AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Sagol canim yazcam kenaraa artik yarin karar veriyimde alayimm cok sIk kulllanan biri degillim ama hangi dudaklarim ten rengini seviyorum ama dedgin gibi biraz renk versn peach olabilirrr ama turuncu degil demi ay hepside cok guzel aslinda

Sagol canim yazcam kenaraa artik yarin karar veriyimde alayimm cok sIk kulllanan biri degillim ama hangi dudaklarim ten rengini seviyorum ama dedgin gibi biraz renk versn peach olabilirrr ama turuncu degil demi ay hepside cok guzel aslinda

bende tüm renklerden tester var. bu gece çok koyu olmayan renkleri kolumda dener resmini çekerim. böylelikle renklerin nasıl olduğunu görür karar verirsin canım. almadan önce iyi olur. takipte kal :) gece mutlaka eklerim.

tamam canimmm cok iyi olurr aslinda hemm hangisi uyar daha iyi anlarimmm :)

1-natural glow
2-peack peck
3-pink prance
4-naughty and nude
5-chick nude
6-pucker up pink

flaşssız çekim olduğu için sana renkler çok koyu gelebilir ama dudakta bu kadar koyu durmuyor canım. natural glow da gördüğün gibi belli belirsiz. resime tıklarsan büyür. kolay gelsin :)

Gözün aydın canım, güle güle kullan (

teşekküler canım:) color trend in yeni kalem rujundan coral you later rengini almıştım. tam bir mercan rengi. ne kırmızı ne pembe ne turuncu. sevdim bu rengi. kullanımı da kolay. hem de mat. surrender hakkında fikrimi söylemiştim zaten:) 4 lü farlar pink sands ve mocha latte. çok doğal renkler, öyle yoğun bir renk vermiyor. bunlar da tam istediğim gibi:) büyük fön fırçası hakkaten de büyükmüş. uzun saçlar için süper. argan yağlı seriyi daha yeni denicem. tek beğenmediğim nokta el kremi oldu. panoramadaki el kreminden almıştım ama gül kokulu olduğuna dikkat etmemişim. ben hiç sevmem gül kokusunu. idare edicez artık :))

hepsi guzelll ben karar veremedim yine yaa hangisi boyle haffif bi renk yani pink prance,natural glow arasinda kaldim ya alipta pisman olmak istemiorum ya :)))

Color trend in yeni kalem rujundan bende bu ay alıcam güzeldir eminim (

hepsi guzelll ben karar veremedim yine yaa hangisi boyle haffif bi renk yani pink prance,natural glow arasinda kaldim ya alipta pisman olmak istemiorum ya :)))

bence sen alamazsın o kadar düşünme canım yaa natural glow al, her renkle gider işte :)

Color trend in yeni kalem rujundan bende bu ay alıcam güzeldir eminim (

güzel güzel, yoğun renk veriyor. bu arada argan yağlı şampuanı az önce denedim yumuşacık yaptı :) maskeye bile gerek yoktu ama ben yine de yaptım tabi arkasından da durulanmayan serum ohhh mis gibi oldu saçlarım

Forumlarda okuduğum kadarıyla argan yağlı serinin serumu parlaklık veriyo demişler ama en çok merak ettiğim şey yağlı gibi duruyo mu sürünce canım?

canım merhaba ,

gül kokusunu sevmiyorsun ama genel olarak güzel bir gül kokusu mu acaba ? senin mesajını okuyunca güzel kokuyorsa anneme alayım dedim. annem seviyor gül kokusunu. ben daha sipariş veremedim 85 tl yi tamamlamak için ne alsam diye düşünüyor sizlerin yorumlarınızı okuyorum. surrender parfüm kokulu sayfada çok baharatlı gibi geldi. orjinalini de hiç denemediğim için çok kararsız kaldım :S siparişle beraber yeni çıkacak parfümün numunesi geldi ise kokusu nasıl güzel hafif kalıcı gibi mesela yanıtın için şimdiden teşekkürler.

Canim siparis verdim bileee natural glow alcam

Forumlarda okuduğum kadarıyla argan yağlı serinin serumu parlaklık veriyo demişler ama en çok merak ettiğim şey yağlı gibi duruyo mu sürünce canım?

canım çok miktarda sürmeyeceksin, mesela ben avucuma 2-3 kere sıktım, sürdüm saçıma. yumuşacık yaptı ve parlatıyor gerçekten. bu seriyi çok sevdim :)

canım o mesajımda gül kokusunu sevmiyorum dedim ama henüz kremi sürmemiştim, şimdi fikrim değişti :) öyle baskın bi gül kokusu yok, hafif ve güzel yani. beğendim sonradan kremi :) surrender'ı ben çok seviyorum bilmiyorum ama yeni çıkan parfüm de çok hoş. numunesini geldi denedim. ben çok çiçeksi sanıyordum ama güzel bi koku, çok ağır değil ve kalıcı da. hem yanında kremi de bedava. ikisi birlikte daha kalıcı olur. şubatta alıcam ben de.

Canim siparis verdim bileee natural glow alcam

hadi hayırlı olsun canım en iyisini yapmışsın :))

çok teşekkür ederim canım yanıtın için katalogtaki açık kahve kol çantası hakkında fikri olan var mı acaba ? amaç kargo ödememek olunca ne alsam diye düşünür oldum da

tskler canimmm ya bide kas kalemi alcam bide ondan karar veremdim kaslarim seyrek esmer hangi renk almaliyim ya

kızlar su avonun yeni parfümü hani coklu alabildigimiz losyon hediyeli nasıl acaba kokusu? eski parfümlerden benzeyen varmı kokusu?görüntüsü celebreye benziyor ama bilemedim alsammmı almasam mı? birde kalıcı mı? sagolun kızlar cvp verirseniz

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. kızlar yorumlarınızı bekliyoruz. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…