hayırlı cumalar bayanlar topik gene çokkkk sessiz
bence o başlığın kapatılmasının etkisi var..sagol olala cım
ya kızlar ben bu sıteye uye olmadan bakardım bırkac gun nasıl konular su gıbı akıp gıderdı sımdı hıc ılerlemıyor sankı baska konu konusulmasın felan dendıya bır ara ondan berı sankı kımse bısey yazmaz oldu
olabilir ama önceki topik açık olsa gene de daha canlı olurdu burası da.. bakalım ilerde canlanır inş..Diğer marka üyeliğini 1 tl düşürünce sanıyorum ki herkez ona yogunlaştı .. Ondan sonra iyice sessizleşti burada takılan bazı arkadaşlarıda o topikte görüyorum ..
fikrim yok maalesef cnmsize de hayırlı cumalar arkadaşlar
anew rimel ve mari-anne kolye sordum ama kimseden ses yok kullnan yok mu acep:26:
ya bittimm ben o pasta setine yaaa
ama o limit imkansız benim içinn
günlük 0.15 katı uyguluo cnm hesaplarsın
numuneleri kendin alıyosun cnm ruj numuneleri 45-55 kuruşkızlar avon a üye olurken ruj testeri veriyorlar mı
nılgun cnm kullanmadım o urunlerı bılemıyorum canım
kızlar çok acill..bi müşterim var kızı 17 yaşında anew pudra istiyor sizce olurmu kullanan varmı çok acil???
bence sat kullananlar çok memnun colortrend olup olmamasına takılmaya gerek yok.. en kaliteli pudrası bu tüm yaşlar için dersin.. 17 yaşında kız pudra kullanmaz normalde ama madem istiyo niye geri çeviresin ki cnmkızlar çok acill..bi müşterim var kızı 17 yaşında anew pudra istiyor sizce olurmu kullanan varmı çok acil???
adı nekızlar bu avonda yeni cıkan pembe siseli parfumun kokusu nasıl bna katalog gelmedi de kokulu sayfadan falan bakanlar yorum yazabilirmi
bence sat kullananlar çok memnun colortrend olup olmamasına takılmaya gerek yok.. en kaliteli pudrası bu tüm yaşlar için dersin.. 17 yaşında kız pudra kullanmaz normalde ama madem istiyo niye geri çeviresin ki cnm
adı ne
katalog yok ki bnde yeni cıktı iste erkegide var yarı cember seklinde kapagı pembe üzerinde motifler var 15 tl di galiba hatırladıgım kadarıylaa :))
Simple Because değil miydi o parfüm? Ben öyle hatırlıyorum canım. Erkek olanının testerı vardı bende. Açıkçası erkek için olanına bayıldım çok hoşuma gitti ki avonun erkek parfümlerinden pek hoşlanmam ben ama bayanı nasıl bilmiyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?