- 28 Temmuz 2008
- 502
- 2
- 40
canım kndi adına konus bnce. bnd yıllardr avon kullanıyorum. oncelikle parfumkatalogda kocaman gorunebilir ama altında ml mi yazıyor sonucta bakmalıydın. kremlerine gelnce bnm cildmi mahvetmedi aksine sivilcelerimi yok ettiler cevremdede kullananlar var hc birinden cildmi mahvetti diye bsy duymadım. sampuanlarını ailecek kullanıyoruz bnm sacımda da annemn sacındada bi dokulme olmadı. snd bu etkiyi gostermistir yalancısın demiyorum ama kullandıgın cumlelere dikkat etmelisin bnce.Avon hanımlar arasında bir fenomen hangi eve gitsem hangi mahalle arası bir kuaföre gitsem mutlaka orada bir avon satışı vardır..hemen hemen bütün ürünlerini kullandımdaha doğrusu arkadaşlarımı kırmamak adına almak zorunda kaldığım zamanlarda oldu tabi:)geçenlerde katologta bir parfüm gördüm resmi kocaman sipariş verdim gedi anammm birde ne göreğim küçük bişey:2: aldığıma pişman oldum parfümlerin kokusu güzel yalnız hiç kalıcı değil..kremleri cildi mahmevediyor..şampuanlar kafada saç bırakmıyor.. bunun gibi avon hakkında bir sürü şey anlatabilirim.. valla arkadaşlar avona verdiğim paraya acımıyor değilim içlerinden tek severek kullandığım ve tek yanıltıcı olmayan ürün duş jelleri oldu..neyse bende yazayım rahatlayayım dedimmm
hanımefendi asıl siz yazdıklarınıza biraz dikkat edin ben sadece kullandığım ürün hakkında görüşlerimi yazdım.avonun stoklarda tarihi geçmek
üzere olan ürünlerinin tekrar kutulanarak indirimli ürün olarak satılmaya çalışıldığını hepimiz biliyoruz.ürünlerini bende kullandım ve hiç bir faydasını
görmedim aksine allerji yaptı.ayrıca bir kimya mühendisi olarak ne şartlar altında bu ürünlerin yapıldığını ve bu ürünlere kimyasal daha neler katıldığını anlatsam
bu yazdıklarını düşünerek yazardık.hadi sana iyi satışlar bol kazançlar :)))
bu bi forum sonucta polemiğe girmek istemiyorum ama bu mesaja cevap verme gereksinimi hissettim cnku siz yeterince bilgili degilsiniz ve burda tam anlamıyla atıp tutuyosunuz. ilk olarak bn satıcı degil alıcıyım canım. tarihi gecmek uzere olan urunleri indirim broşurunde satmaya calısabilirler. indirim brosurunden okadar urun almama ragmen bna hiç denk glmedi ama size geldyse geri iade edebiliyosunuz sonucta ve her makyaj urununde cesitli kimyasallar var ama avonun urunleri yuzunden ciddi anlamda rahatsızlanan yada ölen birinide gormedim bence fazla abartıyosunuz. saglık bakanlıgından izinli mi izinli daha ne..hanımefendi asıl siz yazdıklarınıza biraz dikkat edin ben sadece kullandığım ürün hakkında görüşlerimi yazdım.avonun stoklarda tarihi geçmek
üzere olan ürünlerinin tekrar kutulanarak indirimli ürün olarak satılmaya çalışıldığını hepimiz biliyoruz.ürünlerini bende kullandım ve hiç bir faydasını
görmedim aksine allerji yaptı.ayrıca bir kimya mühendisi olarak ne şartlar altında bu ürünlerin yapıldığını ve bu ürünlere kimyasal daha neler katıldığını anlatsam
bu yazdıklarını düşünerek yazardık.hadi sana iyi satışlar bol kazançlar :)))
bu bi forum sonucta polemiğe girmek istemiyorum ama bu mesaja cevap verme gereksinimi hissettim cnku siz yeterince bilgili degilsiniz ve burda tam anlamıyla atıp tutuyosunuz. ilk olarak bn satıcı degil alıcıyım canım. tarihi gecmek uzere olan urunleri indirim broşurunde satmaya calısabilirler. indirim brosurunden okadar urun almama ragmen bna hiç denk glmedi ama size geldyse geri iade edebiliyosunuz sonucta ve her makyaj urununde cesitli kimyasallar var ama avonun urunleri yuzunden ciddi anlamda rahatsızlanan yada ölen birinide gormedim bence fazla abartıyosunuz. saglık bakanlıgından izinli mi izinli daha ne..
:72. sıradaki gül çantadan bende de var , çok kaliteli birşey değil ama yine de güzel, birde canım ojeler çok hoş görünüyor ama ben bir kere aldım 2. güne soyuldu hep bırdaha avondan oje almadımsen memnun musun ? kendinemı aldın yoksa siparişmi :26: birdeee yeni perceıve ın kokusu nasıl ? çok soru sordum ama:78:
çanta çok güzelmiş çok beğendim güle güle kullan canım
o çantada aklım kalmıştı ama nasıl çıkar emin olamadım birdahakine alırım artık güle güle kullan canım
canım şunemlendirici saç bakım spreyi nasıl kokuyorÜrünlerini güle güle kullan cnm..
Bende dayanamadm hemen resimlerini çektim..
Eki Görüntüle 237753
Eki Görüntüle 237754
Parfümlerim..
Simply Because parfümünden hemen stokladım çok seviyorum kokusunu..
Love the fullest by Reese Witherspoon'a bayıldım resmen tam bir kış kokusu sanki biraz ağır ama gerçekten çok güzel bir koku ..
Perceive Dew çok hoşuma gitti insanın içini açan çok güzel bir çiçek kokusu diğer perceive'i hiç sevmiyorum ama buna bayıldım diyebilirim..
Eki Görüntüle 237755
Eki Görüntüle 237756
Kristen çanta onuda çok beğendim derisi yumuşacık rengide çok hoşuma gitti..
canım şunemlendirici saç bakım spreyi nasıl kokuyorpanaromada şampuanı varda almayı düşünüyorum