AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

canım evet atiyenin önerdiği bir ruj rengi
adı poppy love ve bildiğin kırmızı ve ben cok beğendim, belirgin ve cok hoş duruyor

colortrendin yeni serisindeki çoğu ruj çok güzel.İyi yenilmiş kndini.Eski seri dudakları kurutuyordu.

bu allığı alıp kullanan var mı? memnun musunuz arkadaşlar ? bu konuda başlıkta açtım ama cevap gelmedi en azından satış temsilcileri bu ürünü sattılarsa anlatabilirler mi? alıcam ama cesaret edemiyorum ya kötü çıkarsa diye.Eki Görüntüle 568242 Eki Görüntüle 568242

Bunu normal allığı sürdükten sonra ışıltı vermek için sürüyosun diye biliyorum canım.Ama gereksiz bence.Allıkların kendi ışıltısı oluyor çünkü.Hem arbian glow unkilerde hem de büyülü toplar da.

Hayırlı olsun canım benım vallahı sayfaya renk geldı yanı :) gule gule kullan :) rujların ısımlerı ne bu arada ? Incandesse ve lıttle black sanırım o muhtesem kokuyor ben temız kokuları cok severım lıttle bu yuzden kıslık bır koku gıbı gelıyor bana :)

rujların isimleri Passion ve Doll Pink canım daha acmadım onları saklıyorum (:-)
Incandesse 2 yıldır kullanıyorum ve vazgeçemeyeceğim 2. parfümüm :-)
lıttle black kokusunu sevmiyorum, müstakbel kayınvalidem verdi hala kullanmadım bende birine hediye ederim (:-)

Argan yağı serisinin şampuanı saç kremi maskesini ve koruyucu serumunu aldım kullanıyorum cok memnunum hem yumuşacık yapıyor hemde ışıltı verıyor saça

Bunu normal allığı sürdükten sonra ışıltı vermek için sürüyosun diye biliyorum canım.Ama gereksiz bence.Allıkların kendi ışıltısı oluyor çünkü.Hem arbian glow unkilerde hem de büyülü toplar da.

çok tşk ederim canım en sonunda bi kullanıcı fikri alabildim :) çok sağol düşündüğüm gibi birşey değil o zaman ..

$2013-01-04 00.43.30.jpg $2013-01-04 00.43.51.jpg

Sac serumu cok guzel ve muthıs kokuyor yuzuklerı de cok begendım cok severek kullanıyorum :KK31::KK31:

Color Trend Kiss&Go Ruj-Rich Berry

Color Trend Kiss&Go Ruj-Vino Disco

hangisi çok belirgin arkadaşlar bu rujların.alan varmı.ben kırmızı tonlarında belirgin ruj istemiyorm.kullanan varsa rengini gösterebilirmi acaba:KK43:

colr trend rich berry katalokta gozukenden çok az açık ton yanii kırmızı belırgın diğerini bılmıyorum

aaaaaaaaa çoooook pardon ben rich berry rich ruby le karıştırdım benım bahsettğiğm rıch ruby

parfümü alalı 1,5 ay kadar oldu ama harika şişesi küçük olmasına karşın hergün üstüme boca ettiğim halde daha yarılanmadı.. kokusuna ayrıca bayıldım. kokusu cok insanın üzerinde durmuyor. bittikçe alacağım bir parfüm..

ben ilk aldığımda kararsızdım kokusunu almak için montumun koluna sıktım ve koku bir hafta sonra bile kokuyordu ve ben çok çok çok sevdim hafif çiçeksi ve sanki şekersi bir koku tavsiye ederim..

Merhaba kızlar ya yenı katalogda ruj var kampanya da karar veremedım ben ya ten rengıne ıstıorum hangısı oldgunu soylermısınzz kafam karıstı kızlar natural glow var benzettım ama cok kırmızı ıstemıorum esım kullandırmaz :)) $Untitled.jpg begenirseniz yorumu cevap yazdginzda haberm olur pek alisamadim daha yeniyim :)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ya yenı katalogda ruj var kampanya da karar veremedım ben ya ten rengıne ıstıorum hangısı oldgunu soylermısınzz kafam karıstı kızlar natural glow var benzettım ama cok kırmızı ıstemıorum esım kullandırmaz :)) Eki Görüntüle 619759 begenirseniz yorumu cevap yazdginzda haberm olur pek alisamadim daha yeniyim :)

canım kesinlikle natural glow tavsiye ederim. tam ten rengi ben çok beğendim. tester almıştım daha önce tüm renklerden. bi dahaki indirimde alıcam bu rengi. :KK34:

:)) evet oda guzel druyorrrr simdi daha kafam karisti peach peck mi natural glow mu ?? :))))

:)) valla sana hak veriyorum. ben de çok kararsız kaldım. not aldım hep bu renkleri. eğer ten rengi istiyorsan natural glow. ama bu renk çok renksiz bi renk yani sürüp sürmediğin çok belli olmuyor. ama böyle hafiften renk versin diyorsan peach peck derim ben :)

X