AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

$4545546 (2).jpg $4545546 (1).jpg bunlarda benden kızlar

yenı cıkan o ıkı parfumun kokuları ve kalıcılıkları hakkında yorum yapabılırmısın canım? bide fırcaların kalıtesı nasıll ??

parfümleri beğendim günlük kullanım için uygun kokular.kalıcılık fazla yok ama hakkını yemiyim güzeller.
Allık vede pudra fırçası her ikiside mmmü kem mel ler valla yumuşacıklar.eski fırçaları bilen bilir kazık gibi surat çizen cinstendi ama bunlar çok naif ya :)
colortrend eyeliner ucu çok yumuşak bilmiyorum bendenmi kaynaklı ama süremedim heryerime bulaştı aşırı oynar uçlu ve miktarıda ayarlanmıyo zorlandım ve iade yaptım.
anew eyeliner çok çok hoş kullanımı rahat akma kokma bulaşma yapmadı.benim aşırı hassas gözlerime kesinlikle dokunmadı avonun çok kalemini kullandım bu başka bişey süper bişey:KK66:kullanan beni anlar
superextend eyeliner o da iyi bakalım şimdilik yeniyiz. ilerde kuruma yaparmı bilmem sonuçta keçe uçlu.kutusunda vede kapağı sımsıkı kapalı muhafaza ediyorum.colortrend den daha daha iyi diyebilirim
full speed turunçgil ve taze baharat kokuyo.yoğun baharat değil ama çok çekici.missler gibi vede kalıcı
başka soru ? :))

full speed güzel mi kokusu nasıl? egzotik kokulu falan mı? ya cok merak edıyorum nişanlıma alcaktım ama kararsız kaldım :26:

avonun en güzel erkek parfümü bence fullspeed, nasıl anlatacağımı bilemedim ama çok hoş bir turunçgil kokusu war. bayılacaktır nişanlın. ben hiçbir kokuyu beğenmeyen kardeşime almıştım. bayıldı kokusuna :KK66:

avonun en güzel erkek parfümü bence fullspeed, nasıl anlatacağımı bilemedim ama çok hoş bir turunçgil kokusu war. bayılacaktır nişanlın. ben hiçbir kokuyu beğenmeyen kardeşime almıştım. bayıldı kokusuna :KK66:

ya gercekten mi cok ama cok kararsız kaldım, nişanlımda genelde marka parfümler kullanır suan armani kullanıyo, bende ondan dolayı biraz kararsız kaldım ama mutlaka denemek isterim

avonun şampuanlarını yıllar önce kullanmıştım hiç memnun kalmadım ya deterjan gibi
ama saç kremleri fena değildi, memnun kalan var mı?

ya gercekten mi cok ama cok kararsız kaldım, nişanlımda genelde marka parfümler kullanır suan armani kullanıyo, bende ondan dolayı biraz kararsız kaldım ama mutlaka denemek isterim

Nişanlın pahalı parfüm kullanıyorsa bence ona ucuz parfüm alma derim henüz nişanlıyken yanlış anlaşılabilir.. özellikle daha yeni tanışıyorsanız. yani tanışalı yıllar olmadıysa bence ne kullanıyorsa ondan al, veya aynı markadan farklı birşeyler alabilirsin. tabii benim düşüncem :KK34: Ama onu uzun süredir tanıyorsan, "benim alacağını beğenir kesin" diyorsan, kendi zevkine göre gayet rahat alabilirsin.. Aslında bundan sonra onun zevkinin yanısıra asıl senin beğenmen çok daha önemli olacak :KK34: Eşimin parfümlerini genelde ben seçerim, gerçi neyseki zevklerimiz uyuyor, seçtiklerimi beğeniyor, problem olmuyor, aksi de olabilirdi tabii :KK34:

avonun şampuanlarını yıllar önce kullanmıştım hiç memnun kalmadım ya deterjan gibi
ama saç kremleri fena değildi, memnun kalan var mı?

Avon'un Advance Techniques serisini öneririm, deterjanla alakası yok. Birçok çeşidi var, saç tipine uygun olanı seçebilirsin.
Naturals serisini tavsiye etmiyorum, belki onu denemişsindir. Güzel şampuan düşünüyorsan direk Advance Techniques, hiç terddüt etme :KK16:

parfümleri beğendim günlük kullanım için uygun kokular.kalıcılık fazla yok ama hakkını yemiyim güzeller.
Allık vede pudra fırçası her ikiside mmmü kem mel ler valla yumuşacıklar.eski fırçaları bilen bilir kazık gibi surat çizen cinstendi ama bunlar çok naif ya :)
colortrend eyeliner ucu çok yumuşak bilmiyorum bendenmi kaynaklı ama süremedim heryerime bulaştı aşırı oynar uçlu ve miktarıda ayarlanmıyo zorlandım ve iade yaptım.
anew eyeliner çok çok hoş kullanımı rahat akma kokma bulaşma yapmadı.benim aşırı hassas gözlerime kesinlikle dokunmadı avonun çok kalemini kullandım bu başka bişey süper bişey:KK66:kullanan beni anlar
superextend eyeliner o da iyi bakalım şimdilik yeniyiz. ilerde kuruma yaparmı bilmem sonuçta keçe uçlu.kutusunda vede kapağı sımsıkı kapalı muhafaza ediyorum.colortrend den daha daha iyi diyebilirim
full speed turunçgil ve taze baharat kokuyo.yoğun baharat değil ama çok çekici.missler gibi vede kalıcı
başka soru ? :))

Ellerine sağlık, hepsi şahane görünüyor, güle güle kullan cicilerini :KK16:
Fırçalar hakikaten yumuşacık görünüyor, ben de alacağım, kesinlikle kaçmaz :KK34:
Parfümler nasıl? biraz daha tarif edebilir misin yeni çıkan parfümleri (Full Speed değil, diğer 2sini) vakit bulduğunda çok makbule geçecek. tekrar teşekkürlerrr :KK16::KK54:

Ellerine sağlık, hepsi şahane görünüyor, güle güle kullan cicilerini
Fırçalar hakikaten yumuşacık görünüyor, ben de alacağım, kesinlikle kaçmaz
Parfümler nasıl? biraz daha tarif edebilir misin yeni çıkan parfümleri (Full Speed değil, diğer 2sini) vakit bulduğunda çok makbule geçecek. tekrar teşekkürlerrr

çok teşekkür ederim.:)parfümleri şöyle söyleyim erkek olanı daha kalıcı geldi.kadın olanı çok uçucu varla yok arası silik bi koku aldığıma pişman oluyorum nerdeyse kolonyadan biraz hallice kalıcılık var diyeyim sana.yani ha sıkmışın ha sıkmamışın pek bi fark yok dalinin kolonyasını kullanıyorum inan daha bi güzel yayılıyo kokusu ne kokuyosun ya çok hoşsun iltifatları alıyorum.ama bu true life olmamış bence vasat bi parfüm almaya değmez canım.kataloğa bakıyorumda aynı fiyata arka sayfalarda bundan iyileri mevcut.çok severek kullandığım sımply her i andırıyo kokusu.simply da bile life a oranla daha ii kalıcılık var.
geçen yıl ıncandessence 30ml almıştım çok kullanmama rağmen uzun süre idare etmişti beni ama true life 50ml olmasına rağmen yarısına geldim bile !

kızlar avondan vıva by fergıe aldım kokusunu bılmıyorum açtıgım zaman eger begenmezsem geri iade edebılırmıyım. yanı paket acıldı diye kabul ederler mi

çok teşekkür ederim.:)parfümleri şöyle söyleyim erkek olanı daha kalıcı geldi.kadın olanı çok uçucu varla yok arası silik bi koku aldığıma pişman oluyorum nerdeyse kolonyadan biraz hallice kalıcılık var diyeyim sana.yani ha sıkmışın ha sıkmamışın pek bi fark yok dalinin kolonyasını kullanıyorum inan daha bi güzel yayılıyo kokusu ne kokuyosun ya çok hoşsun iltifatları alıyorum.ama bu true life olmamış bence vasat bi parfüm almaya değmez canım.kataloğa bakıyorumda aynı fiyata arka sayfalarda bundan iyileri mevcut.çok severek kullandığım sımply her i andırıyo kokusu.simply da bile life a oranla daha ii kalıcılık var.
geçen yıl ıncandessence 30ml almıştım çok kullanmama rağmen uzun süre idare etmişti beni ama true life 50ml olmasına rağmen yarısına geldim bile !

Asıl ben eteşekkür ederimm, çok güzel açıklamışsın ellerine sağlık :KK16: kadın kokusu çok gereksiz o zaman. Simply Her'ü biliyorum, annem almıştı, ne zamandır ben de alsam mı diye düşünür dururum. o zaman onu alayım daha iyi :KK16: Ona benzeyeceğini tahmin etmiştim notalarında gül var onun da.. Bilgi inanılmaz güzel olmuş, tekrar tekrar teşekkür ederim, ellerine emeğine sağlık :KK16::KK54::KK54:

Son düzenleme:
kızlar avondan vıva by fergıe aldım kokusunu bılmıyorum açtıgım zaman eger begenmezsem geri iade edebılırmıyım. yanı paket acıldı diye kabul ederler mi

Kabul ederler merak etme, iadenin amacı o zaman, kullanılmış olup olmaması önemli değil. ama 40 günü geçirmemen gerekiyor sadece.
Buarada parfümü koklayınca yorumlarını yazar mısın? ben de merak ediyordum o kokuyu :44:

kizlar avon un son aralik katalogundaki
extralasting
ultra color rich
shine attract
color trend
serilerinden ruj olup foto koyabilecek olan var mi?

alicam ama renkler belli olmuyor katalogta:KK50:

Kabul ederler merak etme, iadenin amacı o zaman, kullanılmış olup olmaması önemli değil. ama 40 günü geçirmemen gerekiyor sadece.
Buarada parfümü koklayınca yorumlarını yazar mısın? ben de merak ediyordum o kokuyu :44:

tecrübeli arkadaş banada bi el atıver hayrına:KK52: anladığım kadarıyla kozmetikle aran iyi oyüzden yardım istiyorum eğer biliyosan

senden ve diğer arkadaşlardan:

bronz allık
altın rengi far ve farklı renklerde olabilir
şeftali tonlarda yada bronz doğal görünümlü ruj
tavsiye edin neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:2:

ne kadar aldıysam yaptığım makyaj istediğim gibi durmadı:KK14::KK14::KK14: pürüzsüz ve akmayan özellikte kendinden ışıltılı istiyorum allığı ve farı

fırsat broşürü sayfa 15 bronzlaştırıcı ikili allık pink glow yada k1 katalog sayfa 35 te ışıltılı top allık istediğin tip ürünler sanırım
pout ruj yarı pembe şeftali tonlarında güzeldir
sılky peach,rıpe papaya,peach peck,yine şeftali tonlardadır
4 lü far mocha latte,berry love sana bu ürünleri denemiş biri olarak rahatlıkla önerebilirim
colortrend ruj nectar,flırt,tangerıne dream,rıch ruby...

fırsat broşürü sayfa 15 bronzlaştırıcı ikili allık pink glow yada k1 katalog sayfa 35 te ışıltılı top allık istediğin tip ürünler sanırım
pout ruj yarı pembe şeftali tonlarında güzeldir
sılky peach,rıpe papaya,peach peck,yine şeftali tonlardadır
4 lü far mocha latte,berry love sana bu ürünleri denemiş biri olarak rahatlıkla önerebilirim
colortrend ruj nectar,flırt,tangerıne dream,rıch ruby...

bunlar son karalogda varmı hemen bakayım özellikle allık ve fara acilihtiyacım var inşallah fiyatlarıda uygundur

X