AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

teşekkürler canım merak ediyordum bu allığı:)

nedemek elimdekileri mutlulukla paylaşıyorum canım O:) almak isteyipte kararsız kaldığım çoğu şeyleri buraya bakarak memnuniyet doğrultusunda alıyorum bende.gerçekten çok yardımcı olunuyor bu konuda.ama bura çok hareketsiz ya kimsenin siparişi gelmedimi ard arda paylaşım yokki çok yalın kalmış bura.

nedemek elimdekileri mutlulukla paylaşıyorum canım O:) almak isteyipte kararsız kaldığım çoğu şeyleri buraya bakarak memnuniyet doğrultusunda alıyorum bende.gerçekten çok yardımcı olunuyor bu konuda.ama bura çok hareketsiz ya kimsenin siparişi gelmedimi ard arda paylaşım yokki çok yalın kalmış bura.

katılıyorum sana canım aslında herkes paylaşımda bulunsa güzel olur ben siparişlerim geldikçe paylaşıcam arkadaşlarda bize eşlik ederler belki:)

toplu halde geldiği için hepsini paylasmak istedim . Umarım fotoğraf ekleme işini becerebilmişimdir .

Eklentiler

• $SAM_0620.jpg
    $SAM_0620.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $SAM_0621.jpg
    $SAM_0621.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $SAM_0622.jpg
    $SAM_0622.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $SAM_0626.jpg
    $SAM_0626.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $SAM_0627.jpg
    $SAM_0627.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $SAM_0629.jpg
    $SAM_0629.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $SAM_0630.jpg
    $SAM_0630.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $SAM_0632.jpg
    $SAM_0632.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $SAM_0633.jpg
    $SAM_0633.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 65
  • $SAM_0634.jpg
    $SAM_0634.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 65
Ellerine sağlık culiriri, fotoğraflar da süper çıkmış, ürünlerin de çok çok güzel, güle güle kullan :KK54:
şimdi gelelim sorualaraa :KK34: rujların renklerini yazabilir misin vakit bulduğunda? ve çanta nasıl, kaliteli bişi mi? Avon'un çantaları genelde güzel çıkıyor ama 2 defa dandikleri denk gelmişti, bu yüzden tereddütte kaldım bu çantada... :44:
şimdiden çook teşekkürler :KK54:

Ellerine sağlık culiriri, fotoğraflar da süper çıkmış, ürünlerin de çok çok güzel, güle güle kullan :KK54:
şimdi gelelim sorualaraa :KK34: rujların renklerini yazabilir misin vakit bulduğunda? ve çanta nasıl, kaliteli bişi mi? Avon'un çantaları genelde güzel çıkıyor ama 2 defa dandikleri denk gelmişti, bu yüzden tereddütte kaldım bu çantada... :44:
şimdiden çook teşekkürler :KK54:

teşekkür ederim. çantayı kaliteli buldum kullanışlı da seyahat çantası diyor ama büyük çanta kullanmayı seversen günlük de kullanabilirsin . rujlar ultra color rich serisinden soldan sağa buttered rum, coral cashmere, instat mocha . color trend kalem ruj reddy to go tonu ..

teşekkür ederim. çantayı kaliteli buldum kullanışlı da seyahat çantası diyor ama büyük çanta kullanmayı seversen günlük de kullanabilirsin . rujlar ultra color rich serisinden soldan sağa buttered rum, coral cashmere, instat mocha . color trend kalem ruj reddy to go tonu ..

çok teşekkürler :KK9:
instant mocha çok severek kullandığım bir ruj, sen yazınca rengi tanıdım :KK34: color trend kalem ruj reddy to go da var bende. süper bir ton ama biraz kurutuyor dudakları ya da benimkileri kuruttu, beraberinde dudak balmı gibi bişeyle beraber sürmek lazım.
çanta güzele benziyor hakikaten, karar verebilirsem ben de alayım bakayım son 3 gün, bu ay iyice salladım sipariş girmeyi:KK50:

Bende bugün girdim siparişleri ve ilk kez BB krem aldım umarım güzeldir çok kararsız kaldım

hayırlı olsun bb kremin toprak3908, güle güle kullan, yorumlarını bekliyoruz, ben de çok merak ediyorum onları. başka markadan bb kremim çok var, bu yüzden avon almadım henüz, hepsini aynı anda bitirebilmeme imkan yok:KK50: ama çok meraktayım her kampanyada elim gidiyor, sepete ekleyip ekleyip çıkarıyorum:KK14: görüşlerini paylaşırsan sevinirim:KK54:

Bunlar yeni geldi ürünlerim :) BB krem zaten çok merak ediyordum kıvamı çok iyi kokusu falan da öyle itici değil. Esmer olduğum için koyu renk olanını aldım bana tam uydu ve kapattı ben pek inanmıyordum kapatacağına ben memnun kaldım ilk kullanmamda tabi bir kez sürdüm sadece sivilce yapar mı onu bilmiyorum :)

Eklentiler

• $IMAG2058.jpg
    $IMAG2058.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMAG2059.jpg
    $IMAG2059.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 52
Bunlar yeni geldi ürünlerim :) BB krem zaten çok merak ediyordum kıvamı çok iyi kokusu falan da öyle itici değil. Esmer olduğum için koyu renk olanını aldım bana tam uydu ve kapattı ben pek inanmıyordum kapatacağına ben memnun kaldım ilk kullanmamda tabi bir kez sürdüm sadece sivilce yapar mı onu bilmiyorum :)

çok teşekkürler :KK54: cicilerin hayırlı olsunn, güle güle kullan :KK54:

kızlar ben avon faturalarını ziraat bankasından otomatik ödeme talimatıyla yapıyordum parayı yatırıyordum ödeme gününde onlar çekiyordu parayı birkaç gün ödeme gecikti parayı yatırdıktan sonra siteden benim mi çektirmem lazım yoksa onlar hergün hesabı kontrol edip o şekilde mi çekiyorlar acil bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum:KK43:

merhaba arkadaşlar. öncelikle topicin ilk birkaç sayfasını okuduğumda genel olarak herkes parfümlerin kalıcılığı demiş. kızlar hangi parfümleri kullanıyorsunuz bilmiyorum . ama şunları biliyorsunuzdur ki parfümler içinde en kalıcı olanları EDP lerdir. her neyse benim söylemek istediğim en başta siz sıktığınızda tüm gün kokusunu duyduğunuz parfümün 1 ay sonra kokusunu duymamanızın temel sebeblerinden biri algınızın ve burnunuzun o kokuya tam olarak alışmış olmasıdır ( bu söylediğimin felsefede yeri vardır dileyenler araştırabilir)bunu da göz önünde bulundurun. ben demiyorum ki avon çok süper - ki temsilciyim- ama her markanın iyi ve kötü ürünleri olmuştur ve olacaktır. dünyaca ünlü markalarda kullandım bu güne kadar onlarında hataları oldu . avonu herkes yapmaya başladı yada kötü çıkan ürünleri var diye yerden yere vurmanın gereği olmadığını düşünüyorum.

çok teşekkürler :KK9:
instant mocha çok severek kullandığım bir ruj, sen yazınca rengi tanıdım :KK34: color trend kalem ruj reddy to go da var bende. süper bir ton ama biraz kurutuyor dudakları ya da benimkileri kuruttu, beraberinde dudak balmı gibi bişeyle beraber sürmek lazım.
çanta güzele benziyor hakikaten, karar verebilirsem ben de alayım bakayım son 3 gün, bu ay iyice salladım sipariş girmeyi:KK50:

aynı sorun bende de var kuruttu dudaklarımı sürümü de çok zor .balm la beraber sürüyorum gloss havası veriyor yumuşatıyor .. instant mocha en sevdiğim oldu hiç bir ruju bu kadar çok kendime yakıştırmamıştım. bir daha ki indiriminde stok yapmayı düşünüyorum

çanta siparişi verdin mi ? verdiysen nasıl buldun çantayı.

aynı sorun bende de var kuruttu dudaklarımı sürümü de çok zor .balm la beraber sürüyorum gloss havası veriyor yumuşatıyor .. instant mocha en sevdiğim oldu hiç bir ruju bu kadar çok kendime yakıştırmamıştım. bir daha ki indiriminde stok yapmayı düşünüyorum
çanta siparişi verdin mi ? verdiysen nasıl buldun çantayı.

instant mocha hakikaten süper değil mi? kesinlikle katılıyorum :34 Çanta almadım culiriri, elim gitti geldi alayım mı almayayım mı derken, çanta stoğum aklıma geldi, vicdan azabı çektim biraz tasarruf yapayım dedim :KK43: Başka ciciler aldım ama foto çekebilirsem ekleyeceğim buraya inşallah :KK34:
Clearskin tonik ve temizleyiciler aldım. Kate's World parfümlerden yeni çıkan Pretty Rockin aldım, korka korka aldım ama neyse beğendim parfümü, şekerli mutlu bir koku, tam bana göre :KK76: Kate's World öncekini ve Secret Fantasy severler bunu da seveceklerdir.
Incandassence vücut spreyi aldım, bunu da beğendim, çok hoş bir çiçek kokusu. Vücut spreyi olmasına rağmen epey kalıcı, şaşırttı beni :KK34:
Yeni çıkan saç kırılmalarını önleyen durulanmayan bakım kreminden aldım. şimdilik çok beğendim, dokusu ve kokusu süper. umarı kırıklarıma da iyi gelir :44: aslında fotoğrafı çekilecek pek bişi yokmuş, katalogda görünenle aynı ürünler bunlar...
paylaşım demişken kızlar foto bekliyoruzzzzzzzz, görelim cicileri :KK34::KK16:

Kızlarr K9 panoramadaki Fergie'nin Resort Tassel koleksiyonu Gece çantası ve siyah taşlı altın renkli bilezikler sizce de harika değil mi?:KK52: İnternette fotoğraf bakayım dedim, aşağıdakini buldum. Çanta epey büyük ve kullanışlı ve kaliteli birşeye benziyor :KK76:
Fotoğraf görünenden daha büyüktür. tıklayıp yakından bakabilirsiniz sanırım.
$avon_resorttesst.jpg

bu awakening 4lü farı da şiddetle tavsiye ederim, özellikle mavi turkuaz tonu severlere :KK34:.. renkler yoğun pigmentli aynen görünen rengi alıyorsunuz, ben çok beğendim :KK54:
$Zenergy1.jpg

Kızlar 8 aylık bebişim var ve saçlarım çok dökülüyor. Avonun argan yağlı şampuanını denedim bayağı faydasını gördüm. Sonra arkadaşlarım Bioblas tavsiye etti. Onu bi deneyeyim dedim 10 günde saçlarım topak topak dökülmeye başladı.Şimdi tekrar Avona döndüm. Yanlışlıkla arjenin ve Keratin içeren şampuanını aldım. O bile saçlarımı toparlamaya başladı. Hazır indirimdeyken şiddetle tavsiye ediyorum. Ben argan yağlıdan stok yapmayı düşünüyorum.

X