AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Ve artık Avon ürünlerini Çin'de üretiyor
Bu yüzden kalitesi düşecek ve ürünlerini hayvanlar üzerinde deneyecek/deniyor
Artık hayvanlar üzerinde test edilmez ibarelerine inanmayın Avon'un
Peta kara listeye ekledi
O yüzden son 2-3 katalogtur alışveriş yapmıyorum

color trend pudranın arkasına bakarsan çinde üretildiği yazıyor zaten 2 yıl önce görmüştük şok olmuştuk ama bazı ürünlerinde farklı ülkeler yazıyor çok garip.

aldığım rujları ekliyorum fikir olur kızlar. ruj konusunda avon çok iyi. bu aralar ruj takıntım başladı her siparişte dolduruyorum batıcam valla:)
rujlar sağ baştan iced coffee, perfect peach, carnation, frozen rose ve pout
$DSC03366.jpg flashlı $DSC03367.jpg flashız

ben de en son katologtan saç fırcası siparişi verdim ondan öncesinde 30 yaş sonra sı için gündüz nemlendiri krem aldım yeni kullanmaya başladım

Son düzenleme:
tşk ederim :) evet flashlıda daha doğru çıkmış renkleri. flashız biraz koyu göstermiş

güle güle kullan canım ıced coffea nasıl bi ton canım kahvemi pembe tonlarındamı merak ettim:nazar:

iced coffeeyi aslında kahve tonunda bekliyodum ve ilk bakıldığında da öyle duruyo gibi ama pembe tonuna da yatkın canım ikisinmin ortası diyelim dudağa sürüldüğünde daha da güzel duruyo :KK16:

Gece gece güldürdünüz yahu :KK70:
Oje delisi biri olmama rağmen Avon'un ojelerini denemedim hiç
Bana pek çekici gelmiyorlar nedense

Rujlarından memnunsun yani bende perfect peach aldım umarım memnun kalırım
bende aldım perfect peach rujdan rengine bayıldım hele birde altına flormar 511 nolu rujundan sürüyorum dahada güzel oluyor rengi beıeneceğinden eminim beğenmediğiniz renkteki rujları başka renklerlede karıştırıp kullanana bilirsiniz ...

Gece gece güldürdünüz yahu :KK70:
Oje delisi biri olmama rağmen Avon'un ojelerini denemedim hiç
Bana pek çekici gelmiyorlar nedense
ben beyaz gümüş renkteki oje hastasıyım sürdüğün zaman ayna gibi olmalı avondan beyaz sedefli rengini almıştım aman allahım böyle iğrenç oje rengi görmedim ayran gibi parlak deyil kurumuyor kapatmıyor beğenmedim ama benim kız mat renklerini kullanıyor hem çabuk kuruyor hem kalıcı yani sedefli ojeleri iyi deyil bence....

bende aldım perfect peach rujdan rengine bayıldım hele birde altına flormar 511 nolu rujundan sürüyorum dahada güzel oluyor rengi beıeneceğinden eminim beğenmediğiniz renkteki rujları başka renklerlede karıştırıp kullanana bilirsiniz ...

Çok güzel yorumlar var beğenirim kesin :)

X