Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef bu katalogda indirimde degil.kamp.10 da indirimde.Yeni katalogda fırçalr veya taraklar indirimde mi?
kızlar k9 panoramada en son sayfada yeni çıkacak rujlar vardı numune paketi hani alannlar olduysa bi renkleri eline sürüp çekebilirmi özellikle şu can't bilmemne coral olan rengini mrk ediyorumda vasat olur diye düşünmüyodum ama unutmuşum numune istemeyi saolsun göndermiş avon bitane renk numunesi baya hoş bi sürümü var rujların ve çok abartılı meyvelide değilmişş:76::76: yarın kargom gelicek inş. resimleri yüklerim akşama doru
Eki Görüntüle 237753
canım şu saç bakım spreylerinden küçük olanı nasıl? kokusu güzel demişsin ama mesela saça sıkınca böyle hani jöle sürmüşsün gibi kalıplaştırmıyor dimi saçı ?
yok yok cnm yapısı kıvamlı ancak normal bir saç spreyinden farkı yok o konuda saçı ağırlaştırmıyor kesinlikle hatta balsamı bile ağırlaştırmıyor tavsiye ederim cnm ki benim saçlarım yağlıdır bana iyi geldi..
malesef bu katalogda indirimde degil.kamp.10 da indirimde.
bunlarda benim siparişlerim :)
Eki Görüntüle 239284
bunlarda benim siparişlerim :)
Eki Görüntüle 239284
canım aynalı ruj hangisi bilmiyorum ama bunlar ultra colour rich colordisiac ruj bu da yeni çıktı
peki canım color trend balm hangi renk fotosunun çekebilir misin eline çizip:26:
kızlar şu erkek parfümü varya yanında rollon la vüvut spreyi hediyeleri olan onu sipariş verirken hediyerinde kodlarını yazcazmı yoksa sadece parfümümü yazcaz