o çanta ilerleyen zamanlarda çok işinize yarayacak :)
o çanta ilerleyen zamanlarda çok işinize yarayacak :)
inşallah bol bol doldurup çantayı eve dönerken boş boş getiririm
k14 de girmiştim yani 3ay oluyorsanırım ay çok bebeğendim içide resimdeki gibi dolu olsaydı tam süper olurdu
Tamam o zaman benim durumum normal demek ki :) Ben de bu ay kendime ve anneme aldım erkek arkadaşıma aldım azcık da. Ben de genişletmeye başlarım inş müşterilerimi. Daha çok katalog alıcam ama ben yalnızca 2 tane bulunduruyorum ya satamazsam ya boşuna almış olursam diye. Sen kaçlı alıyorsun mesela? Daha fazla alsam kötü mü etmiş olurum sence ilk ayımda? İlk ayım olduğu için emin olamıyorum
:) ayenn öyle oluyor geçen her gözünü doldurdum elimdede 4 poşet daha ürün vardı :) yani bitanede daha olsa fena olmaz ki zaten gelecek ytölüğüm başladıgında:)
bence sızlere daha buyugunu gondermelerı lazım takım onculerı ıcın ayrı heıdyeler yok mu
kızlar bu mart kataloğunda ayıcık yonca bıde aşk tanrısı ve kalp olması lazm altın renkli kolyelerden almak istiyorum ama tereddütlüyüm rengi kaçar mı kararır mı diye alıp kullanan yada bilgisi olan var mı acaba bana yardımcı olabilecek ..?
Selam kızlaarr.Yoktum 1 haftadır.Antalyaya kayınvalidemlere gittik.yeni geldik.Mart kataloğundanda 80 liralık satış yaptım görümceme:))Pasta setini çook beğendim ama limit yüksek sanırım alamam
Siz neler yapıyorsunuz.1 saatten beri geçmiş sayfaları okuyorum gözlerim ağrıdı valla.Özlemişim burayı...
314 oldu sıparıslerım fıncan ıcın 80 lıralık daha satsam tamam
kız ne yaptın sen fincan takımı için alt limit 290.
390 değil cnm
850 yyı gecınce sıparısın gonderıyorlarmıs benım onumuzdekı ay gelır sanırım dolu olsa gercekten super olurdu :)
ilk 4 ayda 850 yapınca geliyormuş çanta nasıl olsa o kadarlık satamam diye hiç hesaplamıyodum siz burda yazınca merak edip baktım son faturama 841 liralık satış yapmışım 4. ayım bu ve son siparişlerim bu gün geldi dikkat edip bi 10 liralık daha bişey yazsaymışım çanta gelicekmiş:84::84::84:
canım bence sipariş gir çantan gelsin cidden çok işine yarıyo tavsiye ederim
vericem mecburen fincanlarada az bişey kalmıştı 85 liralık verip onuda alırım artık ama keşke daha dikkatli olsaydım çantam gelmiş olurdu şimdi
ilk 4 ayda 850 yapınca geliyormuş çanta nasıl olsa o kadarlık satamam diye hiç hesaplamıyodum siz burda yazınca merak edip baktım son faturama 841 liralık satış yapmışım 4. ayım bu ve son siparişlerim bu gün geldi dikkat edip bi 10 liralık daha bişey yazsaymışım çanta gelicekmiş:84::84::84:
ben gecen ay tava ları almak ıcın on tane sıparıs verdım ama onun harıcınde 5 lı almıstım daha oncesınde bana yetmıstı bu ay elımde on tane olunca daha cok dagıttım
yakın arkadasların varsa onlara bırer tane ver derım cantalarında tasısınlar sen bır tane cantnda tası annene bır tane ver komsularına felan versın sırayl dolassın komsularda yanı etrafındakılerı dusun ona gore bır hesap cıkar bence
göründüğünden küçük sadece ..ufacıkta değil ama biraz daha büyük olsa o kadar şirin durmaz.. ideal boyutu bana kalırsa
canım ben onun kalp ve aşk tanrısı olanını aldım.Daha yeni başladım kullanmaya henüz kararma yok bakalım.Çok güzel duruyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?