• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

günaydın kızlarrr k2 sonun bitiyo bugünnnnn:122: az önce hesapladım katalok fiyatıyla 1,300 liralık felan sipariş gircem temsilci fiyatını hesaplamadımm:121: hepinizin bol satışları olur inşş bol kazançlar kızlarrrrrr:124::124::124:

Değerli Takım Öncümüz,

Takim Öncülüğü Sistemimizde çıkış kuralı ile ilgili değişiklik yapılmıştır.

Kampanya 3|ten itibaren geçerli olmak üzere, üst üste son 4 kampanya süresince Aday TÖ seviyesinde kalan TÖ|lerimizin otomatik olarak çıkışı yapılacaktır.

Detaylı bilgi için internet sitemizde yer alan Avon|dan Haberler bölümünü ziyaret ediniz.

Bilgilerinize sunarız.

Avon Kozmetik

kızlar bana bu şeklilde bi mesaj geldi bu ne demek oluyo anlamadım,aday töyümşu anda ben çıkışım mı yapılacak acaba 5e tamamlamadığım için bi açıklarmısınız

Değerli Takım Öncümüz,

Kampanya 3|ten itibaren geçerli olmak üzere, üst üste son 4 kampanya süresince Aday TÖ seviyesinde kalan TÖ|lerimizin otomatik olarak çıkışı yapılacaktır.

Detaylı bilgi için internet sitemizde yer alan Avon|dan Haberler bölümünü ziyaret ediniz.

Bilgilerinize sunarız.

Avon Kozmetik

kızlar bana bu şeklilde bi mesaj geldi bu ne demek oluyo anlamadım,aday töyümşu anda ben çıkışım mı yapılacak acaba 5e tamamlamadığım için bi açıklarmısınız

cnm bana da geldi bssler gönderio adaya takım öncüleri 4 kampanya içinde takım öncü olmazlarsa temsilcilerin üst yöneticisne kayacak

Değerli Takım Öncümüz,

Bilgilerinize sunarız.

Avon Kozmetik

bana da geldi aynı msj.
kaç kampanyadır aday tk. oncüsüsünüz?
4 kampanya süresince ekibinizi 5 kisiye tamamlayıp, ekip satıs limitini tutturmanız gerekiyor...

başlasada şu k3 artık benim için gayet iyiydi k2 k3 pek satışım yok şimdilik bende pek begenmedim açıkcası ama bakalım zaman nasıl olur bilemem

Kızlar ben geliş fiyat listesini kaybetmişim.Normal ürünlerin gelişinin hesaplanmasını biliyorumda takılar nasıl hesaplanıyo aynı şekildemi biriniz özelime mesaj atabilirmisiniz??

kıslar bende 4 aydir avon üyesiyim.
bilmediğim cok konu var size bisiy sorsam. simdi ben bu ay 470 liralık siparisimi hazırladım. indirim buroşürüm 112 liralık önce onu girmek ve 10 katolog siparis vermek istiyorum geri gkalan 350 liralık siparsimi sonra belki üzerine dahada siparis alırım diye bekletiyorum. bu durumda hediyeleri kazanmak icin ikinci siparisimde 10 katalog siparisi versem sadece oluyor değilmi? 590 na tamamlamayı planlayorumda bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.

kıslar bende 4 aydir avon üyesiyim.
bilmediğim cok konu var size bisiy sorsam. simdi ben bu ay 470 liralık siparisimi hazırladım. indirim buroşürüm 112 liralık önce onu girmek ve 10 katolog siparis vermek istiyorum geri gkalan 350 liralık siparsimi sonra belki üzerine dahada siparis alırım diye bekletiyorum. bu durumda hediyeleri kazanmak icin ikinci siparisimde 10 katalog siparisi versem sadece oluyor değilmi? 590 na tamamlamayı planlayorumda bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.

Olur Canım..
Stok Açısından İndirim Bröşürünü Hemen Gir Hediye Limitine Ulaştıgın Siparişte 10 Katalogu Eklersin..

canım ben bilmiyorum ama bilmediğim bişey olunca hemen arıyorum avonu çok güzel ilgileniyolar..sende ara bence,benimbu ay paketimden rimelim çıkmamıştı aradım hemen düzelttiler sende ara bence..

tamam canım çok saol ya burdan bilen varmı diye bi soriyim dedim telefonda arayınca onlar baglanıpta cevap verene kadar fatura alıp başını gidiyoda:(...mecbur kalmadıkça aramıyorum ama bu gidişlee başka çarem yok:31:

#
# DeviLeqNa
# ozzy06
# 68ozthen
# melegim1985
# aslıcım
# 3bruli
# _Dersena_
# Katre83
# karenim+
# lavinia06
# hstc