AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

canım dikkatimi bişey cekti :KK9: fondotenlerin biri ne kadar acıksa öteki o kadar koyu , şaşırdım doğrusu :KK9:
ama o değil de su colorternd pembe parlatıcı var ya bilye başlıklı olan, ondan memnun musun dudakları kenetliyor mu :KK16::KK16:

:) evet resım koyduktan sonra fark ettım bende bırı cok acık bırı de cok koyu kardeslerımde kullanıyo zaten. arkadas vermıstı acık olanı o urunden fazla ıstemıs elınde kalmıstı. bıde pek kullanmam fondoten oyle duruyo evde:)
ben sevıyorum parlatıcıyı kenetlenme de yapmıyo tavsıye ederım cevremdekı herkes aldı ondan:)

renk değiştiren açılıp kapanabilen göz kalemlerinden alanınız oldu mu? :KK66: yanar dönerli mi yoksa başka türlü mü değişiyo rengi anlamadım

:) evet resım koyduktan sonra fark ettım bende bırı cok acık bırı de cok koyu kardeslerımde kullanıyo zaten. arkadas vermıstı acık olanı o urunden fazla ıstemıs elınde kalmıstı. bıde pek kullanmam fondoten oyle duruyo evde:)
ben sevıyorum parlatıcıyı kenetlenme de yapmıyo tavsıye ederım cevremdekı herkes aldı ondan:)
anladım cnm :)

renk değiştiren açılıp kapanabilen göz kalemlerinden alanınız oldu mu? :KK66: yanar dönerli mi yoksa başka türlü mü değişiyo rengi anlamadım

mavisini aldı arkadaşım. mavi görünüo, başka acıdan bakınca siyah görünüyo, külrengi görünüo falan :)

Arkadaşlar ben daha önce avon ürünlerini çok kullanırdım lisedeyken arkadaşlar katalok getirilerdi tabi...ama şimdi evdeyim katalok fln yok çevremde bu işi yapan da yok,nerden bulabilirim avon ürünlerini??:44:

Bunlarda benim avonlarımmm :)

$Gızem.jpg

color trend fondoten ve kapatıcı kullann kızlar nasıl buluyorsunuz? bir de bu serinin rujları nasıl? yeni katalogda da cilek+beyaz cikolatalı losyon ve dus jeli var cok merak ediyorum:KK16:

yeni siparişler:)

Eklentiler

• $S5006325.jpg
    $S5006325.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 60
  • $S5006321.jpg
    $S5006321.jpg
    115,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $S5006322.jpg
    $S5006322.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $S5006323.jpg
    $S5006323.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $S5006324.jpg
    $S5006324.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 50
color trend fondötenden alıp deneyen var mı yapısı değişmiş mi? yenilenmeden önce aldığımda hiç beğenmemiştim bi türlü eşit dağılmıyodu belki benim cildimle alakalı bi durumdur

faturayla gelen kağıtta gösteriyor nasıl olacaını. Dolduracaksın iadenle birlikte poşete koyacaksın faturanı. Dier siparişinde gelen kargocuya vereceksn.

Kızlar aleena cantayı alan yokmu yaa 59daki

çanta resimdekinin aynısı canım müşteriye teslim etmeseydim fotosunu koyardım

faturayla gelen kağıtta gösteriyor nasıl olacaını. dolduracaksın iadenle birlikte poşete koyacaksın faturanı. dier siparişinde gelen kargocuya vereceksn.

kızlar aleena cantayı alan yokmu yaa 59daki

tesekkür ederim ama bana kagıt gelmedi:26:

iade etmek istediğim de likit eyeliner kızlar almayın yani cok kötü.

X