AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Yüzüğe çok üzüldüm yaa. Görünce çok sevinmiştim almayı istemiştim ama pahalıydı her seferinde.. Neyse nasip artık.. Teşekkür ederim.. =)

canım amethyst yüzüğü diyosan sadece 6 numarası bitmiş sanırım 8 numara hala girilebiliyo
bu arada ısobel yüzükle christina takı seti bitmiş yaaaa çok istemiştim almayı

bu arada avon hafta sonları çalışmıyor.birde azranın takılarından sipariş eden yada edecek olan varmı aranızda şu uzun kolyesi hakında yorum istemiştim pembe mavi olan

bende amethyst yüzüğü istiyodum 2 tane vardı siparişim 6 numaradan ama hemen bitmiş,bali bills ve perceivedende vardı 2şer tane onlarda bitmişş ayıp olcak müşterilerimeee

bu arada avon hafta sonları çalışmıyor.birde azranın takılarından sipariş eden yada edecek olan varmı aranızda şu uzun kolyesi hakında yorum istemiştim pembe mavi olan

bana gelmişti bundan panaromadan vermiştim k2de ben çok beğenmedim bana göre değildi müşterilerimde onunla hiç ilgilenmedi bende iade etmek zorunda kaldım ama yinede etkilemeyeyim seni zevkler farklı sonuçta bhelkide ben kapalı olduğum için sarmamıştır beni eşarpla güzel olmadı çünküü

canım amethyst yüzüğü diyosan sadece 6 numarası bitmiş sanırım 8 numara hala girilebiliyo
bu arada ısobel yüzükle christina takı seti bitmiş yaaaa çok istemiştim almayı

ya ben kendime alıcaktım banada 6 numara oluyor, 8 çok büyük geliyor ne yazık ki.. =((​

ya demek almıştın ve beğenmedin.basitmi duruyodu o zaman bende istemiyim şimdi bakıyodumda şu azranın kariba küpe ve yüzük setide hoşmuş siyah acaba o nasıldır kolye ile aynı fiyat sayılır bunumu istesem sizcede hoşmu

arkadaşlar kimse yokmu biraz yorum yapsanız şu kariba takı seti hakkında sayfa 16 da.

Bence o uzun pembeli koley çok daha hoş elle long mu neydi. O benim çok çok hoşuma gidiyo nedense hatta şu an siparişini veryorum kendim için

ben bunuda aldım ama bak bu guzel iştee ben çok beğendim,kendim taktımçok beğenildi onu sattım yine sipariş girdimm

arkadaşlar kimse yokmu biraz yorum yapsanız şu kariba takı seti hakkında sayfa 16 da.

ben gördüm ortasındaki siyah boncuklar çok biçimsiz ve basit duruyor.. Setin duruşu ise antika gibi .. Ama ella kaeya set çok şık duruşu süper

arkadaşlar merhaba benim bir tanıdığım avon satıyor benim çevremde de pek satan yok bende üye olmak istedim k3 den sipariş topluyorum ama ben birşey merak ediyorum her ay sipariş vermek zorundamıyız veremediğimiz aylarda bir üyelik ücreti gibi bir durum oluyor mu bir de 85 tl ve altına hizmet bedeli alınır yazıyo kağıtta hizmet bedelinden kasıt kargo ücretimi bilgi verirseniz sevinirim

her ay 85 tl sipariş veriyosun her ayda vermek zorunda diilsin ama 3 ay vermezsen otomatik düşüyosun. ilk üye olduğunda üyelik ücreti 8,5 tl sonra yok.85 in altına düşersen kargo ücreti sana ait

tşk canım ilk ay üyelik ücretinden haberim yoktu ama başlasammı kararsızım arkadaş başka bi marka varmış onu öneriyo daha çok kazandırıyo diye sence satmak kolaymı avonu

kızlar şu k2deki titreşimli maskarayı deneyen var mı gerci k3de yok galiba göremedim ama merak ediyorum yani nasıl olduğunu

selam kızlar.nasılsınız?mart katologundan sayfa 20 deki kol saatini sipariş veren oldumu.ablama alacagım nasıldır size?sipariş veren varsa yazarsa sevinirim

selam kızlar.nasılsınız?mart katologundan sayfa 20 deki kol saatini sipariş veren oldumu.ablama alacagım nasıldır size?sipariş veren varsa yazarsa sevinirim

ben kendim için siparişini verdim canım
tam benim tarzım bir saat
bayıldım....

ya benim parfümüm bitti acilen almak istiyorum fakat çevremde avon temsilcisi yok Satış yapabilceğim biri varsa yardımcı olablrmi lütfen.s
cnm sana bir tavsiye avonun sitesine girip müşteri olmak istiyorum u tıkla ordan sana en yakın müşteri temsilcisini yönlendirirler bu siteden satış yapmak yasak canım sana önerim anca bu olabilir:)))
benim de gözüm kaldı osaatte ama kayışından şüpheliyim kayışı çok basit çıkar mı die tereddüt ediyorum yoksa saatle aksesuarların sallanma fikrine bayıldım bi de eşim sevgililer gününde bana bi saat hediye etti spor bi saat şimdi bunu da alırsam cıngar çıkarır mı die düşünüyorum
ayyy bayıldım beni de kandırcaksınızzzz

kızlar ben dün sipariş verebilmiştim

Canna Bileklik
Idina Takı Seti
Perceive Vücut Spreyi - 100ml
Diamondesque Pear Droplet Yüzük -Size
Christina Linear Takı Seti
Abigail Küpe
bena kolye ve küpe

istedim canna bileklik panoramadan ben bi önceki azranın tanıttığı o kolye ve takıları pek sevmedim bu bileklik değişik duruyo gibi geldi bakalım gelince fikrimi yazarım salı filan gelir sanırım pzt faturalanır inş
idina sipariş arkadaş istedi
yüzüğü bayağı bi zamandır beğeniyodum ama çok pahalı geliyodu hazır inmişken alayım dedim güzel deilse iade ederim napiim
c.linear takı seti de hep pahalı gleiyodu bi arkdş da çok beğendiğini yazmıştı ben de alıvereyim dedim
ay nasıl gelcek merak ediyorum açıkçası
bi de numuneler var k4 katalog siparişi var işte
ben bi de k4te yeni çıkacak olan parfüm numunesinden , k3teki indirimli parfümlerden numune istedim bu ay bi kez daha sipariş gircem dün sadece broşürdekilerden gireyim dediydim inş pasta setini alırım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…