AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Hımm anladım o gayet iyiymiş o zaman. Bi an stok nedeniyle düşerse alırlar herhalde diye düşünmüştüm.
O küçük kitapçıkta öyle yazıyordu okyanus :44: Kafam karıştı benim acaba bi yanlışlık mı yapmışlar kitapçıkta :26:

Slm kızlar yıldızlar klübü toplantısı vardı bugün bende davetliydim.gelcek ayın hediyeleri 350 tl artı 10 kataloğ çatal kaşık seti k3 tabaklarına uyumlu bişey.780 artı 20 kataloğa king türk kahvesi makinesi ..

cnm o kitapçıkta yazılanlar stoklarla sınırlıdır yazısı yazanlarda katalokta dikkat edrsen bazıların da öle yazıyor.ayrıca indirim broşürü ve fırsat köşesi ürünleri için geçerli,bu gruplar stoklarla sınırlı olduğu için ya acele ediceksin bir an önce stoklar bitmeden sipariş vericeksin yada düşerse avon hiçbir şey kabul eymeden kargo ücreti alır

bence bir kahve makinesi için limitler çok yüksek zaten dışarda 75 mi ne belki kink değildir ama o civardadır çok saçma sırf onu almak için de kasmam kendimi zaten değmez

iyi geceler arkadaşlar =))

ben bişi sorcaktım, parfüm idea edilmesi diğer ürünleri iade etmekten farkı varmı

az önce baktım gittigidiyorda 50 tl king kahve makinesi ben bide çok sölemişim

çatal kaşık seti kaç kişilik tatlım ?? 780 e king hiç ugraşmam limit çok yüksek artı önceden aldım ..

teşekkür ederim. hani sıkılmış oluyorya o yüzden sordum

önemli değil cnm sipariş verdiğin kampanya dahil toplam 3 kampanya içinde iadelerini yollayabiliyosun
ama dikkat et eğer o göndericeğin parfümle birlikte ödül satış limitine ulaşıp hediye kazandıysan hediyeyide parfümle beraber iade etmen gerekir yoksa o kazandığın hediyeyi sana ödetirler dikkat et !!!

Son düzenleme:

tamam ben onu unutmuşum =)) bakarım. 2010 un son yılbaşı kataloğunda vermiştim bu ayda iade yapıcam inş

kayınvalıdemın komsusu sayfa 50 dekı countney cantadan ıstemıs ben pazartesı sıparıs verıcem stoklarla sınırlı dıyor gelırmıkı

kayınvalıdemın komsusu sayfa 50 dekı countney cantadan ıstemıs ben pazartesı sıparıs verıcem stoklarla sınırlı dıyor gelırmıkı

cnm sipariş girişinden kodunu bir yaz sonra sepete at güncelleye tıkla bakalım stokta yok yazısı çıkıyormu çıkmıyorsa gelmesi gerek

tesekkurler tatlım ınsallah pazartesıde olur:) 154 lıra oldu sıparıslerım annemınde cuma gunu günleri var onuda beklıycem pazartesı felan verıcem sıparıs bu ay gun hedıyesı olurmukı

tesekkurler tatlım ınsallah pazartesıde olur:) 154 lıra oldu sıparıslerım annemınde cuma gunu günleri var onuda beklıycem pazartesı felan verıcem sıparıs bu ay gun hedıyesı olurmukı

inş. p.tesi de olur.
ben gün hediyelerini beklemedim walla bazı arkadaşların acildi siparişleri p.tesi verdim hala gelmedi bakalım bugün dağıtımdaymış kargo inş. akşama kadar elime ulaşır.
sen daha yenimi yollıcaksın k2 siparişlerini

evet pazartesı ılk sıparısımı verıcem bakalım bu katalog pahalı geldı ya cok sey ıstenmedı
gelır bugun bencede kargon bende beklemıycem gun hedıyesı gecen ay ıkı sıparıs vermıstım ılkını ılk hafta sonrasını son haftaya kadar bekledım ama gun hedıyesı olmamıstı bu sefer bekleyemem vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…