu makyaj temizleyici harika tek kelimeyle.azıcık döküyorsun gözünde hiç bir şey bırakmıyor.biraz yaglı gibi bir his kalıyor oda geçiyor kuruyunca.iyi bir temizleyici arayanlara tavsiye ederim

kızlar bunların baya fazlası stok yaptım satabileceğimi satacam satamadıgımı iadeye yoksa bu kadar satamıyorum

inşallah satabilirsin.Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…