AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ilahi kızlar ya ben sipariş vermiceğim halde sırf siz varsınız diye geldim heee.
avon sinir ediyor ,ben güldürüyorum yuvarlanıp gidiyoruz hehheh
tey tey tey

kızlar ya benim bu ay toplam 286 tl oluyo alacaklarım artı siparişlerim sizce eccük daha gelir mi ilk hediyem olcak avondan o pasta tabakları?

he ben de 3 perceive istedim ama sipariş deil hediye die girdim uygun ya fiyatı:)

Hehee site yine gitti.:)
Şükür broşürden vereceklerim tükenmemiş.:)
En iyisi gece yarısı vermek büyük ihtimal sakin olur rahatça verebilirim.
Bu arada arkadaşlar fırsat köşesinde bir tane saat gördüm gümüş rengi geçen sene almıştım çok memnunum tavsiye ederim çok şık bir saat kararmada yapmadı.

bu arada ilk iademi yapmıştım annem vardı evde o vermişti ama sorun olmamış bugün baktım da düşmüş oleeee:)

ayy safi stres yahuuuuuu kampanyanın ilk günü çok gıcık oluyoooo

ay ben gördüydüm o saati şık gelmişti bana da kararsız kalmıştımmmmm bi de kocam daha bana yeni aldı saat sanki alırsam kızar gibi geldi:) bu ay da çok şey aldım alıcam kızcak iice

yaa gündüz işim vardı dışarda saat 4 te koştura koştura geldim sipariş gircem diye ama site çökmüş hala giremedim ne biçim iş bu yaaa bi görseydim bari ne var ne yok

kızlarr aceleden k4 yerinek3 kataloğu siparişi varmişim heralde fatursalamazlar arasam düzeltirlermiki k3 yerine k4 göndersinler

kızlar aradım müsteri temsilcisini söyle bir cözümü varmıs ben 10 lu kampanya 4 katalogu siparisi listeme eklettim sonrasında gelen kargodan kampanya 3 kataloglarını iade ediyormusuz

250 tllikte ben verdim bakalım ayın sonuna kadar 300 daha bulurum inşAllah :97:

eskişehirden avon temsilcisi olmak isteyen olursa benimle irtibata geçebilir. ürün almak istersenizde lütfen mail atınız sizinle irtibat kuralım

selam kızlar bir sorum olacak sayfa 5 deki çift taraflı kalem farlardan öneriniz hangisi..gerçekten güzel mi...ben yeşili beğendim ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…