Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yukleresim.com ARKADAŞLAR BUNLARDAS BENİM SİPARİŞLER
Yukleresim.com ARKADAŞLAR BUNLARDAS BENİM SİPARİŞLER
Bunlar da benim aldıklarımmm
Kiraz Çiçeği Serisi (Şampuan - Saç Tazeleyici Sprey - Saç Maskesi)
Mystique Duş Jeli
Parfümler (Simply Because - Incandessence - Secret Fantasy)
True Colour İkili Göz farı (Midnight Rose)
True Colour Dörtlü göz farı (Purple Hazes) ytgp hediyemdi
Solutions Gündüz Kremi (Complete Balance)
Quadrafx Vücut Şampuanı (panoramadan )
Sassy Swirls Sprey Parfüm (Vanilla Blossom) - pek beğenmedim bunun kokusunu
Rujlarım
(sırasıyla; Extra Lasting - Cappuchino / Kiss&Go - Rich Berry / Extra Lasting - Mauve Ice)
arkadaslar avonda bildiğiniz zambak içeren koku warmı
kızlar elinde color trend raisin wine ruju olan bi dudaktaki halini ekleyebilir mi alıcam ama rengini merak ediyorum :26:
kızlar bu avonun saç boyası 8.0 ve çok açık olmasını istemediğim için az 7.0 ilave ettim renk güzel oldu bu arada saçımdaki gözlükte avonun
Eki Görüntüle 207051
Valla çok güzel bi renk olmuş bende bu renk istiyorum ama bi türlü tutturamadım.
Önce 8.0 ile boyamadım öncesinde bakıra bakan bir renk vardı saçımda 8.0 ile boyayınca kahveye döndü sonra 8.1 ile boyadım şimdi bal köpüğü gibi oldu yarın 9.0 mu yoksa 10. mu sipariş etsem diye kararsız kaldım.
Senin saç rengini yakalamam için hangisi daha iyi olur veya 9.0 ile 8.1 mi karıştırsam ne etsem.
ben 14 ay önce kumralın üzerine röfle yaptırdım ve dip boyasını 8.0 ve birazda 7.0 ilave ederek yaptım ama dipten çıkan saçlar tutuyor kendi saçlarım olduğu için kuaförüm bile bizim mesleği elimizden aldın diyor sanırım sen boyalı olan saçını açmak istiyorsun cnm onu açmak çok zor istersen 9.0 dene ben olsam onu yaparım açılmassa kuaföre gider açtırırım sonra dip boyasını kendim yaparım çünkü boyalı saçı kuaför bile çok zor açıyor ..(bu arada boyan yeniyse biraz bekle saçların dinlensin saçlarını sık sık yıka saçındaki boya biraz aksın ondan sonra boya)
kızlar elinde color trend raisin wine ruju olan bi dudaktaki halini ekleyebilir mi alıcam ama rengini merak ediyorum :26: