AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

idirimli olanlarından hiç bişey kalmamış sırf denemek için şu kedili köpekli takı aksesuarlarını girdim o bile tükenmiş

Eğer alacaklarım tükenmişse bugün sipariş girmem birkaç hafta beklerim çünkü birkaç kampanya önce bir müşterim saat istemişti yine broşürden gelmediydi kampanyanın bitimine 4-5 gün kala bi daha sipariş girdim o zaman yine şansımı denedim gelmişti.
Takılardan tükenmişse sipariş falan girmiyorum o kaa belki iade eden falan olur daha sonra şansımı denerim.:79:

ama böyle olmakzi arkadaşlar resmen dalga geçiyorlar insanlarla lafa geldimi de yok Türkiye sorumlusunun açıklamaları yok genel müdürlerinin açıklamaları insanları kandırmasınlar artık yeter yaaa bir site 10 dk sonra çökermi yaa beceremiyorlarsa adam gibi yapmayı kapatsınlar bizde kurtulalım(( :95::95:

kızlarrr ella canta ile füme çantayı alan oldumu ind. broşüründe nette çıkmadıda ztn site çöktü ((

kızlar selam ben girdim siparişlerimi broşürden vardı onları 93e filan tamamladım az önce mail de geldi hepsi geliyo şükür...
k3ten de katalogtan şimdilik alacağım ürünler 193 tl toplamda 286 tl tutuyo temsilci fiyatıyla bu ay belki diyorum avondan ilk hediyemi kaznaırım he ne dersiniz?

üç dkda bitecek ürünü ne diye indirim broşürüne koyuyosun temsilcileri mahçup e diyosun e avon? ösym sitesi bile senin kadar çökmüyo. on dkda site mi çöker ya. bırak artık bu işi beceremiyosan. temsilcisini bu kadar düşünmeyen başka bi sistem yok ya

saçmalık bu ya 5dk.içinde herşey tükeniyomu yani dalga geçiyolar herhalde satış mı yarışmı yapıyoruz yeterince yoksa ne koyuyosun satışa ayrıca bu kadar çabuk çökermi site acemi bunlar ya

doğru söze nedenir haklısın arkadaşım kampaya girdikte 3 dk sonra stok bitip 5 dk sonra site çöküyor nasıl iş anlamadım

Son düzenleme:
OkYaNuS_35 mltm44 Katre83 _Dersena_ shadows_love sekercik ZeynoZuzuMurti gul_eser generosity semata my_aegean _bilge_ gulsaherhan melegim1985 68ozthen TRBILKNUR lavinia06 HaYaTSIN hstc DILEK033 CLeOpaTRa bal_petegi
waaaay beeee kim tutar bizi

herkes tepkisini burdan bir olup avona mail atsa ama 1 kişi 10 kişi değil herkes

insanlarla dalga geçiyorlar bizde kriz geçiriyoruz. sanki genel anlamda satıcı biz onlar mallaerını satmaya çalışıyor birde indirim diye 10 tane çanta koyuyolar onu da kim kaparsa karaborsa avon

avonu kınıyorum................................

OkYaNuS_35 mltm44 Katre83 _Dersena_ shadows_love sekercik ZeynoZuzuMurti gul_eser generosity semata my_aegean _bilge_ gulsaherhan melegim1985 68ozthen TRBILKNUR lavinia06 HaYaTSIN hstc DILEK033 CLeOpaTRa bal_petegi
waaaay beeee kim tutar bizi

:))

ya bu mesajların altında face deki gibi beğen butonu olsa KAZEN duy biziii

yaa ark.lar bi soru daha siparişleri girdik şimdi ama gönderemedik ya ind. broşüründekilerin bitme imkanı varmı girebildiklerimizin bile yoksa siparişe ekledimiz için gelirmi gönderemediysek bile:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…