• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

$p6t1.jpg

Panorama'daki saatleri nasıl buldunuz kızlar ? Pek saat kullanan biri değilim ama bunlar tam istediğim gibi ince ve bütün rakamlar da yazıyor :) Bu resmi yabancı bir siteden buldum. Avon orada bütün renkleri çıkarmış, bize sadece 3 rengi uygun görmüş nedense ? Siyah da güzelmiş, niye bizde yok :(

kızlar su avonun yeni parfümü hani coklu alabildigimiz losyon hediyeli nasıl acaba kokusu? eski parfümlerden benzeyen varmı kokusu?görüntüsü celebreye benziyor ama bilemedim alsammmı almasam mı? birde kalıcı mı? sagolun kızlar cvp verirseniz

kokusu cok güzel ben cok beğendim ve kalıcı, çiçeksi bi kokusu var

Eki Görüntüle 625556

Panorama'daki saatleri nasıl buldunuz kızlar ? Pek saat kullanan biri değilim ama bunlar tam istediğim gibi ince ve bütün rakamlar da yazıyor :) Bu resmi yabancı bir siteden buldum. Avon orada bütün renkleri çıkarmış, bize sadece 3 rengi uygun görmüş nedense ? Siyah da güzelmiş, niye bizde yok :(

Bu renkleri cok güzelmiş, avon yavaş yavaş cıkartıyor ürünlerini kampanyalara yayıyor, bizdede cıksın bu renklerrr ((:

Kızlar k3 panoramasında color trend allıklar indirimdeymiş 5.90

Kullanan varmı bu allıklardan? Güzel renk veriyormu? Kalıcı mı?

Ben size bir şey sormak istiyorum nemlendirici istiyorum avon da annem yapıyo solutions serisinden kullandıklarınız memnun kaldıklarınız var mı yardımcı olur musunuz banaa :)

Ben size bir şey sormak istiyorum nemlendirici istiyorum avon da annem yapıyo solutions serisinden kullandıklarınız memnun kaldıklarınız var mı yardımcı olur musunuz banaa :)

Ben AVON Hydra Radiance Day Gündüz Kremi kullanıyorum çok da memnunum. Ama senin cilt tipine göre değişir. Mesela benim cildim kuru olduğu için bu iyi geldi.

evet çift kişilik bı yatakta sırıtıyo ama tekli bi yatağa bazaya falan serildiğinde hoş durur diye düşünüyorum

Back