- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
canım dikkatimi bişey cekti fondotenlerin biri ne kadar acıksa öteki o kadar koyu , şaşırdım doğrusu
ama o değil de su colorternd pembe parlatıcı var ya bilye başlıklı olan, ondan memnun musun dudakları kenetliyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dikkatimi bişey cekti fondotenlerin biri ne kadar acıksa öteki o kadar koyu , şaşırdım doğrusu
ama o değil de su colorternd pembe parlatıcı var ya bilye başlıklı olan, ondan memnun musun dudakları kenetliyor mu
anladım cnm :):) evet resım koyduktan sonra fark ettım bende bırı cok acık bırı de cok koyu kardeslerımde kullanıyo zaten. arkadas vermıstı acık olanı o urunden fazla ıstemıs elınde kalmıstı. bıde pek kullanmam fondoten oyle duruyo evde:)
ben sevıyorum parlatıcıyı kenetlenme de yapmıyo tavsıye ederım cevremdekı herkes aldı ondan:)
renk değiştiren açılıp kapanabilen göz kalemlerinden alanınız oldu mu? yanar dönerli mi yoksa başka türlü mü değişiyo rengi anlamadım
anladım cnm :)
mavisini aldı arkadaşım. mavi görünüo, başka acıdan bakınca siyah görünüyo, külrengi görünüo falan :)
kızlar aldıgım bir ürünü nasıl iade edebilirim?
faturayla gelen kağıtta gösteriyor nasıl olacaını. Dolduracaksın iadenle birlikte poşete koyacaksın faturanı. Dier siparişinde gelen kargocuya vereceksn.
Kızlar aleena cantayı alan yokmu yaa 59daki
faturayla gelen kağıtta gösteriyor nasıl olacaını. dolduracaksın iadenle birlikte poşete koyacaksın faturanı. dier siparişinde gelen kargocuya vereceksn.
kızlar aleena cantayı alan yokmu yaa 59daki
merhabalar en sonki kataloğa nasıl ulaşırım?