pembe veya sarı olandan düşünüyorm
lagoon nuda dene derim
nasıl olsa ucuz ikisini de alsın o zaman dimi
bzim keleş yine iyi çalışmışD almıs resımlerı bugun baktımda
slm kızlar acil bişey sorcam elinde gecen aydan lıttle black dress parfum ve deo olan varmı
canım o kişiyi fazla önemseme boşver senin buraya yazdıklarını gokuyordur muhakkak sen onu önemsedikçe sinir oldukça inadına yapıyordur bence bu kadar takma kafana o kendini kandırı beleşci keleş
malesef yok canımneden sormuştun:26:
zaten benı coktan sıldı ve engelledı bıde duvarında şöyle yazıyo arkadaslar bu avon satanlar kıskanclıktan musterı cekmek ıcın yalan soyluyolar ben kımsenın resımlerını almıyrum dıyoonu kıskanıyomuşuz pehhhhh benım aylık asgari 1,500 ile 2000 tl lik satısım var zaten takım öncüsüyüm neyını kıskanıcamkı yeterınce kazanıyorum allahıma şükür :86:
cn bı musterım ıstedı acıl bende varsa sızden alayım sızde kazanın dıye demıstım.. temsılcılerıme sormadım bıle daha
hmm anladım canım yok ya olsa dükkan senin
saol cnm benım. aslında ben tedarıklıyımdır elımde vardı ama bırı ıstedı ve sattım bu musterım daha önemlı benım ıcın bılseydım ona saklardım
bnde var 30ml le deo ama cnm nsl gönderilcek ki o uğraşamıyroum bu tip şeylerle bilmiyorum dha doğrusu:97:
cnm 30ml lık bendede var hatta 4 tane sıparıstı 2 tanede fazladan almıstım stok ıcın o 2 tane duruyo ama o set ıstıyo . nasıl gonderılecekkı derken cnm anlayamadım
hmm anladım cnm ama seti o kdr indrme girmemişti snki neyse yani bn sna yollasam nsl gönderirim krgoyu fln bilmiyorum demiştim
Ultra Colour Rich Colordisiac Ruj - Ravishing Red
Kırmızı bi renk ama vişne çürüğü rengine yakın gibi. Çok hoşuma gitti. Değişik bi renk..
Kokusu harika.. Meyve kokuları
Sürülüşü cok kolay yumuşak. Simli değil.
Hafif parlaklık var ama simli gibi bi parlaklık değil. Kısacası ben çok beğendim.
Buyrun: