Canım ayrı ayrı gir sonradan düşüyorlar fiyatını
kızlar 1ay ödeme vadesi için otomatik ödeme sisteminde limit 150 TL idi ya. 85e yukselince 170 TL mi olması gerekiyor ? yoksa gene 150 mi ?
kızlar 1ay ödeme vadesi için otomatik ödeme sisteminde limit 150 TL idi ya. 85e yukselince 170 TL mi olması gerekiyor ? yoksa gene 150 mi ?
canım bulunduğun yere göre değişir merkezde bi yerde oturuyosan siparişini verdiğin gün saat 5 den önce verirsen o gün kargoya çıkar yoksa ertesi gün çıkar kargoya ve muhtemelen 2 iş gününde elinde olurverdim bakalım ilk siparişimi..parfüm ve makyaj numunesi de istedim.çünkü parfümü denemeden almak istemiyo kimse.artık hayırlısı.faturalandı acaba ne zaman ulaşır elime?
kızlar netten sipariş verırken
illa musterı mı secmek lazım
direkt sıparıs verınce kendımıze almıs gıbı mı oluyo?
canım bulunduğun yere göre değişir merkezde bi yerde oturuyosan siparişini verdiğin gün saat 5 den önce verirsen o gün kargoya çıkar yoksa ertesi gün çıkar kargoya ve muhtemelen 2 iş gününde elinde olur
anladım canım ben izmir ödemişte yaşıyorum.cumartesiye kadar ulaşsa yeter bana cünkü kuzenimin siparişlerini o gitmeden vermem gerek:)
arkadaşlar bu kampanya 25 inde sona eriyor ya en son ne zamn sipariş verebiliyoruz?
saol,teşekkürler25 i saat 4 e kadar tatlım ..tabi son dakka bir değişiklik yapılmaz ise..
Diyelim ki ben 90 liralık sipariş verdim ama stok sorunundan dolayı birini yollamadılar ve faturam 65 liraya düştü. Ben bu durumda yine kargo parası ödicek miyim acaba?
Bir de akbanktan herhangi bi ücret alınmıyo demişti bi arkadaş bugün kargo ile beraber ödeme şekilleri kitapçığı da geldi orda işlem ücreti alındığı yazıyo. İş bankasından hesap açıp otomatik ödeme talimatı vermeyi düşünüyorum. Bu şekilde herhangi bi ekstra ücret ödemem gerekmez di mi ?:26:
merhaba ben roll on siparişi vereceğim ama müşterim O 3 tanede hem erkek hem bayan roll on u almak istiyo sorun olurmuki ???
kızlar üye yapmak için sadece nufus cüzdanı fotokobisimi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?