AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

bunlarda gerisi kızlar

Eklentiler

• $100720111367.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 67
  • $100720111370.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 65
  • $100720111371.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 84
  • $100720111372.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 86
  • $100720111373.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 56
sende bendensin yani bnde her ay böleyim zarara giriom sırf kendim icin yapıorm cünkü

aynen canım ya ama ne yapayım genimde var yeni birşey gördüm mü almadan duramıyorum bunlar benim uzun zamanlık birikimim olur iikide almışışm daha bu ayda gelecek 3_4 parça onlarıda eklerim

aynen canım ya ama ne yapayım genimde var yeni birşey gördüm mü almadan duramıyorum bunlar benim uzun zamanlık birikimim olur iikide almışışm daha bu ayda gelecek 3_4 parça onlarıda eklerim

benimde bikaç şey var k8 den gelicek.gelince paylaşırız

Bu da tatlı yavrının tendeki görünüşü..sizin teninizde nası görünür bilemem?

Bu var ya,varıya çok tatlı bişey hem ruj hem parlatıcı ortasından çıkıyor iki türlü kullanabilirsiniz.Adı Perfect Pink gerçekten de mükemmel pembe her tipe gider..

uyarı:Tüm resimler balkonda çekilmiştir ilgisiz nesneler olabilir!

Bu şeker de colortrend serisinden Turquoise göz kalemi tonu çok hoş..Yine herkese gidecek bir ton...

Ruj numuleri..Alt sıra fuschia fun,nude perfection,mocha madness,personified plum,gold,charged cherry,divine wine,glisten cherry...Üst sıra chic(hoş bi ton),really rosy,sparkling peach(ünlü renk harika)mocha plum(yeni seriden bi özelliği yok),provocative plum,ıced cofee(çok efendi bi ton),lilac schimmer..Gerçekte biraz daha açık tonlar burda mat görünüyor..

bu da Arabian glow serisinden tropical paradise...Çok yumuşak tonları var..beyaz pırıltılı..Avonun pırıltısız bi ürünü var mı?Krem gibi sıcak havalarda tüm organlara yayılıyor..

Takıları daha sonra ekleyeceğimmm..hoşçakalın..

Son düzenleme:
just play hafif parfum seven erkekler için ideal.gayet hoş bir kokusu var.
bu kokuları seviyorum roll onların kokularıda güzeldir eminim.
menekşe özlü vücut spreyini kokusuda güzel.

Eklentiler

• $140720111010.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 69
vücut spreyinin kokusu ağır mı canım

diğer üçü meyveli kokulardı.karpuz kiraz veya çilek kokmak istemem işin açıgı içlerinde bana uyan bir bu vardı.bunun kokusunu da sevdim.ağır değil canım.parfum gibi çok kalıcıda değil.ama banyo sonrası diyor o zaman daha çok yerleşirse kokusu bilemiyorum :44:

Bayanlar Avon artık 60's Mod parfümünü çıkarmayacak mı? Satıştan kalkınca çok üzüldüm inanılmaz bir kokuydu herkes adını soruyordu ve tüm arkadaşlarım beni o kokuyla benimsemişlerdi eve gittiklerinde bile sen kokuyorum diye msj atıyorlardı çok anım var o parfümle (( Bnm için çok üzücü oldu bir daha satılmaması. Kataloglar her elime geçtğnde ilk ona bakıyorum ama yok

Bayanlar Avon artık 60's Mod parfümünü çıkarmayacak mı? Satıştan kalkınca çok üzüldüm inanılmaz bir kokuydu herkes adını soruyordu ve tüm arkadaşlarım beni o kokuyla benimsemişlerdi eve gittiklerinde bile sen kokuyorum diye msj atıyorlardı çok anım var o parfümle (( Bnm için çok üzücü oldu bir daha satılmaması. Kataloglar her elime geçtğnde ilk ona bakıyorum ama yok

perceıve for men edt , advance technıques sıkı tutuş sağlayan saç spreyi, 360' onarma teknolojisi içeren durulanmayan bakım kremi numunesi , taraklar ve rujumda charged cherry

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…