- 16 Ağustos 2011
- 2.691
- 519
canım hepsi çok güzel güle güle kullan o göz kaleminin rengi teal black mı
Evet canım siyah moruda var bende ama siyahı daha bi severek kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hepsi çok güzel güle güle kullan o göz kaleminin rengi teal black mı
prensesperi ve thalia ürünleriniz çok güzelmiş güle güle kullanın yaa bu arada bişey sorcam kızlar artık beğen seçeneği kaldırıldı mı?:44:
teşekkürler canım hepimiz güle güle iyi günlerde kullanalım begen siteye agırlık getiriyormus.bir çözüm bulunana kadar kaldırılmış
Evet canım siyah moruda var bende ama siyahı daha bi severek kullanıyorum
"hwa" bence siyah gayet iyi duruyo sen koyu yeşil mi istiyosun ki? bence gayet güzel siyah kalem
yok hayır o renk tam siyah değil daha doğrusu bence yeşil renk k10 syf34 bak istersen koyu yeşil ben zaten siyah istiyorum ama o renk yeşil
canım ben onu koyu yeşile benzetemedim ya olursa çok koyu bi mor geldi bana ama siyaha daha yatkın bence mor ve siyah karışımı bişey duruyo ve çok hoş olur bence ağırlık siyah sanırım
selamlar herkese
avon ürünlerimi çekip yükleyemiorum.little black,celebre ve fulspeed roll onlarını kullandık güzeldi far away in roll-on u bile çok ağır kokuo.avon care revitalising tutuncu el kremini aldım hiç memnun kalmadım etkisi 2 sn bile sürmüo böyle güzel nemlendiren el kremi tavsiye ederseniz sevinirim.supermagnify ve shock maskara kullandım kesinlikle shock daha güzel.color trend amethyst rengini seviorum ancak kalıcı değil.calming effects ivory fondoteni fazla kullanamadım ne iyi ne kötü.little black dress parfümünü çok seviorum.planet spa kil maskesi düzenli kullanırsan güzel etkili.solutions azranın tanıttığı karma ciltler için olan kremi düzenli kullanmadım kullananız var mı memnun kaldınız mı?çekiniorum sivilce yaparsa diye.naturals bademli şampuan saçımı döktü.naturals saç spreyi varmış önceden hala var mı bilmiorum çok hoş kokulu se saçı yağlandırmıomuş siz hangisi biliomusunuz kullanananınız var mı saçlarım dalgalı-kıvırcık arası bişey etkili olur mu ki?cvplarınızı bekliorum el kremi,solutions krem ve saç spreyi için
tamam canım ilgin için sağol
çok sağol canım bu teal black rengini bende alacaktım koyu yeşil olduğu söylendi siyaha yakın bi renkmiş bende almaktan vazgeçtim kataloğdanda bakıyorum gerçekten koyu yeşil siyahı anımsatıyo ama senin elindeki bildiğimiz siyah off çok kararsız kaldım:26:
Canım şimdi kataloga baktımda orda ki renk cidden koyu yeşil gibi duruyo bi hata var bence orda hem black ismi altında yeşil satamazlar ki bendekide gayet siyah yani anlamadım neden orda ki öyle :44: canım bide aynı katalogun sf 44nde color trend'in kalemi var onunda siyahı cok hos tam siyah onada bi bak istersen
çok sağol canım bu teal black rengini bende alacaktım koyu yeşil olduğu söylendi siyaha yakın bi renkmiş bende almaktan vazgeçtim kataloğdanda bakıyorum gerçekten koyu yeşil siyahı anımsatıyo ama senin elindeki bildiğimiz siyah off çok kararsız kaldım:26:
canım avonun tüm el kremlerinden ben çooooooookkkk memnunum ellerimi gün boyu koruyo gliserinli el kremi var o çok güzel mesela silikon içeren yeşil bi kremi de var mükemmel ben iyi yorumlar alıyorum bunlardan salatalık özlü el kremi de var ellerimi berrak gösteriyo o da. yani hep memnunum avonun her türlü kreminden. solutions karma ciltler için kremden de iyi yönde yorumlar duydum hep. saç spreyine gelince kullanmadım ama gayet güzelmiş forumda hep övmüşlerdi