AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

siparişlerin bir kısmı bi bu kadarı da dağıtıldı..

Eklentiler

• $S5006551.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $S5006550.JPG
    186,5 KB · Görüntüleme: 51
.

Merhaba...

Kampanya 13te kırmızı renkli bir makyaj/takı çantası vardı... alan oldumu?

siparişi geç girince kaçırdım maalesef

Fotoğrafını paylaşırsanız sevinirim...

nasıl bişey çok merak ediyorum :44:

,

bu allığı alıp kullanan var mı? memnun musunuz arkadaşlar ? bu konuda başlıkta açtım ama cevap gelmedi en azından satış temsilcileri bu ürünü sattılarsa anlatabilirler mi? alıcam ama cesaret edemiyorum ya kötü çıkarsa diye.

Siparişlerim bugün geldi, fazla bişey yok idare eder:) bir de duş jelim vardı onu eklemeyi unutmuşum:)

canım dudak balmı jel şeklinde mi yani parlatıcı özelliği var mı yoksa krem mi

jel şeklinde ama şeffaf değil, aynı zamanda kremsi yapısı var. tüpü sıkınca çıkıyor içinden. hem hafif parlaklık veriyor hem de çok güzel yumuşatıyor. ben çok beğendim. tavsiye ederim. fiyatı da çok uygundu.

ben katalog ürünlerine çok karşıyım... çünkü denemeden görmeden koklamadan olmuyor mesela bir hataya düşüp far göz kalemi ve ruj istemiştim renkler katalogtakilelerden cokkk farklı cıktı... ayrıca beni de kendilerine üye etmeye çalışan katalogcu hanımlardan gına geldi !

Katalogtan seçmek zor hakikaten. Çok dikkatli bakmak lazım. Ben şahsen hem gündüz hem gece bakıyorum.)) Rujlarda sadece 1 kere yanıldım. Ama öyle çokkk farklı da değil di.:)

arkadaşlar k14 panoramada jel göz kalemleri sizce nasıl dığer avon kalemleri akıyo göz altlarım mor oluyo sizce bunlar nasıl kullanan var mı aranızda

arkadaşlar k14 panoramada jel göz kalemleri sizce nasıl dığer avon kalemleri akıyo göz altlarım mor oluyo sizce bunlar nasıl kullanan var mı aranızda

supershock göz kalemleri avon'un en iyi kalemleridir.
akmaz, bulaşmaz yeniden satışa sunulması şahane oldu birkaç tane alıp stoklamayı düşünüyorum belli olmaz avon yine satıştan kaldırır.

supershock göz kalemleri avon'un en iyi kalemleridir.
akmaz, bulaşmaz yeniden satışa sunulması şahane oldu birkaç tane alıp stoklamayı düşünüyorum belli olmaz avon yine satıştan kaldırır.

teşekkür ederim katre alıp almamak konusunda çok kararsızdım sağol

kızlar ınfınite moment bayan parfümünün kokusu nasıl sizce..

cnm bırz agır geldı bana fazla begenmedm ben..buarada bende 3yıldır avon temsılcısıyımm yenı göruyorum burayıı cok ıyı olmus gercekden ıstedımızz urunnle ılgılı kolay bılgı sahıbı olabılırız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…