• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ikili göz farı fresh jade
betsy çapraz asılan çanta
delicate leaf drof küpe
amethyst yüzük size 6
boyalı saçlar için onarıcı maske kalmayan ürünler

kızlar siizlere k3 den bişiler sorucam şu leppar desenli saat hakkında ne düşünüyosunuz acaba benim hoşuma gitti ama nsl çıkar acaba.o fiyata değermi sizce. birde sipariş verecek olan varmı alanlar yorumlarını yazsın lütfen.birde azranın taktığı mavi pembe uzun kolye hoşuma gitti azraya bile uzun olmuş benim boyum orta bana çok uzun olurmu acaba

Leopar desenli saatten bir arkadaşım istediydi bende sipariş verdim bakalım nasılmış gelince göreceğim güzelse bende kendime alacağım.
Gelince buraya yorumumu yazarım.:)

Bu arada sana Avon'un sitesinde fırsat köşesinde yer alan Nicky saati öneririm çok şık, hoş bir saattir.

Son düzenleme:
ikili göz farı fresh jade
betsy çapraz asılan çanta
delicate leaf drof küpe
amethyst yüzük size 6
boyalı saçlar için onarıcı maske kalmayan ürünler

Yüzüğe çok üzüldüm yaa. Görünce çok sevinmiştim almayı istemiştim ama pahalıydı her seferinde.. Neyse nasip artık.. Teşekkür ederim.. =)

Leopar desenli saatten bir arkadaşım istediydi bende sipariş verdim bakalım nasılmış gelince göreceğim güzelse bende kendime alacağım.

Bu arada sana Avon'un sitesinde fırsat köşesinde yer alan Nicky saati öneririm çok şık, hoş bir saattir.
ürünü 15 gün önce gördüm çok şık ben alacağım ama arkadaşlar kolunuz hareket ettiğinde o metaller değiyor şıkır şıkır ses çıkartıyor birde saat kısmıda hareketli estetik duruyor hareketli olduğu için saate bakarken düzeltip bakıyorsun havasına diyecek yok herkes kıskanacak

evet bende gördü alın kızlar

Arkadaşlar Avon'un sitesinde fırsat köşesinde yer alan Anew'ün sıkılaştırıcı göz farlarından kullanmış olanınız var mı nasıl güzel mi?
Rose rengi güzele benziyor almayı düşündüm ama yinede tereddütte kaldım.:31:

o leopar desenli saati bende çok sevdim almayı istiyorum ama çok pahalı yaaa bide onun geliş fiyatıda yok orda ne yazıyosa o galiba biraz düşük olsaaa

Ayy ben daha yeni sipariş giricem yazdıklarınızın hepsini okudum. Bu ne böyle yahu 2-3 dk içinde stol sorunu mu yaşanırmış, Cidden satış yapmıyoruz yarış yapıyoruz yani :57:

düzeltmiyorlar canım, iptal edip yeniden girmeni istiyorlar... ama sen yinede bir dene sansını ben engel olmayayım...

evet canım şansımı denedim faturalanmadan hemen aradım ama değiştiremiyoruz ancak iptal edebiliriz dediler bende iptal ettirmedim çünkü indirim broşüründen çok fazla ürün girdimo yüzden,artık gelsin onu hemen iade yaparım yeniden k4 isterim sorun değil benim içinn..

arkadaşlar avon'un sitesinde fırsat köşesinde yer alan anew'ün sıkılaştırıcı göz farlarından kullanmış olanınız var mı nasıl güzel mi?
Rose rengi güzele benziyor almayı düşündüm ama yinede tereddütte kaldım.:31:

ben kullandım sürünce bi süre sonra gergin olduğunu hssediyosun ama bi süre sonra tüm fırçalı farlar gibi göz kapağında toplanıyo ben belkide toz farı daha çok sevdiğim için pek hoşlanmadım

Arkadaşlar cumartesi günü Avon çalışıyor mu?
Biraz önce siparişimi girdim ama bir hata var sinir oldum...
Şu leopar desenli saat bizlerede 29 liradan geliyor dimi bi gelişi var mı?

Son düzenleme:
ben kullandım sürünce bi süre sonra gergin olduğunu hssediyosun ama bi süre sonra tüm fırçalı farlar gibi göz kapağında toplanıyo ben belkide toz farı daha çok sevdiğim için pek hoşlanmadım

Hmm o zaman kalsın likit göz farlarının hepsi böyle ya sinir oluyorum bende toz farları daha çok seviyorum.

kızlar bgu indirim katalogundaki likit sabunun geliş fiyatını bilen varmı ben ondan 10 tane filan sipariş giridm ama gelişine hiç bakmamışım

Back
X