AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

bilmiyorum benim tenimin kendi kokusu mu çok ağır avon'un en pahalısından en ucuzuna bütün parfümlerini denedim en fazla 2 saat kaldılar. anew serisi hariç bütün göz kalemleri 2-3 saat dayanıyor, rujları güzel ama renkleri çok güzel, dudağımı da kurutmadı, çatlatmadı hiç

eternal magic hemen uçuyor.kullandığım en kötü avon parfümü diyebilirim

bana o koku fazla mayhoş yani çiçeksi gelmişti:)
ben en çok aromadisiacı beğendim onu denediniz mi?

benim vazgeçilmez avon ürünlerim:
açılıp kapanan göz kalemi
nemlendirici rujları selection serisinden yeni çıkardıkları
aromadisiac for her
true force kocişim için:)
takıları (hepsi çok şık)
bazı saatleri
kısmen çantaları
duş jelleri
bu kadar:)

eternal magic hemen uçuyor.kullandığım en kötü avon parfümü diyebilirim

aynen canım bende panaromadan çanta boyu olanından almıştım çok kötü kokuyomuş değişik bi kokusu var kullanmadım bile öylee duruyor boşo boşuna aldım

Son düzenleme:

hayret bende hiç bir kalem rimel akmıyor hele perfect eyeliner denize girip çıkıyorum duş alıyorum hala sürdüğüm gibi kalıyor tenimde kuru deyil eternal magiç parfüme bayılıyorum ben sıktıktan sonra dışarıda boynum nemlendikçe daha bir yoğunlaşıyor koku bende kalıcı deyil sanmıştım ama etd olmasına rağmen çok kalıcı ağırda deyil kokusu bence ama zevk meselesi işte şahsen ben 3 şişe aldım şimdilik kendim için..

Son düzenleme:
Kızlar benim saçım bu renkten çok az koyu ancak dipten siyahlar çkmaya başladı iyice belrginleşince tekrar boyamak istiyorum saçımı resimdeki rengi elde etmem için Avonun hangi renklerini önerirsiniz tşk şimdiden

avondan çok parfüm kullandım bazı parfümleri varki günde iki kez sıkınca nefesim daralır rahatsız olurum ancak eternal öyle durmadı bende.koku lancome hypnose çakması ancak bitsin diye gelip geçip sıkmama rağmen ama giysimde bile azıcık kokuyor.

bu resimdeki kızıl kumrala benziyor eğer saçların bundan koyu ise sarı (9.0) yada koyu sarı(8.0) renk boyaya yoğun dore kumraldan yarım tüp sık sıvılarınında aynı oranda kullan aşağı yukarı bunun gibi olur bence..

avonun sitesinden boyaların sitesine gir ister kendi resminden istersen bilgilerini girerek uygulamalı olarak dene boyaları canım çok başarılı

çocuklar için dolaşık açıcı saç spreyi nasıl?işe yarıyormu?

işe yarıyormu ne demek süper bişey:129:kendime stok yaptım saçların çok kolay taranıyor kuruttuktan sonra hiç yağlı his bırakmıyor tamamen doğal ve yumuşak görünüyor kuaförlerdeki mavi sular vardır saç açmak için kullanırlar ondan daha iyi diyebilirim..

avonun sitesinden boyaların sitesine gir ister kendi resminden istersen bilgilerini girerek uygulamalı olarak dene boyaları canım çok başarılı

avon'un sitesinde bakındım ama dediğin gibi bişey göremedim canım sitenin neresinde bu dediğin şey??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…