Değerli Takım Öncümüz,
Takim Öncülüğü Sistemimizde çıkış kuralı ile ilgili değişiklik yapılmıştır.
Kampanya 3|ten itibaren geçerli olmak üzere, üst üste son 4 kampanya süresince Aday TÖ seviyesinde kalan TÖ|lerimizin otomatik olarak çıkışı yapılacaktır.
Detaylı bilgi için internet sitemizde yer alan Avon|dan Haberler bölümünü ziyaret ediniz.
Bilgilerinize sunarız.
Avon Kozmetik
kızlar bana bu şeklilde bi mesaj geldi bu ne demek oluyo anlamadım,aday töyümşu anda ben çıkışım mı yapılacak acaba 5e tamamlamadığım için bi açıklarmısınız
Değerli Takım Öncümüz,
Takim Öncülüğü Sistemimizde çıkış kuralı ile ilgili değişiklik yapılmıştır.
Kampanya 3|ten itibaren geçerli olmak üzere, üst üste son 4 kampanya süresince Aday TÖ seviyesinde kalan TÖ|lerimizin otomatik olarak çıkışı yapılacaktır.
Detaylı bilgi için internet sitemizde yer alan Avon|dan Haberler bölümünü ziyaret ediniz.
Bilgilerinize sunarız.
Avon Kozmetik
kızlar bana bu şeklilde bi mesaj geldi bu ne demek oluyo anlamadım,aday töyümşu anda ben çıkışım mı yapılacak acaba 5e tamamlamadığım için bi açıklarmısınız
kızlar 1 saat kala heyacan dorukta demi herkesin
kıslar bende 4 aydir avon üyesiyim.
bilmediğim cok konu var size bisiy sorsam. simdi ben bu ay 470 liralık siparisimi hazırladım. indirim buroşürüm 112 liralık önce onu girmek ve 10 katolog siparis vermek istiyorum geri gkalan 350 liralık siparsimi sonra belki üzerine dahada siparis alırım diye bekletiyorum. bu durumda hediyeleri kazanmak icin ikinci siparisimde 10 katalog siparisi versem sadece oluyor değilmi? 590 na tamamlamayı planlayorumda bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.
canım ben bilmiyorum ama bilmediğim bişey olunca hemen arıyorum avonu çok güzel ilgileniyolar..sende ara bence,benimbu ay paketimden rimelim çıkmamıştı aradım hemen düzelttiler sende ara bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?