• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

sagol olala cım

ya kızlar ben bu sıteye uye olmadan bakardım bırkac gun nasıl konular su gıbı akıp gıderdı sımdı hıc ılerlemıyor sankı baska konu konusulmasın felan dendıya bır ara ondan berı sankı kımse bısey yazmaz oldu

Diğer marka üyeliğini 1 tl düşürünce sanıyorum ki herkez ona yogunlaştı .. Ondan sonra iyice sessizleşti burada takılan bazı arkadaşlarıda o topikte görüyorum ..

size de hayırlı cumalar arkadaşlar
anew rimel ve mari-anne kolye sordum ama kimseden ses yok kullnan yok mu acep:26:

sagol olala cım

ya kızlar ben bu sıteye uye olmadan bakardım bırkac gun nasıl konular su gıbı akıp gıderdı sımdı hıc ılerlemıyor sankı baska konu konusulmasın felan dendıya bır ara ondan berı sankı kımse bısey yazmaz oldu
bence o başlığın kapatılmasının etkisi var..

Diğer marka üyeliğini 1 tl düşürünce sanıyorum ki herkez ona yogunlaştı .. Ondan sonra iyice sessizleşti burada takılan bazı arkadaşlarıda o topikte görüyorum ..
olabilir ama önceki topik açık olsa gene de daha canlı olurdu burası da.. bakalım ilerde canlanır inş..

size de hayırlı cumalar arkadaşlar
anew rimel ve mari-anne kolye sordum ama kimseden ses yok kullnan yok mu acep:26:
fikrim yok maalesef cnm

ya bittimm ben o pasta setine yaaa :69:
ama o limit imkansız benim içinn :59:

Aynen benim içinde imkansız gözüküyor ama şansımı zorlayacağım belki kazanırım.
İşin kötü tarafı sanırım kampanya 4'te de pasta setine uygun çatal bıçak seti varmış off Avon off şu limitleri biraz düşürsen ne güzel olur.:19:
Mesela 790 liraya felix mikser var o aleti almak için kimse 790 lira yapmaz ya daha kaliteli hediyeler koysunlar yada limiti düşürsünler.:4:

Valla ben o diğer markayada 3 seneye yakındır üyeyim ama ne yazık ki ondan hiç sipariş bulamıyorum ve ürünlerinin birkaçı haricinde diğerleri hiç ilgimi çekmiyor.
Bu sebeple 11 senedir Avon'a devam ediyorum bazen kızsamda yinede Avon en iyisi diye düşünüyorum.
Sayfa k3'ün başlaması ile birlikte canlanacaktır zaten kampanya ortalarına doğru bir durgunluk başlıyor.

Son düzenleme:
kızlar çok acill..bi müşterim var kızı 17 yaşında anew pudra istiyor sizce olurmu kullanan varmı çok acil???

kızlar bu avonda yeni cıkan pembe siseli parfumun kokusu nasıl bna katalog gelmedi de kokulu sayfadan falan bakanlar yorum yazabilirmi

kızlar çok acill..bi müşterim var kızı 17 yaşında anew pudra istiyor sizce olurmu kullanan varmı çok acil???
bence sat kullananlar çok memnun colortrend olup olmamasına takılmaya gerek yok.. en kaliteli pudrası bu tüm yaşlar için dersin.. 17 yaşında kız pudra kullanmaz normalde ama madem istiyo niye geri çeviresin ki cnm

kızlar bu avonda yeni cıkan pembe siseli parfumun kokusu nasıl bna katalog gelmedi de kokulu sayfadan falan bakanlar yorum yazabilirmi
adı ne

bence sat kullananlar çok memnun colortrend olup olmamasına takılmaya gerek yok.. en kaliteli pudrası bu tüm yaşlar için dersin.. 17 yaşında kız pudra kullanmaz normalde ama madem istiyo niye geri çeviresin ki cnm

adı ne

katalog yok ki bnde yeni cıktı iste erkegide var yarı cember seklinde kapagı pembe üzerinde motifler var 15 tl di galiba hatırladıgım kadarıylaa :))

katalog yok ki bnde yeni cıktı iste erkegide var yarı cember seklinde kapagı pembe üzerinde motifler var 15 tl di galiba hatırladıgım kadarıylaa :))

Simple Because değil miydi o parfüm? Ben öyle hatırlıyorum canım. Erkek olanının testerı vardı bende. Açıkçası erkek için olanına bayıldım çok hoşuma gitti ki avonun erkek parfümlerinden pek hoşlanmam ben ama bayanı nasıl bilmiyorum açıkçası

Son düzenleme:
Simple Because değil miydi o parfüm? Ben öyle hatırlıyorum canım. Erkek olanının testerı vardı bende. Açıkçası erkek için olanına bayıldım çok hoşuma gitti ki avonun erkek parfümlerinden pek hoşlanmam ben ama bayanı nasıl bilmiyorum açıkçası

hadi yaa avonun erkek parfumlerinden true force ve tomorrow hosuma gidio bnm dee güzelse alırım :))

Back