Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar cvplarınızı okudum ama net yanıt alamadm şimdi satimmi satmimm ya bişey olursa.s
sorum anew pudra 17 yaşındaki bi kıza olurmu ?? colortrend kullanmış dha önce..
ltfen çok acil..
Bu k3 panaromasındaki duş jeli var ya hani 4,00 lira olan onun müşteri fiyatı ne kadardır acaba? :44:
muhtemelen 6 liradır
Bu k3 panaromasındaki duş jeli var ya hani 4,00 lira olan onun müşteri fiyatı ne kadardır acaba? :44:
k3te far away ne kadar acaba
kızlar cvplarınızı okudum ama net yanıt alamadm şimdi satimmi satmimm ya bişey olursa.s
sorum anew pudra 17 yaşındaki bi kıza olurmu ?? colortrend kullanmış dha önce..
ltfen çok acil..
Selam arkadaşlar
umarım herkesın satısları süper gider
merhaba ben birşey daha sormak istyorum. bugün aldım şifremi sonunda
şimdi sipariş giricem müşteri ekle falan diyor onunla bir alakam yok değilmi
ben siparişlerimi girdim katalog fiyatıyla toplam fiyat aynı çıkıyor buda normal değil mi
çok soru soruyorum kusura bakmayın![]()
kızlar selamlar:92:
kampanya 3te sayfa 7deki makyaj paletismokey olanından kullanan varmı,renkler orda gibi canlı mı?
alcam sizin cevaplarınıza göre
bol satışlar diliyorum hepinize![]()
Ben kullanmadım ama bi arkadaşımda vardı onda gördüm. Bana çok da farklı gelmemişti görünürde rengi. Güzeldi yani bana göre.
Bu arada ilk faturamı ödedim sonunda :93: Hep
havale ücreti sorup duruyodum ya işte onu da hallettim yapıkredi atm lerinden temsilci numarm ile ödedim havale ücreti cart curt da yok. Hem de çok rahat hallettim temsilci numaramı girince direkt adım soyadım falan çıktı. Bi karışıklık olma ihtimali de gayet düşük yani. Ödemeyle ilgili kafasında soru işaretleri olan arkadaşlar bence bu çok kullanışlı bi yöntem, kesinlikle tavsiye ediyorum.![]()
nasıl oluyo yapı kredıden ben anlayamadım ayrıca bıse daha sormak ıstıyorum kasmır fondeten kullananız var mı ben her kullandıgımda su gıbı bıse gelıyo problem nerde lutfennnnnnnn kızlar cevap verınn bana((((((
Merhaba arkadaşlar =))
Bİlmiyorum bilen varmıydı ama ödeme konusu açılmışken bahsedeyim dedim. Şu havale ücretini vermemek için ben Akbanktan ödeme yapıyorum. Ama ödeme yapıcağım görevliye ATS ile ödeme yapmak istiyorum diyorum. Ozaman bi ücret alınmıyor haberiniz olsun![]()
Sanırım bunu pek fazla kimse bilmiyor çünkü banka görevlileri ben ATS ile ödeme yapmak istediğimi belirttiğimde, sen nerden biliyorsun diye sormuşlardı
kızlar selamlar:92:
kampanya 3te sayfa 7deki makyaj paletismokey olanından kullanan varmı,renkler orda gibi canlı mı?
alcam sizin cevaplarınıza göre
bol satışlar diliyorum hepinize![]()
tesekkur ederım cok yardımcı oldunuz ya bıde eskıden sıparıs verdıgım ama gelmeyen bı urun gelıyo faturama yansımıs nıe oluyo boyle seyler sımdı musterım ıstemıyo yaCanım fondöteni kullanmadığım için cevap veremicem ama yapıkredi işini anlatim detaylı bi şekilde. Atm den hesabın, kartın olmasa bile işlem yapabiliyosun. Giriş tuşuna basınca ordan ödemeler-firma ödemeleri diye bir seçenek çıkıyo ekranda. O seçeneği seçtikten sonra firmaların dizildiği bi pencere çıkıyo avonu bulana kadar ekranın altındaki sonraki sayfa seçeneğine tıklıyoruz. Avonu bulduğumuzda onu seçiyoruz ve atm bizden bayii no diye bi şey istiyo. Bu aslında bizim temsilci numaramızı istiyo demek oluyo ne de olsa biz de avon un birer bayiiyizTemsilci numaramızı girdikten sonra ekranda hemen adımız soyadımız çıkıyo zaten ama borç tutarı yazmıyo o yüzden borcunuzu bilerek gitmelisiniz. Atm onay istiyo bizden para yatırmaya dair ve gerekli onayları aldıktan sonra para gözü açılıyo ve biz yatıracağımız parayı burdan atm ye veriyoruz. Daha sonra da fiş istiyor muyuz diye soruyor zaten atm, eğer istiyorsak fişimizi alıyoruz ve fişe de herhangi bi ücret kesilmiyo. Kimi bankalar fişe para kesiyor o yüzden belirttim bunu. Böylece borcumuzu yatırmış oluyoruuuuuz
![]()
ats nasıl bı odeme yontemı pekı nasıl bıse acıklarsanız memnun oluruzBen de o Akbank konusunda çok muallakta kaldığım için zaten yeni bi yöntem buldum. Yani forumdan bazı arkadaşlar Akbank ın havale ücreti almadığını söylüyodu ama Avon un yolladığı ödeme seçenekleri kitapçığında havale ücreti var yazıyodu. O yüzden benim aklım bayağı bi karışmıştı. Peki bu ats nedir, biraz açıklayabilir misin?