AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

aldığım şeylerin fotoğrafını çekmeye eriniyorum :) ama pafümlerimi çekmişdim ekliyorum bunlardan sadece sensuelle ve raregoldu bu ay aldım...

Son düzenleme:
Çekin ürünlerinizin fotolarını sayfa hareketleniyor ne güzel
Resimdeki parfümlerin coğunu kullandım ama sadece Rare Gold'u merak ediyorum nasıl bir kokudur acaba (

Almadan önce teredütlerim vardı ağır diyenler oldu ama numunesinden kokladığım kokuya göre benim çok hoşuma gitmişdi çiçeksi bi kokusu var ilk sıkıldığında yoğun bi kokusu oluyor ama zamanla o koku yerine tatlı bi koku kalıyor ve kalıcılık çok güzel ben ilk defa avonun parfümünün sürekli burnuma kokusunun geldiğini gördüm kaç saat geçti hala kokusu var tavsiye ederim..:)

Merak ettim valla numunesini sipariş edeyimde bakayım, bu kadar cok kişi metettiğine göre almaya değerdir (

Merak ettim valla numunesini sipariş edeyimde bakayım, bu kadar cok kişi metettiğine göre almaya değerdir (

inşallah beğenirsin çevremdeki herkese koklattım ilk başta ağır diyenler sonra beğendiler zevk meselesi beğenenlerde oluyor beğenmeyenlerde :) bu arada luxenin paletinin bende o kadar büyük olmasını beklemiyordum bende en kısa zamanda alıcam :)

Son düzenleme:
arkadaşlar avondan çanta alan var mı varsa fotoğrafını yükleye bilir mi bilgi sahibi oluruz ve ona göre alırız

arkadaslar avonun fondotenlerinden hangısını önerirsiniz hassas cildim var kararsız kaldım hangısı uygun olur

kızlar bu sayfayı çok beğendim insanın gönlü açılıyo valla
ama mart-nisan kataloğunu bulamadım yardımcı olur musunuz bana
şimdiden alacaklarımı seçeyim dedim :)

Ürünleri gelen arkadaşlar fotolarini cekip yollarsa bizde diğer ürün hakkında bilgi sahibi oluruz ve sayfa hareketsiz kalmasin arkadaşlar...

kampanya 4 ürünlerimi bu akşam sipariş geçtim hemen pazartesi salı elimde olur sanırım çekip koyacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…