AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

inşallah bol bol doldurup çantayı eve dönerken boş boş getiririm

:) ayenn öyle oluyor geçen her gözünü doldurdum elimdede 4 poşet daha ürün vardı :) yani bitanede daha olsa fena olmaz ki zaten gelecek ytölüğüm başladıgında:)

ben gecen ay tava ları almak ıcın on tane sıparıs verdım ama onun harıcınde 5 lı almıstım daha oncesınde bana yetmıstı bu ay elımde on tane olunca daha cok dagıttım

yakın arkadasların varsa onlara bırer tane ver derım cantalarında tasısınlar sen bır tane cantnda tası annene bır tane ver komsularına felan versın sırayl dolassın komsularda yanı etrafındakılerı dusun ona gore bır hesap cıkar bence

canım ben onun kalp ve aşk tanrısı olanını aldım.Daha yeni başladım kullanmaya henüz kararma yok bakalım.Çok güzel duruyor tavsiye ederim

Selam kızlaarr.Yoktum 1 haftadır.Antalyaya kayınvalidemlere gittik.yeni geldik.Mart kataloğundanda 80 liralık satış yaptım görümceme:))Pasta setini çook beğendim ama limit yüksek sanırım alamam
Siz neler yapıyorsunuz.1 saatten beri geçmiş sayfaları okuyorum gözlerim ağrıdı valla.Özlemişim burayı...

hg tatlım :) bildiğin gibi satışlara devam .. süpersin biz daha mart katalogunun açılışı yapamadık :) pasta setini herkez çok begendin..sen neler yaptın

850 yyı gecınce sıparısın gonderıyorlarmıs benım onumuzdekı ay gelır sanırım dolu olsa gercekten super olurdu :)

ilk 4 ayda 850 yapınca geliyormuş çanta nasıl olsa o kadarlık satamam diye hiç hesaplamıyodum siz burda yazınca merak edip baktım son faturama 841 liralık satış yapmışım 4. ayım bu ve son siparişlerim bu gün geldi dikkat edip bi 10 liralık daha bişey yazsaymışım çanta gelicekmiş:84::84::84:

canım bence sipariş gir çantan gelsin cidden çok işine yarıyo tavsiye ederim

vericem mecburen fincanlarada az bişey kalmıştı 85 liralık verip onuda alırım artık ama keşke daha dikkatli olsaydım çantam gelmiş olurdu şimdi

(( olsun uzulme bak ıyıkı yazdıkda dıkkatını cekmış :))) fıncanıda alırsın olsun daha ıyı olur

Valla keşke dikkat etseymişsin şimdi 9 lira için çantayı mı alamıcaksın :26: Bence de sipariş gir çünkü satışların iyiye benziyo yazık olur çantayı alamazsan.

Evet bi düşündüm de bikaç ay 5 li ya da 10 lu alıp bi denim bakim satışlar nasıl değişiyo. Baktım ki olumlu yönde değişiyo o zaman çok katalog almaya devam. Yok ilk aylardan çoğaltamadım diyelim daha sonra müşterileri atrırdığımı düşündüğüm zaman çoğaltırım artık. Sağol canım verdiğin fikirler için çok yardımcı oldun

göründüğünden küçük sadece ..ufacıkta değil ama biraz daha büyük olsa o kadar şirin durmaz.. ideal boyutu bana kalırsa

benim için küçük olması daha iyi cnm büyük kolye takamam zaten iyce aklıma yattı valla

canım ben onun kalp ve aşk tanrısı olanını aldım.Daha yeni başladım kullanmaya henüz kararma yok bakalım.Çok güzel duruyor tavsiye ederim

teşekkürler cnm benimde ayıcık hoşuma gitti boyutuda büyük değilmiş bende almaya karar verdim umarım kararma yapmaz sende güle güle kullan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…