AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

şu saç spreyinin yanındaki sprey nasıl kokuyo ondan almamıştım o vücut için demi ayrıca hawaiian nemlendirici jelden kullandın mı tüm vücut için değil mi o:26:

evt canım vücut için. ben çilekli olduğu icin aldm ama pek beyenmedim. rahatsz edici bi kokusu var. söyledğin jeli kullanmadm malesef..

K7 Siparişlerim

Wish of Love Edt

KMkz0l.jpg

Kütikül Düzgünleştirici Jel

zinrUl.jpg

Pur Blanca Edt & Makjay Paleti

anWndl.jpg

Windscape Erkek Edt (kokusunu sevdim :)

RKPsCl.jpg

Cellu-Sculpt Selülit Kremi

EHYBNl.jpg

Nane Etkili Ruj - Violet Ice & Ultra Color Rich Ruj - Frozen Rose

pSRMjl.jpg

Extra Lasting - Enduring Wine & Totally Twig

SyMJWl.jpg

Zahara Takı Seti (ben çok beğendim, şık duruyor)

D95XHl.jpg

True Color Göz Farı - Fresh Cut Greens

txlz4l.jpg

sZWYpl.jpg

Avondan son beğendiklerim Zahara takı seti çok hoş romantik görünümlü bayanlara yakışır Türkan Şoray Deniz Seki gibi...

1101.jpg

Arabian Glow Tropical Paradise yi aldım o kadar pastel ki yanılmayın görünüşünden dolayı..Yumuşak kremsi kirpiğinize sürdünüz mü çıkartmak için ciddi çaba gerekiyor dikkatli sürün.Ve yazın cıvık olabilir yüzünüzde tuzlu ter artı cildin yağı artı güneş ısısı artı bunaltı..vb.gözünüze doğru giriş yapabilir kirpikler uçta bittiği için oradan bööyle kımıl kımıl iner belirtim.Ankara da zaten Florida havası mevcut bu yaz iki gün çok sıcak iki gün ılık iki gün kasım soğuğu böyle gidiyor...Tropic iklim oldu fırtına kopuyor şemsiyeler uçuyor balkondan aşşağı::KK30:

753.jpg

Colortrend göz kalemi Turqoise yumuşak ve rengi çok tatlı her tipe gider..Yalnız çıkartırken içim fenalaşıyo göz kalemlerini tüm markalar farketmiyor..Bilemyorum zahmetli.

965.jpg

Beyleee işte sürümlerini göstereceğim bir sürü ruj aldım çok tatlı tonlar var ekleyeceğim..:86:Bir yüzük aldım o da bekleyinn.

K7 Siparişlerim

Pur Blanca Edt & Makjay Paleti

anWndl.jpg

canım rica etsem makyaj paletinin kapağı açık bir halde resimini ekleyebilir misin?
bi de farları nasıl sürünce kalıntı bırakıyor mu yani göz kapağında bir süre sonra iz yapıyor mu?

bunlar clearskin ürünlerim siyah noktalar için maske, kil maskesi , tonik

siyah noktalar için maske ve kil maskesini kullanıyorum kil maskesi olandan memnunum ama siyah noktalar için maskeyi çok beğenmedim ufak ufak sivilceler yapıyor kullandıktan sonra bende bıraktım kullanmayı :KK8::KK8:

canım rica etsem makyaj paletinin kapağı açık bir halde resimini ekleyebilir misin?
bi de farları nasıl sürünce kalıntı bırakıyor mu yani göz kapağında bir süre sonra iz yapıyor mu?

canım bu seti ben kendime değil arkadaşıma almıştım, o yüzden açmamıştım poşetini, ve şu an artık bende değil tabiki doğal olarak :KK1: farlar toz far değil kremsi yapıdaymış, arkadaşım beğendiğini söyledi ama kullanmadığım için bilemiyorum tam olarak

AVON vb. markaların bir çok ürünleri katalogta göründüğünden farklıdır bu konuyu açmamın amacı kullanıcılara daha detaylı yardımcı olmak
örneğin bir parfümün şişesi katalogta çok büyük gibi dururken elimize geldiğin tam tersi çok küçük olduğunu görüyoruz
ya da bir çanta katalogta çok harika bir ürün gibi görünürken elimize geldiğinde çok basit kullanışsız bir çanta olduğunu görüyoruz
bu konularda kullanıcılara yardımcı olmak amacıyla kullandığımız avon ürünlerini kendimiz fotoğrafını çekerek burada paylaşalım

DİP NOT: TEMSİLİ FOTOĞRAF DEĞİL SADECE ELİMİZDEKİ KULLANDIĞIMIZ ÜRÜNLERİ KENDİ FOTOĞRAF MAKİNA CEP TELEFON VB. CİHAZLA ÇEKEREK BURDA PAYLAŞACAĞIZ

ÖNEMLİ UYARI LÜTFEN OKUYUNUZ
paylaşım dışına çıkılıp,konuyu paylaşımdan uzağa çekip,işi ticarete çevirmek,üyelik yapmak gibi faaliyetlerde bulunmak yasaktır..

ürünün site adresini verip yönlendirme yapmak,üye yapayım,özel mesajlardan yardımcı olayım teklifleri ve rütbelerinize takım öncüsü yazmak,ürünleri işaret etmek yasaktır..

Üyelik yapmak kadar üye olmak isteyenlerin de mesajları silinip, forum kuralları gereğince uyarı alacaktır.. Bu durum forum içinde olduğu kadar özel mesajlar için de geçerlidir ve özel mesajlar da incelenmektedir..

Bunun dışında, paylaşım yapmanız da, bizler açısından sakıncası bulunmamaktadır..

Kolay gelsin

Kadınlar Kulübü

ÖNEMLİ UYARI LÜTFEN OKUYUNUZ yazısının altında yer alan açıklamayı lütfen okuyunuz ve konu içeriğine uygun paylaşımlarda bulununuz.
Konu dışına çıkan yada firma reklamı,üyelik çağrısı tarzındaki yazışmalar kaldırılacak,yorum sahipleri uyarı alacaktır.

Son düzenleme:
beau çapraz asılan çanta devamı gelecek kızlar:KK16: daha bunlar yarısı:KK52:

Eklentiler

• $050720111321.jpg
    $050720111321.jpg
    155,1 KB · Görüntüleme: 45
Buda flower jacket takı setim kızlar:KK16:

Eklentiler

• $050720111329.jpg
    $050720111329.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme: