• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

iyi akşamlar kızlaar..k3nasıl gidiyo?en çok ne siparişi alıyonuz? kendinize neler alcanız? indirim broşüründeki çapraz çaantayla ilgili fikri olan varmı?ben2tane sipariş aldım da mahcup olmam dimi??:52:

en çok purblanca siparişyle şu yeni parfümden aldımm sipariş ama ismini getiremedimm kii :9: bende şu saatten almak istiyorum kendime nasıldır ki acabaa :97:

simply because parfümü diosan cnm gecen ay onun erkeğini kardeşime aldım panoramadayken ve gayet hoş kokusu.tavsiye ederim

simply because parfümü diosan cnm gecen ay onun erkeğini kardeşime aldım panoramadayken ve gayet hoş kokusu.tavsiye ederim

evet o baya sipariş aldım ondan bakalımm ama satış limitine ulaşamayacağım heralde pembiş takımlar gittii :)

bende katalog başlar başlamaz vermiştim hepsi tam geldi ama çanta yırtık geldii :(

arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum

Valla Anew serisinin rujlarından hiç kahve tonlarında almadım ama katalogtaki renklerden biraz daha koyu geldiğini söyleyebilirim.
Mesela geçen kampanya bi arkadaşım Opulent Mauve rengini almıştı bordoya yakın bi renk geldi ama dudağa sürünce gül kurusunun koyusu gibi durdu ama rujlar süper kadife gibi senin soruna gelirsek sanırım Mystic Mocha olabilir.
Ne yazık ki Anew serisinin rujlarının sadece 4 tane numunesi var keşke tüm renklerin olsaydı Mystic Mocha rengini bende çok merak ediyorum ama cesaret edip alamıyorum.:31:

Merhaba ben daha geçen ay üye oldum avona ve çok güzel bir satış yaptım ilk aydan 160 tl
ama ben artık kendim siparişlerimi vermek istiyorum avon un kendi sitesinden şifre istedim ama ne telefonuma nede mail adresime birşey gelmedi 2 gün olmasına rağmen.. k2 den hala sipariş alıyorum ve siparişlerri girmem gerekiyor lütfen şifre konusunda bana yardım edebilir misiniz:17:
şimdiden çok teşekkür ederim :69:

canım avon sitesine gir. temsilci girişine tıkla. ordan henüz şifrem yok yeni şifre yazısını görürsün zaten. madem kargon gelmiş temsilci numaranda gelmiştir. temsilci numaranı ve doğum tarihini ister. onları gir şifre oluştur. hepsi bu takım öncünle avonla işin yok yani. kendin halledebilirsin

ilgilendiğiniz için çoook teşekkür ederiim :16:
dediklerinizi yapmıştım ama birdaha yaptım en yakın zamanda gelir umarım cünkü siparişlerim birikti iyice :(

selam kızlar
ben daha k2 siparişimi vermedim pzt belki arkadaşlara sorar öyle veririm ama siparişim yok 85i dolduramam heralde bi de mutlaka vermem lazım iadem var zira. bişey sorucam ben işe gidince annem evde oluyor iadeyi o da verse olur mu ki ben evdeyken gelirse amenna ama evde yokken gelirse annm vercek iadeyi mecburen
bi de şu aaliyah yüzük nasıl memnun kaldınız mı
bi de alanlar için soruyorum hani violet miydi neydi bordo çanta vardıya 29 tlye olan onu alan oldu mu
geçmişi okuyamadım maalesef on gündür de internete giremiyorum merak ettim neler düşünüyosunuz beğendiniz mi beğendiyseniz alıcam o çantadan siparişim var zaten

ya kızlar ayın 4 ünde iade göndermiştim hala düşmemiş hatta ulaşmamış bile netten baktım hiç bişiy yok napıcam şimdi nereyi aramam gerek?
Bi de cuma günü sipariş vermiştim hala yeni yazıyo bu normal mi?

ya kızlar ayın 4 ünde iade göndermiştim hala düşmemiş hatta ulaşmamış bile netten baktım hiç bişiy yok napıcam şimdi nereyi aramam gerek?
Bi de cuma günü sipariş vermiştim hala yeni yazıyo bu normal mi?

bence avonu ara cnm çünkü aradaki süre bayağı bir uzun.hiç olmazsa geç işlem yapmalarının sebebini öğrenmiş olursun,için rahatlar

selam kızlar
ben daha k2 siparişimi vermedim pzt belki arkadaşlara sorar öyle veririm ama siparişim yok 85i dolduramam heralde bi de mutlaka vermem lazım iadem var zira. bişey sorucam ben işe gidince annem evde oluyor iadeyi o da verse olur mu ki ben evdeyken gelirse amenna ama evde yokken gelirse annm vercek iadeyi mecburen
bi de şu aaliyah yüzük nasıl memnun kaldınız mı
bi de alanlar için soruyorum hani violet miydi neydi bordo çanta vardıya 29 tlye olan onu alan oldu mu
geçmişi okuyamadım maalesef on gündür de internete giremiyorum merak ettim neler düşünüyosunuz beğendiniz mi beğendiyseniz alıcam o çantadan siparişim var zaten

sorduğun yüzüğü ablam almış çok beğenerek taktığını söylüyor ama çanta katolokta göründüğü gibi değil çok kötü değil ama:26::26:ben dağa iyi bekliyordum rengi katoloktan daha koyu geldi bana :26::26:

Arkadaşlar belki daha önceden bahsi geçmiştir okuyamadım ama bir sorum olacak,sipariş geldiğinde kargo ücreti ödüyormusunuz?

Arkadaşlar belki daha önceden bahsi geçmiştir okuyamadım ama bir sorum olacak,sipariş geldiğinde kargo ücreti ödüyormusunuz?

85 tl altı siparişlerinde faturaya yansıtılıyor kargo ücreti cnm o da 8.5 tl.
ama 85 üstü sipariş verirsen kargo ücreti ödemezsin.kargo ücretini kapıda kargocuya ödemiyosun,faturanın ödemesini yaptığın zaman faturana yansıdığı için toplam hepsini ödemiş oluyorsun

Back