Yüzüğe çok üzüldüm yaa. Görünce çok sevinmiştim almayı istemiştim ama pahalıydı her seferinde.. Neyse nasip artık.. Teşekkür ederim.. =)
Arkadaşlar cumartesi günü Avon çalışıyor mu?
Biraz önce siparişimi girdim ama bir hata var sinir oldum...
Şu leopar desenli saat bizlerede 29 liradan geliyor dimi bi gelişi var mı?
kızlar bgu indirim katalogundaki likit sabunun geliş fiyatını bilen varmı ben ondan 10 tane filan sipariş giridm ama gelişine hiç bakmamışım
bu arada avon hafta sonları çalışmıyor.birde azranın takılarından sipariş eden yada edecek olan varmı aranızda şu uzun kolyesi hakında yorum istemiştim pembe mavi olan
canım amethyst yüzüğü diyosan sadece 6 numarası bitmiş sanırım 8 numara hala girilebiliyo
bu arada ısobel yüzükle christina takı seti bitmiş yaaaa çok istemiştim almayı
bana gelmişti bundan panaromadan vermiştim k2de ben çok beğenmedim bana göre değildi müşterilerimde onunla hiç ilgilenmedi bende iade etmek zorunda kaldım ama yinede etkilemeyeyim seni zevkler farklı sonuçta bhelkide ben kapalı olduğum için sarmamıştır beni eşarpla güzel olmadı çünküü
arkadaşlar kimse yokmu biraz yorum yapsanız şu kariba takı seti hakkında sayfa 16 da.
ya demek almıştın ve beğenmedin.basitmi duruyodu o zaman bende istemiyim şimdi bakıyodumda şu azranın kariba küpe ve yüzük setide hoşmuş siyah acaba o nasıldır kolye ile aynı fiyat sayılır bunumu istesem sizcede hoşmu
arkadaşlar kimse yokmu biraz yorum yapsanız şu kariba takı seti hakkında sayfa 16 da.
arkadaşlar merhaba benim bir tanıdığım avon satıyor benim çevremde de pek satan yok bende üye olmak istedim k3 den sipariş topluyorum ama ben birşey merak ediyorum her ay sipariş vermek zorundamıyız veremediğimiz aylarda bir üyelik ücreti gibi bir durum oluyor mu bir de 85 tl ve altına hizmet bedeli alınır yazıyo kağıtta hizmet bedelinden kasıt kargo ücretimi bilgi verirseniz sevinirim
selam kızlar.nasılsınız?mart katologundan sayfa 20 deki kol saatini sipariş veren oldumu.ablama alacagım nasıldır size?sipariş veren varsa yazarsa sevinirim
ya benim parfümüm bitti acilen almak istiyorum fakat çevremde avon temsilcisi yokSatış yapabilceğim biri varsa yardımcı olablrmi lütfen.s
cnm sana bir tavsiye avonun sitesine girip müşteri olmak istiyorum u tıkla ordan sana en yakın müşteri temsilcisini yönlendirirler bu siteden satış yapmak yasak canım sana önerim anca bu olabilir:)))ya benim parfümüm bitti acilen almak istiyorum fakat çevremde avon temsilcisi yokSatış yapabilceğim biri varsa yardımcı olablrmi lütfen.s
benim de gözüm kaldı osaatte ama kayışından şüpheliyim kayışı çok basit çıkar mı die tereddüt ediyorum yoksa saatle aksesuarların sallanma fikrine bayıldım bi de eşim sevgililer gününde bana bi saat hediye etti spor bi saat şimdi bunu da alırsam cıngar çıkarır mı die düşünüyorumkızlar siizlere k3 den bişiler sorucam şu leppar desenli saat hakkında ne düşünüyosunuz acaba benim hoşuma gitti ama nsl çıkar acaba.o fiyata değermi sizce. birde sipariş verecek olan varmı alanlar yorumlarını yazsın lütfen.birde azranın taktığı mavi pembe uzun kolye hoşuma gitti azraya bile uzun olmuş benim boyum orta bana çok uzun olurmu acaba
ayyy bayıldım beni de kandırcaksınızzzzürünü 15 gün önce gördüm çok şık ben alacağım ama arkadaşlar kolunuz hareket ettiğinde o metaller değiyor şıkır şıkır ses çıkartıyor birde saat kısmıda hareketli estetik duruyor hareketli olduğu için saate bakarken düzeltip bakıyorsun havasına diyecek yok herkes kıskanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?