AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

nurdi umutlugunler hoşgeldiniz

hoşbulduk canım :) Bende kahve fincanlarımı bugun 12'ye tamamladım :) Takım öncümün bi üyesinin hiç siparişi yokmuş Bnde 290TL ona verdim siprşlerimi kahve fincanım geldi. bende ayrıca kendimden 290 TL vermiştim ondanda geldi 6 adet 12li takım düzdüm :)

iyi günlerde kullan cnm sevindim senin adına aslında ewet 6 kişilik o limitlere bence az yani sürekli limitleri yüksek tutup düşük değerde hediye yollanıyor aslında bi görüşülmesi gerek bunların avon toplantılarında

Tşkrler canım. ben mail atmıştım aslında bununla ilgili ve gün hediyelerinin limitlerini yükseltip düşük hediyeler vermeleriyle ilgili falan. ileticez bu önerinizi dediler şimdikte 2 kampanyadır gün hediyesi koymuyorlar

ben dün 4gibi verdim siparişlerimi hala sevkiyata hazırlanıyor diyo.ne iş ya?ne zaman verilir ki kargoya??

yarın verılır bence canım

kızlar yengem mavı goz kalemı sıparısı ver bana dedı tam mavı olarak goremedım colortrandın turkuaz ınmı sıparıs versem

ben bugun 4 dıye okumusum yarın kargo elıne bıle gecebılrı bence canım bazen sıtede sevkıyata hazırlanıyor yazarken bana kargonuz bugun teslım edılıcek dıye mesaj gelıyor

ben bugun 4 dıye okumusum yarın kargo elıne bıle gecebılrı bence canım bazen sıtede sevkıyata hazırlanıyor yazarken bana kargonuz bugun teslım edılıcek dıye mesaj gelıyor

aa iyi canım ozman saol sevindim bak şimdi.bide faturamda k2 ilk sipariş paketi diye bişey var.ücretsiz bişey ama ne ki bu?üyelik ücretim dahil 150 tl civarı.145 limiti geçtiğim için olan hediye göz makyaj temizleyicisi olabilir mi_?

yarın verılır bence canım

kızlar yengem mavı goz kalemı sıparısı ver bana dedı tam mavı olarak goremedım colortrandın turkuaz ınmı sıparıs versem

cnm kataloğun arka kapağındaki göz kalemlerinin içinde mavi yok zaten mor o çoğu kişi mavi diye aldanıp sipariş vermişte hatırlatayım dedim :) colour trendin turkuaz guzl.

yok canım o k2 ilk sipariş paketi denilen Sen katalok siparişi vermesen bir adet yolluyorlar odur k2 ilk sipariş paketi kuzum.

bundan sonra ne aldım ne verdim mutlaka yazıcam yoksa herifle papaz oluyorum ordan burdan bişeyler çıkarıp canımı sıkıyor açık çıkıp duruyor ya soğudum ben bu işten

kızlar bugün hülya avşarın komşusuna bir ürün sattım anewin altınlı gece kremini aldı çok şaşırdım kadının oturduğu ev 2.000.000 TLlik yani eski para birimi ile 2 trilyonluk ve bu kadın avon kullanıyor gidip en pahalı markları kullanacağına :S demekki avon sadece bizlerin değil her kesim de ki insanların gözünde iyi bir kalitemiş

kızlar acele cevaba ıhtıyacım var
ben 165 tl lık urun sıparısı verdım
ama faturam 154 tl geldı
sımdı bu odemeden sonra elımde 11 tl para kalıyo
tek kazancım bu mudur
bu % 33 olayı bunun neresınde şimdi?

arkadaşlar ben hem avona yeni üyeyim hemde kadınlar kulubüne ....
iki gün oldu temsilci olmam şimdi benimle ilgilenen temsilci illa seni gel takım üyesi ol diyor anlamadım
ne yapsam sizce
daha yeni değilmiyim daha tam kavramadan müşteri oluşturmaya başlayamadan sizce acele değğilmi

Müşteri fiyatıyla 165 tl idi de faturan da temsilci fiyatıyla 154 tl mi geldi :26: Bu şekilde olmuyo normalde ama yani ben hemen hemen 190 liralık falan sipariş vermiştim faturam da 131 lira geldi normali bu aslında :44:

Müşteri fiyatıyla 165 tl idi de faturan da temsilci fiyatıyla 154 tl mi geldi :26: Bu şekilde olmuyo normalde ama yani ben hemen hemen 190 liralık falan sipariş vermiştim faturam da 131 lira geldi normali bu aslında :44:

anlamadım gülüm ya
nasıl oluyor %de kazancımız ozaman anlatabılırmısın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…