AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

$avoncu.jpg

ben gelldimm canlar bunlarda k2 siparişlerim...
1. Absolute Ruj - Fresh Fig : Sephora, mac, flormar vb. markaların rujlarını kullanan biri olarak diyebilirimki bu ruj başka bir dünya. Hayatım boyunca hiç bir rujumu bu kadar severek kullanmadım ve nerdeyse sürekli sürüyorum diyebilirim bu yüzden çok çabuk biticek sanırım. Kabı zaten inanılmaz güzel kendisi ise çok doğal tonlu bir ruj hafif pembemsi ve içinde ışıltılar var. Dudağı kurutmuyor yumuşak bir bitişik var çok aşırı memnunum herkese tavsiye edilir. Fiyatı: 13.90
2. Care - Parafinli El Kremi: Bu kremi ben yılbaşı kataloğunda görmüştüm ve almamıştım ama aklımda ondaydı. Bu katalogda fondöten alana 1 lira kampanyası vardı. Bir arkadaşım fondötenini aldı bense bu şahane kremi. Kokusu yok denecek kadar az diyebilirim. Kabı çok sevimli. Koyu bir kıvamı var elleri çok iyi nemlendiriyor. Bu üründende çok memnunum.
3. Celebre - Deodorant: Ben bu kokuyu hiç sevmiyorum bence çok ağır bir koku. Kendisini annem kullanıyor. Ona göre muhteşem bir kokusu var o çok memnun :)
4. Glow - Bronzlaştırıcı İnciler - Açık Renk Ciltler: İnanılmaz kalıcılığı olan içinde hafif işıltı barındıran bir bronzer. Kokusu biraz kokulu silgiye benziyor, yani öyle gelen bir kokusu yok ama ben bi yaklaşıyım kutuyu bir koklayım derseniz alacağınız koku budur :KK52: Fiyatı: 21.00
5. 8'li Far Paleti - The Metallics: İçinde farklı tonlarda renkler bulunduğu için uygun fiyatlı olması nedeniyle aldım. Benim için tek sorun ortadaki maviyi biraz daha koyu beklemiştim :/ onun dışında küçük bir aynası mevcut. Günlük kullanıma uygun aşırı simli değil, ben sevdim. Fiyatı: 18.00

ben gelldimm canlar bunlarda k2 siparişlerim...
1. Absolute Ruj - Fresh Fig : Sephora, mac, flormar vb. markaların rujlarını kullanan biri olarak diyebilirimki bu ruj başka bir dünya. Hayatım boyunca hiç bir rujumu bu kadar severek kullanmadım ve nerdeyse sürekli sürüyorum diyebilirim bu yüzden çok çabuk biticek sanırım. Kabı zaten inanılmaz güzel kendisi ise çok doğal tonlu bir ruj hafif pembemsi ve içinde ışıltılar var. Dudağı kurutmuyor yumuşak bir bitişik var çok aşırı memnunum herkese tavsiye edilir. Fiyatı: 13.90
Ellerine sağlık ladyrosy, paylaşımların muhteşemmm olmuş :KK16::KK16: çok faydalandım ben çok teşekkür ederim :KK16:
Absolute rujdan başka renkler sipariş verdin mi? veya diğer renkleri deneyen başka arkadaşlar varsa sizler de paylaşabilir misiniz? renk tonları nasıl, simli mi simsiz mi vs gibi. katalogda renkler çok yanıltıcı oluyor. şimdiden çoook teşekkür ederim :KK16::KK16:

kızlar bunlar k2 ve k3 siparişlerim merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz:))

Ozgesensoz paylaşımların senin de tek kelimeyle muhteşemm, ellerine sağlık :KK16::KK16:. Benim merak ettiğim, Secret Fantasy parfümü ve vücut spreyi arasında fark var mı? parfüm var bende, şeker gibi bir koku, beğeniyorum. Vücut spreyini hep merak etmişimdir ama hiç kısmet olmadı almak. sende görünce sorayım dedim. şimdiden çoooook teşekkürler :KK16::KK16:

o kakaolu kremin kokusu gerçekten muhteşem kızlar benki çikolatalı kokulardan pek hooşlanmam ama ben bile beğendim bir arkadaşım kullanıo kalıcılığıda inanılmaz derecede herkese tavsiye ederim ama ben pembe manolya kokuluyu bekliorum oyüzden bunu almadım bakalım onun kokusunu beğenmezsem bunu kesinlikle alırım:KK28:

Kakaolu krem hakikaten bir efsane, inanılmaz bişi :KK34: ben 1 ayda koca kavanozu tükettim:KK37: :KK9: eşim ne yaptın ekmeğe sürüp yedin mi diyor hehe :KK37::KK53:
Pembe manolya kokuluyu aldın mı? o nasıl bişi?

Ozgesensoz paylaşımların senin de tek kelimeyle muhteşemm, ellerine sağlık :KK16::KK16:. Benim merak ettiğim, Secret Fantasy parfümü ve vücut spreyi arasında fark var mı? parfüm var bende, şeker gibi bir koku, beğeniyorum. Vücut spreyini hep merak etmişimdir ama hiç kısmet olmadı almak. sende görünce sorayım dedim. şimdiden çoooook teşekkürler :KK16::KK16:

teşekkür ederim canım :)vücut spreyi parfümle aynı tatlım hiçbir fark yok rahatlıkla alabilirsin:)

Kızlaarr, Avon Absolute ruj kullanan var mı? renkler nasıl? ben doğal bir kırmızı veya doğal kırmızımsı oranj bir ruj istiyorum. ama çok kan kırmızı veya tupturuncu olmamalı, dudakta doğal durmalı. ne aldıysam ya çok kırmızı veya çok turuncu oluyor. Açık tonlar alınca da çok renksiz çıkıyor. bir türlü tutturamıyorum :44:
mümkünse swatch fotoları da yükleyebilir misiniz? lütfeeeennnnn :26:
şimidden çoook teşekkürler :KK54:

Ben kullandım onun yerine yeni çıkan yağli ciltler için olan bi köpük var onu kullann

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$IMG0810A.jpg $IMG0811A.jpg $IMG0812A.jpg $IMG0813A.jpg $IMG0814A.jpg $IMG0815A.jpg $IMG0817A.jpg

kızlar bunlar yeni siparişlerim naturals kayısı ve shea özlü şampuana bayıldım mis gibi kokuyor ve saçlarımı yumuşacık yaptı benim gibi kuru ve yıpranmış saçlarınız varsa denemenizi öneririm,solutıons selülit ve kalça toparlayıcı kremlerini üç gündür kullanıyorum tam olarak yorum yapamıcam ama masaj aletiyle birlikte etki edeceğini düşünüyorum masaj aleti de fiyatına göre çok iyi bence,blue edt kokusu çok güzel kalıcılığı fena degil el kremlerini bilyorsunuzdur zaten nemlerdirme ve bakım konusunda ben başarılı buluyorum avonun el kremlerini hepinize bol satışlar:KK3:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397218385.522307.jpg
Kendimi bildim bileli kullandığım parfümüm kampanyaya girdikçe 3 er 3 er Alıyorum

Bir de rujum vardı kaldırıldı raisen wine diye çok üGünüm

Kızlaarr, Avon Absolute ruj kullanan var mı? renkler nasıl? ben doğal bir kırmızı veya doğal kırmızımsı oranj bir ruj istiyorum. ama çok kan kırmızı veya tupturuncu olmamalı, dudakta doğal durmalı. ne aldıysam ya çok kırmızı veya çok turuncu oluyor. Açık tonlar alınca da çok renksiz çıkıyor. bir türlü tutturamıyorum :44:
mümkünse swatch fotoları da yükleyebilir misiniz? lütfeeeennnnn :26:
şimidden çoook teşekkürler :KK54:

ben ruj kullanmam canım ama absolute rujun red velvet rengini ablam almıştı çok kırmızı değil güzel bir rengi var ablam seçicidir ruj konusunda ama absolute ruju beğenmişti

Surrender deodorant aldim bu sipariste normalde incandessence kullaniyorum fakat surrenderin deodoranti değerinin parfumunden daha kalici cikti. Cokta güzel kokuyor.

Bu ay avondan popy love ve tangerine dream ruj , avon naturals dus jeli , kakaolu el kremi , 4 lu goz farlarindan berry love ve cok amacli stikten spark rengi pembemsi olani almak istiyorum bunlardan kullanip yorum yapabilcek olan var mi

surrender ı merak ediyorum kokusu ağır mı biraz tarif edebilir misin canım

Evet diğer parfümlere göre ağır canım. Her kapı dışarı çıkarken sıkacağın bir parfüm değil sanki. Daha kadınsı bir kokusu var ama oldukça kalıcı bence hoşuma gitti.

X