- 16 Haziran 2011
- 14.662
- 60.305
Gece gece güldürdünüz yahu
Oje delisi biri olmama rağmen Avon'un ojelerini denemedim hiç
Bana pek çekici gelmiyorlar nedense
aldığım rujları ekliyorum fikir olur kızlar. ruj konusunda avon çok iyi. bu aralar ruj takıntım başladı her siparişte dolduruyorum batıcam valla:)
rujlar sağ baştan iced coffee, perfect peach, carnation, frozen rose ve pout
Eki Görüntüle 402013 flashlı Eki Görüntüle 402014 flashız
canım ya bu turuncu gibi olan nasıl duruyo acaba baştan 2. oluyo söylediğimm :26:aldığım rujları ekliyorum fikir olur kızlar. ruj konusunda avon çok iyi. bu aralar ruj takıntım başladı her siparişte dolduruyorum batıcam valla:)
rujlar sağ baştan iced coffee, perfect peach, carnation, frozen rose ve pout
Eki Görüntüle 402013 flashlı Eki Görüntüle 402014 flashız
arkadaşım bu beşlinin içinden favorin hangisi acaba :)
canım ya bu turuncu gibi olan nasıl duruyo acaba baştan 2. oluyo söylediğimm :26:
kızlarrr merhaba
sizlere bir sey sorucam.. avonun anew serisinin güneş koruyucu yüz losyonu 50 faktörlük olanı nasıl sizce kullanan var mı? bu ayki katalogta indirimde ama kararsızım sizce nasıl?:44:
favori rengim pout ve carnation :) en çok poutu beğeniyodum ama carnation ilk sıraya geçti :) pout biraz uçuk pembe gibi duruyo ben üstünden bu tona yakın orta koyulukta bi renkle geçiyorum daha iyi oluyo. carnation da mat bi renk altından nemlendirici sürünce çok güzel duruyo. diğerlerini de çok seviyorum hepsi kendi renk tonunda çok güzel. sıralama yapacak olursam carnation, pout,ıced coffee, perfect peach, frozen rose
ruj fotolarıyla kendime geldim teşekkürler special35 eline sağlık çok iyi geldi
flaşlı resimlerde rujlar baya simli görünüyo numunelerde bu durumu gözlemleyemedim nedense sanki çok farklılar gibi
ama gözüme çukulata gibi görünüyolar hepsinden alabilirim şu anki ruh halimle
bayanlar aranızda bu rimeli kullanan var mıı ısmarladımda eğer gerçekten uzatmıyosa iptal edicem acil cvp verirseniz sevinirimmm :44:
Eki Görüntüle 405339
hımmm :44: peki cok memnun kaldıgın avonun başka rimeli varmı canım takma kirpik etkisi yaratsn amaa cooook uzun olsunnvalla ben aldım ama çok memnun değilim uzatıyor bi nebze tabi ama kıvamı çok sıvı vede gözlerimi yaktı bi daha tercih edermiyim etmem sanırım,ama kirpik yapısına göre belkide değişiyordur uzatması ben memnun kalmadım açıkçası
neye canım :26:Bi ara el atayim buna :)
hımmm :44: peki cok memnun kaldıgın avonun başka rimeli varmı canım takma kirpik etkisi yaratsn amaa cooook uzun olsunn
anladım cnm gerçi suan ben orflimenın kullanıyorum baya uzun yapıyoo simsiyah yapıyo bide ama bitmek üzere indirimdede değill o yüzden avondan bakıyorum suandavalla ben rimelde avondan çok memnun değilim ama kullanan ark.lar super shock max maskarayı tavsiye ediyorlar açıkçası ben denemedim ama indirime girdiğinde almayı düşünüyorum canım
hangi parfümler indirimde canım söylersen hepsinin kokusunu biliyorum nerdeyse çünkü teyzem sattığı içinnbu katalogda anneler günü için parfümler indirimde kızlar hangisini önerirsiniz