eskişehirden avon temsilcisi olmak isteyen olursa benimle irtibata geçebilir. ürün almak istersenizde lütfen mail atınız sizinle irtibat kuralım
slm aradaşlar k3 herkese hayırlı olsun uzun zamandır yazamadım ama okumaya çalısıyorum.benim bir sorum var.k2 den bir fondoten değişim igeldi bugün kutusuda yok.nsl iade ediyim bir daha sipariş gelince kapıdan kargocuya mı veriyorsunuz.iade değil değişim olacak.hiç yapmamıştım öf sinir oldum yanlış sipariş vermiş değişim istiyo.
avon sitesinde sosyal paylaşım aracı yayınlamış ya,ben ona tıklıyorum ama k2 var hala orda
k3e geçtik ne alaka yaaa:97:
canım bu gibi durumlarda değişim olmuyo iade edip tekrar sipariş girmen gerek.değişim dediğin zaman aynı ürün tekrar geliyo
kızlar ben k2de 292 tl ile kıl payı fincanları almıştım şimdi 25 tllik gibi bir iade yaparsam eğer fincanlarıda iade etmem gerekiyor dimi?
ya benim parfümüm bitti acilen almak istiyorum fakat çevremde avon temsilcisi yokSatış yapabilceğim biri varsa yardımcı olablrmi lütfen.s
sağol cnm peki iade ettim diyelim k2 bitti.ne zaman yeni fondoten siparişlicem hangi katalogtan galiba karışık işler oluyo böyle durumlarda.iadede edemem o zaman fincanlarıda isterler sınırdaydı çünkü.
canım mesela ben çok erken vermeme rağmen abigail küpe bitmiş sayfa 12 deki
kızlar siizlere k3 den bişiler sorucam şu leppar desenli saat hakkında ne düşünüyosunuz acaba benim hoşuma gitti ama nsl çıkar acaba.o fiyata değermi sizce. birde sipariş verecek olan varmı alanlar yorumlarını yazsın lütfen.birde azranın taktığı mavi pembe uzun kolye hoşuma gitti azraya bile uzun olmuş benim boyum orta bana çok uzun olurmu acaba
Şu anda indirim broşüründe neler bitmiş acaba bildikleriniz varsa söyleyebilirmisiniz. Ben biraz geç veriyorum da siparişlerimi boşa müşterilerimi umutlandırmayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?