- 3 Ekim 2012
- 369
- 4
vücut yağını kullandın mı hiç nasıl acaba almak istiyorumda :))
vücut yağı harika canım içinde minik simler var kokusu çok güzel vücut da hemen emiliyor eminim beğeneceksin kesinlikle tavsiye ederim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vücut yağını kullandın mı hiç nasıl acaba almak istiyorumda :))
vücut yağı harika canım içinde minik simler var kokusu çok güzel vücut da hemen emiliyor eminim beğeneceksin kesinlikle tavsiye ederim:)
Ellerine sağlık ladyrosy, paylaşımların muhteşemmm olmuş çok faydalandım ben çok teşekkür ederimben gelldimm canlar bunlarda k2 siparişlerim...
1. Absolute Ruj - Fresh Fig : Sephora, mac, flormar vb. markaların rujlarını kullanan biri olarak diyebilirimki bu ruj başka bir dünya. Hayatım boyunca hiç bir rujumu bu kadar severek kullanmadım ve nerdeyse sürekli sürüyorum diyebilirim bu yüzden çok çabuk biticek sanırım. Kabı zaten inanılmaz güzel kendisi ise çok doğal tonlu bir ruj hafif pembemsi ve içinde ışıltılar var. Dudağı kurutmuyor yumuşak bir bitişik var çok aşırı memnunum herkese tavsiye edilir. Fiyatı: 13.90
kızlar bunlar k2 ve k3 siparişlerim merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz:))
o kakaolu kremin kokusu gerçekten muhteşem kızlar benki çikolatalı kokulardan pek hooşlanmam ama ben bile beğendim bir arkadaşım kullanıo kalıcılığıda inanılmaz derecede herkese tavsiye ederim ama ben pembe manolya kokuluyu bekliorum oyüzden bunu almadım bakalım onun kokusunu beğenmezsem bunu kesinlikle alırım
Ozgesensoz paylaşımların senin de tek kelimeyle muhteşemm, ellerine sağlık . Benim merak ettiğim, Secret Fantasy parfümü ve vücut spreyi arasında fark var mı? parfüm var bende, şeker gibi bir koku, beğeniyorum. Vücut spreyini hep merak etmişimdir ama hiç kısmet olmadı almak. sende görünce sorayım dedim. şimdiden çoooook teşekkürler
çok teşekür ederim canım tamam o zaman alınacaklar listesine alnmışıtırteşekkür ederim canım :)vücut spreyi parfümle aynı tatlım hiçbir fark yok rahatlıkla alabilirsin:)
Kızlaarr, Avon Absolute ruj kullanan var mı? renkler nasıl? ben doğal bir kırmızı veya doğal kırmızımsı oranj bir ruj istiyorum. ama çok kan kırmızı veya tupturuncu olmamalı, dudakta doğal durmalı. ne aldıysam ya çok kırmızı veya çok turuncu oluyor. Açık tonlar alınca da çok renksiz çıkıyor. bir türlü tutturamıyorum :44:
mümkünse swatch fotoları da yükleyebilir misiniz? lütfeeeennnnn :26:
şimidden çoook teşekkürler
Surrender deodorant aldim bu sipariste normalde incandessence kullaniyorum fakat surrenderin deodoranti değerinin parfumunden daha kalici cikti. Cokta güzel kokuyor.
surrender ı merak ediyorum kokusu ağır mı biraz tarif edebilir misin canım
Evet diğer parfümlere göre ağır canım. Her kapı dışarı çıkarken sıkacağın bir parfüm değil sanki. Daha kadınsı bir kokusu var ama oldukça kalıcı bence hoşuma gitti.