herkes tepkisini burdan bir olup avona mail atsa ama 1 kişi 10 kişi değil herkes
insanlarla dalga geçiyorlar bizde kriz geçiriyoruz. sanki genel anlamda satıcı biz onlar mallaerını satmaya çalışıyor birde indirim diye 10 tane çanta koyuyolar onu da kim kaparsa karaborsa avon
avonu kınıyorum................................
harikasın şekerimmmm gergin ortamları yumuşatıveriyosun hiç gülceğim yoktuOkYaNuS_35 mltm44 Katre83 _Dersena_ shadows_love sekercik ZeynoZuzuMurti gul_eser generosity semata my_aegean _bilge_ gulsaherhan melegim1985 68ozthen TRBILKNUR lavinia06 HaYaTSIN hstc DILEK033 CLeOpaTRa bal_petegi
waaaay beeee kim tutar bizi
vardı bi ara koymuşlardı ben çok sevmiştim ama nedense kaldırdılarrr:))
ya bu mesajların altında face deki gibi beğen butonu olsa KAZEN duy biziii
cnm gönder butonuna basmadıysan tükenirse gönderilmez die biliyorum ama umarım yanlış biliyorumduryaa ark.lar bi soru daha siparişleri girdik şimdi ama gönderemedik ya ind. broşüründekilerin bitme imkanı varmı girebildiklerimizin bile yoksa siparişe ekledimiz için gelirmi gönderemediysek bile:44:
ben avonu bıraktım. temsilcimin evinde internet olmadığı için siparişlerini ben giriyorum hala. şimdi birsürü laf edecek. önemsemiyo siparişi geç giriyo o yüzden stok tükeniyo bana gelmiyo diycek. birsürü şey satmıştı indirim broşüründen ya. off yazık oldu kadına. derdimi anlatamayacağım için banada yazık oldu.
ben avonu bıraktım. temsilcimin evinde internet olmadığı için siparişlerini ben giriyorum hala. şimdi birsürü laf edecek. önemsemiyo siparişi geç giriyo o yüzden stok tükeniyo bana gelmiyo diycek. birsürü şey satmıştı indirim broşüründen ya. off yazık oldu kadına. derdimi anlatamayacağım için banada yazık oldu.
canım hem kadına iyilik yapıyosun hemde laf mı duyacaksın boşver niyew stres yapıyosun, inanmazsa burda yazdıklarımızı açar okutursun
canım hem kadına iyilik yapıyosun hemde laf mı duyacaksın boşver niyew stres yapıyosun, inanmazsa burda yazdıklarımızı açar okutursun
tatlım sana denk gelmemiş belli öyle nankör insanlar varki uğraşırsın onun için sonra bi yerde takılıp kalınca yada işi olmayınca senden kötüsü olmaz.. en iyisi ticaret işinde hiç kimsenin sorumlulugunu yüklenmemk .. çünkü en sonunda üzülen yine biz oluyoruz
harikasın şekerimmmm gergin ortamları yumuşatıveriyosun hiç gülceğim yoktu
vardı bi ara koymuşlardı ben çok sevmiştim ama nedense kaldırdılarrr
cnm gönder butonuna basmadıysan tükenirse gönderilmez die biliyorum ama umarım yanlış biliyorumdur
cnm internet yoksa da bence kendisi telefonla girsin ya da en baştan bu broşürdekiler tükenirse gelmez de ben müşterilerime eğer tükenirse siparişiniz gelmez diyorum baştan söylüyorum sonra mahcup düşmüyorum ben napiim tükeniyo işte.
kadının günahını aldık desenekızlar korktum ama kadını aradım senin suçun neki dedi boşver dedi:) boşa stres yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?