AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

siyah takı setini ablam almıştı ben resim çekemedim kızlar ama çok güzel diyemem idare eder

kızlar sonunda geldi siğarişlerim çok şükürrrrrr resimlerini yükleyim dedim hemen yeni çıkan pink crush ruj siparişti tekli çektim hemen 1.resim flashlı 2.si flashsız ben bayıldım rengine şeftali tonu gibidir diyodum hatta öyle olsa daha da güzel olurdu ama pembeye kaçıyo bu da gayet güzel ama çok beğendim ben

Eklentiler

• $DSC00728.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSC00726.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 37
bunlar da diğerleri... siparişlerimin hepsini göndermedim daha alan olur diye şimdilik bu kadar

@special,

ay ilk ruj çok tatlı duruyo. kaç lira

değilim ama bazen sırf indirimli ürünler almak için olsam mı diyorum temsilci

ama yapmam gerekenlerin ne olduğunu bilmiyorum. mesela hiçbir şey satmazsam da devam eder mi temsilciliğim
ya da mesela siparişleri verdikten sonra kargo işleriyle ben mi ilgilencem falan filan

gerçekten güzelmiş canım bende aldım aynı renkten ama benim siparişlerim daha ortada yok malesef

eğer her ay fazlaca ürün alıyosan temsilci olmanı tavsiye ederim tabiki sana geliş fiyatından alırsın kazancınla da bedavaya gelmiş olur ürünlerin bişey satmazsan temsilciliğin devam eder 3 ay boyunca. 3 aydan sonra iptal olur üyeliğin. kargo işiyle sen ilgilenmiceksin adresine teslim olcak canım

bu yeni çıkan ruj ravishing red muhteşem ötesi yumuşacık sakız gibi kokuyor tadıda sakız gibi üstelik kalıcı bayıldım valla

Son düzenleme:
evet senle bu ruj hakkında konuşmuştuk zaten canım bayılırsın rengine eminim çok tatlı bi pembe

evet canım öyle iyi ki kararımı değiştirmemişim renk konusunda gördüğüm kadarıyla süper birşeye benziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…