simple because nın bayanı da erkeğide süper tek kelimeyle.........
numuneleri kendin alıyosun cnm ruj numuneleri 45-55 kuruş
ama yeni kampanyada lanse ettikleri ürün varsa numunesini ekleyebiliyolar bi-iki tane ama normalde sen parayla alıyorsun
Kızlarr :) BuGün Çağlayanda AVON toplantısı ve ürün eğitimi varmış TÖ gitmemi istedi bana çok yakın Fakat şöle bişi dikkatimi cekdi :) Avon sitesinde eğitim adreslerını belırten dosyanın üzerinde Eğitim Ücreti 4,50 TL faturaya yansıtılacakdır diyor :) allah allah ya bide bunun için paramı alıyorlar zaten onların ürünlerini satıyoruz :)) enteresan ya
Merhaba ben daha geçen ay üye oldum avona ve çok güzel bir satış yaptım ilk aydan 160 tl
ama ben artık kendim siparişlerimi vermek istiyorum avon un kendi sitesinden şifre istedim ama ne telefonuma nede mail adresime birşey gelmedi 2 gün olmasına rağmen.. k2 den hala sipariş alıyorum ve siparişlerri girmem gerekiyor lütfen şifre konusunda bana yardım edebilir misiniz
şimdiden çok teşekkür ederim
Simple because parfümleri nasıl arkadaşlar.. ben hafif fresh kokuları seviyorumda wish of love gibi. sipariş vericem ona göre. erkeğinide çok merak ediyorum, avonun erkek kokuları bana çok odunsu geliyorda umarım bu okadar odunsu değildir.
Wish of love türü seviyorsn; Simple because kat kat daha güzel kokuyor. Almalısın..
Simple because parfümleri nasıl arkadaşlar.. ben hafif fresh kokuları seviyorumda wish of love gibi. sipariş vericem ona göre. erkeğinide çok merak ediyorum, avonun erkek kokuları bana çok odunsu geliyorda umarım bu okadar odunsu değildir.
Ben o toplantıya gidemedim mesela bugün ben bunu yine de ödicek miyim ? :44:
tel et cnm bana otomatik hoşgeldin smsi gelmiştikimse yardım etmeyecek mi:84:
niye ödeyeceksin ki cnm önceden kayıt mı olunuyoBen o toplantıya gidemedim mesela bugün ben bunu yine de ödicek miyim ? :44:
Canım eğer üyeliğin yapıldıysa mail at avona. Ben öyle yapmıştım ne temsilci nomu ne şifremi biliyordum. Mailime verilen cevap ile öğrendim. Ayrıca töne de sorabilirsin, o bilir.
Merhaba ben daha geçen ay üye oldum avona ve çok güzel bir satış yaptım ilk aydan 160 tl
ama ben artık kendim siparişlerimi vermek istiyorum avon un kendi sitesinden şifre istedim ama ne telefonuma nede mail adresime birşey gelmedi 2 gün olmasına rağmen.. k2 den hala sipariş alıyorum ve siparişlerri girmem gerekiyor lütfen şifre konusunda bana yardım edebilir misiniz
şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?