AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

kızlar k9 panoramada en son sayfada yeni çıkacak rujlar vardı numune paketi hani alannlar olduysa bi renkleri eline sürüp çekebilirmi özellikle şu can't bilmemne coral olan rengini mrk ediyorumda vasat olur diye düşünmüyodum ama unutmuşum numune istemeyi saolsun göndermiş avon bitane renk numunesi baya hoş bi sürümü var rujların ve çok abartılı meyvelide değilmişş:76::76: yarın kargom gelicek inş. resimleri yüklerim akşama doru :KK66::KK66:

kızlar resimleri tam çekicektimki tel.in kamerası bozulmuş eğer yazılım güncellemesini becerebilirsem en kısa zmnda yüklicem söz vermiştim mahçup oldum kusura bakmayın.:KK50:

Eki Görüntüle 237753

canım şu saç bakım spreylerinden küçük olanı nasıl? kokusu güzel demişsin ama mesela saça sıkınca böyle hani jöle sürmüşsün gibi kalıplaştırmıyor dimi saçı ?

yok yok cnm yapısı kıvamlı ancak normal bir saç spreyinden farkı yok o konuda saçı ağırlaştırmıyor kesinlikle hatta balsamı bile ağırlaştırmıyor tavsiye ederim cnm ki benim saçlarım yağlıdır bana iyi geldi..

yok yok cnm yapısı kıvamlı ancak normal bir saç spreyinden farkı yok o konuda saçı ağırlaştırmıyor kesinlikle hatta balsamı bile ağırlaştırmıyor tavsiye ederim cnm ki benim saçlarım yağlıdır bana iyi geldi..

tamam canım çok teşekkürlerr:KK3::KK3:

Son düzenleme:
bunlarda benim siparişlerim :)
$Görüntü0230.jpg

$DSCF3165.JPG

Bu rujun tonunu çok beğendim ve kendime aldım kuzenimde sipariş verdi
UltrA Colour Rich Lipstick Twinkle Pink

kusura bakmayın deneme için teyzeme gönderdm numuneleri geri aldıgımda ilk iişim fotografını çkmek olacak::) renkleri harika ama

kızlar şu erkek parfümü varya yanında rollon la vüvut spreyi hediyeleri olan onu sipariş verirken hediyerinde kodlarını yazcazmı yoksa sadece parfümümü yazcaz

X