Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım katalog fiyatı ile 165 ise faturanın 123 falan olması gerekiyor 8,5 üyelik ücreti dielim 130 falan oluo o da üstü senin kazancın olması gerek bence sen promosyon hatası yapmışsın oyüzden faturan fazla gelmiştir
anlamadım gülüm ya
nasıl oluyor %de kazancımız ozaman anlatabılırmısın bana
htice
arkadaşlar ben hem avona yeni üyeyim hemde kadınlar kulubüne ....
iki gün oldu temsilci olmam şimdi benimle ilgilenen temsilci illa seni gel takım üyesi ol diyor anlamadım
ne yapsam sizce
daha yeni değilmiyim daha tam kavramadan müşteri oluşturmaya başlayamadan sizce acele değğilmi
bana sorarsanızda henüz çok erken en azından bi kaç ay çevre edinmesi ögrenmesi gerek ..Normalde %33 ü ama aradan vergiler dv falan düşüyor ve % 25 gibi bi oran kalıyormuş kar için. ilkşah ın da dediği gibi bence de sen bi promosyon hatası yapmış olabilirsin.
Bence de çok erken ya ne öncülüğü :44: Temsilcilik yapamadan neden takım öncüsü olasın ki :26:
kızlar bugün hülya avşarın komşusuna bir ürün sattım anewin altınlı gece kremini aldı çok şaşırdım kadının oturduğu ev 2.000.000 TLlik yani eski para birimi ile 2 trilyonluk ve bu kadın avon kullanıyor gidip en pahalı markları kullanacağına :S demekki avon sadece bizlerin değil her kesim de ki insanların gözünde iyi bir kalitemiş![]()
Yaaaa sıkılıp gittinizmiiiiiiiiii
fatura tutarını yatırdıktan sonra bızım hesabımıza avon para yatırıyormu?
sorununun ne oldugunu izah edermisin ?
%33 kar diye bişey yok----- dogru mu anladım bunu merak edıyorum dersena
194 tl lik sipariş verdım
154 tl fatura geldı (5 lı katalog +kayıt ucretı içinde)
194-154 :40 tl edıyor
194 un %33ü 64.02 ise
kayıt ucreti düşüldüğünde
55.5 tl kazanmam gerekır canım
ama faturayı odedıgımde elımde 40 lıra kalıyo bu ne lahana turşusudur anlamaya calısıyoru
m
kızlar %25 değil %33 yine doğru ama bu tip şirketler kargo şirketleri kurye şirketleri falan yüzdeliği 100 tlyi 1.33 e bölerek hesaplıyorlar anlatabildimmi ticaret yüzdeliği bizim okulda öğrendiğimiz değil canlarım
mart ayında pasta seti diye biliyorum ben nisanda kaşık çatal seti