AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

canım ben begendim kokusunu hafif yazlık deniz kokusu çiçeksi panoromadan getirttim çok açıldım geri iade ettim ama güzel ve fiyatıda çok uygun bende migren var her kokuyu kullanamıyorum

canlarım bunlarda yeni siparişlerim inşallah faydası olur

Eki Görüntüle 199751

canlarım daha kullanalı 3 gün oldu ama ben sonucu hemen aldım oyüzden paylaşayım dedim bu kremin adını değiştiryoum haberiniz olsun mucize solutions krem gerçekten inanamadım alırken tereddütlerim vardı cildim biraz nazlıdır hemen kızarır tomurcuklanır ama maşallah kullandım kullanalı ne bir leke ne bir kızarık hiçbir yan etkisini görmedim iyiki almışım yüzüm parlıyor resmen rengi tonu okadar güzelleştiki gerçekten işe yarıyor avondan krem alınırmı diyen arkadaşlara en güzel cevabım olacak sanırım

Bunlar da benim aldıklarımmm

Kiraz Çiçeği Serisi (Şampuan - Saç Tazeleyici Sprey - Saç Maskesi)

Mystique Duş Jeli

Parfümler (Simply Because - Incandessence - Secret Fantasy)

True Colour İkili Göz farı (Midnight Rose)

True Colour Dörtlü göz farı (Purple Hazes) ytgp hediyemdi

Solutions Gündüz Kremi (Complete Balance)

Quadrafx Vücut Şampuanı (panoramadan )

Sassy Swirls Sprey Parfüm (Vanilla Blossom) - pek beğenmedim bunun kokusunu

Rujlarım
(sırasıyla; Extra Lasting - Cappuchino / Kiss&Go - Rich Berry / Extra Lasting - Mauve Ice)

Genel olarak tüm siparişten memnun kaldım, sadece yüzüklerin kalitesi beklediğim gibi çıkmadı. Teneke gibi :)
En çok beğendiklerimse kolye ve parfüm oldu :87:

Duş jeli ve incandessence harika ötesi bende kulanıyorum..sassy de ilk başta bende beğenmemiştim ama kulak arkasına sıkıp üstünede şeker çiçek karışık bi koku sıkınca çok güzel kalıcı oluyo kokular extra lastingden memnun musun canım kalıcı mı gerçekten :26:

kızlar elinde color trend raisin wine ruju olan bi dudaktaki halini ekleyebilir mi alıcam ama rengini merak ediyorum :26:

kızlar elinde color trend raisin wine ruju olan bi dudaktaki halini ekleyebilir mi alıcam ama rengini merak ediyorum :26:

çok tatlı çok güzel bi rengi var kuzum ama resimlerime baktım dudağı çekmeynce pek net çıkmamış koyamadm ondan kalıcı değil diğer tüm avon ürünleri gibi ama renk olarak güzel

kızlar bu avonun saç boyası 8.0 ve çok açık olmasını istemediğim için az 7.0 ilave ettim renk güzel oldu bu arada saçımdaki gözlükte avonun

Eki Görüntüle 207051

Son düzenleme:
kızlar bu avonun saç boyası 8.0 ve çok açık olmasını istemediğim için az 7.0 ilave ettim renk güzel oldu bu arada saçımdaki gözlükte avonun

Eki Görüntüle 207051

Valla çok güzel bi renk olmuş bende bu renk istiyorum ama bi türlü tutturamadım.
Önce 8.0 ile boyamadım öncesinde bakıra bakan bir renk vardı saçımda 8.0 ile boyayınca kahveye döndü sonra 8.1 ile boyadım şimdi bal köpüğü gibi oldu yarın 9.0 mu yoksa 10. mu sipariş etsem diye kararsız kaldım.
Senin saç rengini yakalamam için hangisi daha iyi olur veya 9.0 ile 8.1 mi karıştırsam ne etsem.

ben 14 ay önce kumralın üzerine röfle yaptırdım ve dip boyasını 8.0 ve birazda 7.0 ilave ederek yaptım ama dipten çıkan saçlar tutuyor kendi saçlarım olduğu için kuaförüm bile bizim mesleği elimizden aldın diyor sanırım sen boyalı olan saçını açmak istiyorsun cnm onu açmak çok zor istersen 9.0 dene ben olsam onu yaparım açılmassa kuaföre gider açtırırım sonra dip boyasını kendim yaparım çünkü boyalı saçı kuaför bile çok zor açıyor ..(bu arada boyan yeniyse biraz bekle saçların dinlensin saçlarını sık sık yıka saçındaki boya biraz aksın ondan sonra boya)

Son düzenleme:

Hmm anladım canım o vakit ben yarın 9.0'dan sipariş vereyim eğer güzel olursa indirimdeyken stoklarım olmazsa dooğrucana kuaförün yolunu tutarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…