AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlarr :) BuGün Çağlayanda AVON toplantısı ve ürün eğitimi varmış TÖ gitmemi istedi bana çok yakın Fakat şöle bişi dikkatimi cekdi :) Avon sitesinde eğitim adreslerını belırten dosyanın üzerinde Eğitim Ücreti 4,50 TL faturaya yansıtılacakdır diyor :) allah allah ya bide bunun için paramı alıyorlar zaten onların ürünlerini satıyoruz :)) enteresan ya

bence aldıkları ücret makul sayılır

çünkü insanlar para ödemediklere şeylere önem ve emek vermiyolar maalesef

Merhaba ben daha geçen ay üye oldum avona ve çok güzel bir satış yaptım ilk aydan 160 tl
ama ben artık kendim siparişlerimi vermek istiyorum avon un kendi sitesinden şifre istedim ama ne telefonuma nede mail adresime birşey gelmedi 2 gün olmasına rağmen.. k2 den hala sipariş alıyorum ve siparişlerri girmem gerekiyor lütfen şifre konusunda bana yardım edebilir misiniz
şimdiden çok teşekkür ederim

Ben o toplantıya gidemedim mesela bugün ben bunu yine de ödicek miyim ? :44:

Canım eğer üyeliğin yapıldıysa mail at avona. Ben öyle yapmıştım ne temsilci nomu ne şifremi biliyordum. Mailime verilen cevap ile öğrendim. Ayrıca töne de sorabilirsin, o bilir.

Simple because parfümleri nasıl arkadaşlar.. ben hafif fresh kokuları seviyorumda wish of love gibi. sipariş vericem ona göre. erkeğinide çok merak ediyorum, avonun erkek kokuları bana çok odunsu geliyorda umarım bu okadar odunsu değildir.​

Wish of love türü seviyorsn; Simple because kat kat daha güzel kokuyor. Almalısın..

ikiside çok güzel tavsiye ederim

bugun kız kardesım geldı mart katalogunu verdım arkadaslarına gosterıcek kendısıde 50 lıralık sey ıstedı sımdıden :)

sımple because konusunda kardesımde kararsız kaldı wısh of love u oda beyenır sızın yorumları onada soylıyım barı

Canım eğer üyeliğin yapıldıysa mail at avona. Ben öyle yapmıştım ne temsilci nomu ne şifremi biliyordum. Mailime verilen cevap ile öğrendim. Ayrıca töne de sorabilirsin, o bilir.

üyeliğim yapıldı ilk kargom bile geldi avon'a mesaj attım bana ne zaman dönebilirler acaba
takım öncüme bana avonun kendi sitesinden yapabilceğimi söyledi eğer o biliyorda bana söylemiyorssa çok ayıp eder valla

canım ilk siparişini takım öncün girdi muhtemelen ve o biliyordur zaten temsilci numaranı yada faturanda yazıyor sende o temsilci numarasıyla girş yapar ve şifremi unuttum mail olarak gelsin dediğin zaman 10 dkkya şifre yolluyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…