simply because parfümü diosan cnm gecen ay onun erkeğini kardeşime aldım panoramadayken ve gayet hoş kokusu.tavsiye ederim
Arkadaşlar şubat ayında stokta kalmayan ürünler neler?
?????????????????????????
arkadaşım anew serisinin rujlarından kahve rengitonu bi ruj istedine koyu ne açık kahve olsun ortası olsun dediama hiç fikrim yok fikri olan açıklama yapabilirmi
arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
Merhaba ben daha geçen ay üye oldum avona ve çok güzel bir satış yaptım ilk aydan 160 tl
ama ben artık kendim siparişlerimi vermek istiyorum avon un kendi sitesinden şifre istedim ama ne telefonuma nede mail adresime birşey gelmedi 2 gün olmasına rağmen.. k2 den hala sipariş alıyorum ve siparişlerri girmem gerekiyor lütfen şifre konusunda bana yardım edebilir misiniz
şimdiden çok teşekkür ederim
ya kızlar ayın 4 ünde iade göndermiştim hala düşmemiş hatta ulaşmamış bile netten baktım hiç bişiy yok napıcam şimdi nereyi aramam gerek?
Bi de cuma günü sipariş vermiştim hala yeni yazıyo bu normal mi?
selam kızlar
ben daha k2 siparişimi vermedim pzt belki arkadaşlara sorar öyle veririm ama siparişim yok 85i dolduramam heralde bi de mutlaka vermem lazım iadem var zira. bişey sorucam ben işe gidince annem evde oluyor iadeyi o da verse olur mu ki ben evdeyken gelirse amenna ama evde yokken gelirse annm vercek iadeyi mecburen
bi de şu aaliyah yüzük nasıl memnun kaldınız mı
bi de alanlar için soruyorum hani violet miydi neydi bordo çanta vardıya 29 tlye olan onu alan oldu mu
geçmişi okuyamadım maalesef on gündür de internete giremiyorum merak ettim neler düşünüyosunuz beğendiniz mi beğendiyseniz alıcam o çantadan siparişim var zaten
Arkadaşlar belki daha önceden bahsi geçmiştir okuyamadım ama bir sorum olacak,sipariş geldiğinde kargo ücreti ödüyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?