AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar 1ay ödeme vadesi için otomatik ödeme sisteminde limit 150 TL idi ya. 85e yukselince 170 TL mi olması gerekiyor ? yoksa gene 150 mi ?

verdim bakalım ilk siparişimi..parfüm ve makyaj numunesi de istedim.çünkü parfümü denemeden almak istemiyo kimse.artık hayırlısı.faturalandı acaba ne zaman ulaşır elime?

verdim bakalım ilk siparişimi..parfüm ve makyaj numunesi de istedim.çünkü parfümü denemeden almak istemiyo kimse.artık hayırlısı.faturalandı acaba ne zaman ulaşır elime?
canım bulunduğun yere göre değişir merkezde bi yerde oturuyosan siparişini verdiğin gün saat 5 den önce verirsen o gün kargoya çıkar yoksa ertesi gün çıkar kargoya ve muhtemelen 2 iş gününde elinde olur

anladım canım ben izmir ödemişte yaşıyorum.cumartesiye kadar ulaşsa yeter bana cünkü kuzenimin siparişlerini o gitmeden vermem gerek:)

anladım canım ben izmir ödemişte yaşıyorum.cumartesiye kadar ulaşsa yeter bana cünkü kuzenimin siparişlerini o gitmeden vermem gerek:)

muhtemelen cumartesiye kadar ulaşır benim bulunduğum ilçeye mesela haftanın belirli günleri geliyo çarşamba vermiş olsam cuma elime geçiyo

Diyelim ki ben 90 liralık sipariş verdim ama stok sorunundan dolayı birini yollamadılar ve faturam 65 liraya düştü. Ben bu durumda yine kargo parası ödicek miyim acaba?

Bir de akbanktan herhangi bi ücret alınmıyo demişti bi arkadaş bugün kargo ile beraber ödeme şekilleri kitapçığı da geldi orda işlem ücreti alındığı yazıyo. İş bankasından hesap açıp otomatik ödeme talimatı vermeyi düşünüyorum. Bu şekilde herhangi bi ekstra ücret ödemem gerekmez di mi ?:26:

90 liralık sipariş verdiğinde stoksuzluk nedeniyle yazdığın ürünlerin bazıları gelmiyosa ve sipariş tutarın 65 e düştüyse kargo parası ödemezsin cnm.
ben akbanktan havale yoluyla yatırıyorum faturalarımı vadesi geçmedikten sonra hiç bir ücret talep etmiyorlar ,ama gecikirse 2 tl ek plarak alıyorlar

merhaba arkadaşlar ben roll on siparişi vereceğim ama müşterim hem erkek hem bayan roll onu almak istiyo sorun olurmuki bi fikri olan varmı ??

ben işbankasına otomatik ödeme talimatı verdim ayrıca bir faturaya daha ödeme talimatı verirsen(doğalgaz,elektrik gibi) yıllık ücret ödemiyormuşuz şimdilik hiç bişey ödemedim :97:

merhaba ben roll on siparişi vereceğim ama müşterim O 3 tanede hem erkek hem bayan roll on u almak istiyo sorun olurmuki ???

olmaz cnm karışık alabilirsin
yalnız herbirinin kodunu yazıyosun avon onları sonra faturadan düşüyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…