Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
füme renkli çanta, damla şeklinde takı seti ve boyalı saçlar için maske bitmiş![]()
kızlar siizlere k3 den bişiler sorucam şu leppar desenli saat hakkında ne düşünüyosunuz acaba benim hoşuma gitti ama nsl çıkar acaba.o fiyata değermi sizce. birde sipariş verecek olan varmı alanlar yorumlarını yazsın lütfen.birde azranın taktığı mavi pembe uzun kolye hoşuma gitti azraya bile uzun olmuş benim boyum orta bana çok uzun olurmu acaba
ikili göz farı fresh jade
betsy çapraz asılan çanta
delicate leaf drof küpe
amethyst yüzük size 6
boyalı saçlar için onarıcı maske kalmayan ürünler
Perceive sprey, bali bliss sprey, likit sabunda bitmiş.
ürünü 15 gün önce gördüm çok şık ben alacağım ama arkadaşlar kolunuz hareket ettiğinde o metaller değiyor şıkır şıkır ses çıkartıyor birde saat kısmıda hareketli estetik duruyor hareketli olduğu için saate bakarken düzeltip bakıyorsun havasına diyecek yok herkes kıskanacakLeopar desenli saatten bir arkadaşım istediydi bende sipariş verdim bakalım nasılmış gelince göreceğim güzelse bende kendime alacağım.
Gelince buraya yorumumu yazarım.:)
Bu arada sana Avon'un sitesinde fırsat köşesinde yer alan Nicky saati öneririm çok şık, hoş bir saattir.
evet bende gördü alın kızlarLeopar desenli saatten bir arkadaşım istediydi bende sipariş verdim bakalım nasılmış gelince göreceğim güzelse bende kendime alacağım.
Gelince buraya yorumumu yazarım.:)
Bu arada sana Avon'un sitesinde fırsat köşesinde yer alan Nicky saati öneririm çok şık, hoş bir saattir.
düzeltmiyorlar canım, iptal edip yeniden girmeni istiyorlar... ama sen yinede bir dene sansını ben engel olmayayım...
arkadaşlar avon'un sitesinde fırsat köşesinde yer alan anew'ün sıkılaştırıcı göz farlarından kullanmış olanınız var mı nasıl güzel mi?
Rose rengi güzele benziyor almayı düşündüm ama yinede tereddütte kaldım.![]()
evet verebilirsin varArkadaşlar cumartesi günü Avon çalışıyor mu?
Biraz önce siparişimi girdim ama bir hata var sinir oldum...
Şu leopar desenli saat bizlerede 29 liradan geliyor dimi bi gelişi var mı?
Arkadaşlar cumartesi günü Avon çalışıyor mu?
Biraz önce siparişimi girdim ama bir hata var sinir oldum...
Şu leopar desenli saat bizlerede 29 liradan geliyor dimi bi gelişi var mı?
ben kullandım sürünce bi süre sonra gergin olduğunu hssediyosun ama bi süre sonra tüm fırçalı farlar gibi göz kapağında toplanıyo ben belkide toz farı daha çok sevdiğim için pek hoşlanmadım
evet verebilirsin var
sanırsam gelişi yok aynı fiyat