teşekkür ederim canım ilgilenip cvp yazdığın için.gliserinli bi de silikonluyu deneyeyim olmazsa evet salaalıklısını annem kullanıyo hiç aklıma gelmedi bak şikayeti yoktu.solutions inşallah iyidir bende merak ediyorum kullanan var mı die yeni çıktı sonuçta.saç spreyinin tam ismi ne hatırlıyo musun forumda memnun kalıp öneren var demişsin?
beni yanlış anlamayın ama bende aldım teal black renginden ve hiç memnun kalmadım . çünkü ben gözün içine çekerim kalemi 10 kere geçsem yine renk vermiyo gözün içi için konuşuyorum tabi..:82::82: renkte gerçekten yeşile kaçıyo birazcık:44:
" barbie9393" canım güle güle kullan ürünlerini çok güzellerbu dudak balmı renk veriyo mu dudağa yoksa sadece parlatıcı gibi mi duruyo? bi de vücut losyonu çilek ve guava özlü olan nasıl kokusu acaba?
benimde ondan kafam karışmıştıcanım bi arkadaşta bu kalemin altına yorum yapmıştı kalemi açtım siyah değil bildiğin yeşil geri iade edicem falan yazmıştı hatta bende o yazıdan sonra almaktan vazgeçmiştim neyse bi şansımı denerim artık tekrar sağol
dudak balmını denemedim o sipariş canım ama renk verdğini sanmıyorum. çilekli vücut losyonu vücut spreyi gibi kokuyor aynı buram buram cilek kokusu biraz acımsı.kötü sayılmaz ama kokusu kalıcıdır diye düşünüyorm
selam kızlar
Teal black kalemin rengi kara yeşil.siyah değil net rengi.hatta bir arkadaş diğer sayfamızda (avon temsilcileri....) çok detaylı anlatmıştı.belki ordan bakarsanız yardımı olur
kızlar bunların baya fazlası stok yaptım satabileceğimi satacam satamadıgımı iadeye yoksa bu kadar satamıyorum
selam kızlar
teal black kalemin rengi kara yeşil.siyah değil net rengi.hatta bir arkadaş diğer sayfamızda (avon temsilcileri....) çok detaylı anlatmıştı.belki ordan bakarsanız yardımı olur
kızlar bunların baya fazlası stok yaptım satabileceğimi satacam satamadıgımı iadeye yoksa bu kadar satamıyorum
kızlar şu k10daki senses roll-onlarından hangisinin kokusu güzel
kızlar şu k10daki senses roll-onlarından hangisinin kokusu güzel
canım pembe olanın kokusu güzel. yeşilleri bilmiyorum ama eğer duş jellerindeki kokuyla aynıysa açık yeşil olan çok güzel