AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

nasıl olsa ucuz ikisini de alsın o zaman dimi

2si degüzelse alırım. evde avon active lerden var 2 tane biri hassas cilt için dieri gül kokulu.hassas ciltler icin olanı sevmiyorum sabun gibi kokuyo gül kokulu fena deil. senses ler duş jelinden biliorm en azndn daha hafiftr die istiorm

bzim keleş yine iyi çalışmış D almıs resımlerı bugun baktımda

slm kızlar acil bişey sorcam elinde gecen aydan lıttle black dress parfum ve deo olan varmı

bzim keleş yine iyi çalışmış D almıs resımlerı bugun baktımda

canım o kişiyi fazla önemseme boşver senin buraya yazdıklarını gokuyordur muhakkak sen onu önemsedikçe sinir oldukça inadına yapıyordur bence bu kadar takma kafana o kendini kandırı beleşci keleş

canım o kişiyi fazla önemseme boşver senin buraya yazdıklarını gokuyordur muhakkak sen onu önemsedikçe sinir oldukça inadına yapıyordur bence bu kadar takma kafana o kendini kandırı beleşci keleş

zaten benı coktan sıldı ve engelledı bıde duvarında şöyle yazıyo arkadaslar bu avon satanlar kıskanclıktan musterı cekmek ıcın yalan soyluyolar ben kımsenın resımlerını almıyrum dıyo onu kıskanıyomuşuz pehhhhh benım aylık asgari 1,500 ile 2000 tl lik satısım var zaten takım öncüsüyüm neyını kıskanıcamkı yeterınce kazanıyorum allahıma şükür :86:

onunla uğraşacağım mı kalmış boşver umruna bile takma sen yazdıkça o zevk alıyordur

hmm anladım canım yok ya olsa dükkan senin

saol cnm benım. aslında ben tedarıklıyımdır elımde vardı ama bırı ıstedı ve sattım bu musterım daha önemlı benım ıcın bılseydım ona saklardım

saol cnm benım. aslında ben tedarıklıyımdır elımde vardı ama bırı ıstedı ve sattım bu musterım daha önemlı benım ıcın bılseydım ona saklardım

bnde var 30ml le deo ama cnm nsl gönderilcek ki o uğraşamıyroum bu tip şeylerle bilmiyorum dha doğrusu:97:

Son düzenleme:
bnde var 30ml le deo ama cnm nsl gönderilcek ki o uğraşamıyroum bu tip şeylerle bilmiyorum dha doğrusu:97:

cnm 30ml lık bendede var hatta 4 tane sıparıstı 2 tanede fazladan almıstım stok ıcın o 2 tane duruyo ama o set ıstıyo . nasıl gonderılecekkı derken cnm anlayamadım

cnm 30ml lık bendede var hatta 4 tane sıparıstı 2 tanede fazladan almıstım stok ıcın o 2 tane duruyo ama o set ıstıyo . nasıl gonderılecekkı derken cnm anlayamadım

hmm anladım cnm ama seti o kdr indrme girmemişti snki neyse yani bn sna yollasam nsl gönderirim krgoyu fln bilmiyorum demiştim

Ultra Colour Rich Colordisiac Ruj - Ravishing Red

Kırmızı bi renk ama vişne çürüğü rengine yakın gibi. Çok hoşuma gitti. Değişik bi renk..
Kokusu harika.. Meyve kokuları
Sürülüşü cok kolay yumuşak. Simli değil.
Hafif parlaklık var ama simli gibi bi parlaklık değil. Kısacası ben çok beğendim.

Buyrun:

Bu rujlardan 2 tane sipariş ettim ve diğerlerinin de testırını istedim umarım siparişini verdiğim rujların rengini beğenirim,bugün yarın gelir ,gelince eklerim hepsini buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…