AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slm kızlar bu pozisyonla ilgili bilgisi olan var mıdır acaba?
ne iş yapar ne kazanır.kapı kapı dolaştığı söylenmiş bazı forumlarda ...
beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim...

bulunduğum ilde bitane var. bi iki tane saf temsilci buluyo onların altına temsilcileri ekliyo. tö yapıyo. sonra ayak işlerinde kullanıyo:) oturduğu yerden emir yağdırıyo. bu kampanya herkes şu kadar temsilci kaydı yapacak, yarın şu caddede stand açılacak bütün töler orada olmak zorunda ve en az iki kayıt yapmak zorunda gibi saçma sapan emirler yağdırıyo.iade yapınca kıyameti koparıyo.falan filan. genelleme yapmıyorum muhakkak iyilerde vardır ama benim bulunduğum ildeki aynen böyle. çok sevdiğim avonu bu lanet kadın yüzünden bıraktım düşün yani öyle bişi. yaptığı işler bunlar ne kazanır bilmiyorum. ama iki kuruşluk prim almak için bütün temsilcileri mağdur etme yetkisine sahip.

K3'te satışa sunulacak olan Onyx Lustre serisinin far ve glosslarının tam renkleri nasıldır diye internette araştırdım ve bakın neler buldum.
Özellikle glossların renkleri çok hoşuma gitti k3'te açık renklerinin ikisinide alabilirim.:)

Bu linkte Pink Shimmer ve Night Violet'in renkleri var.

Closed Eye Typing: Avon Onyx Luster Tri-Lip Gloss

Bu da Peach Sparkle rengi en sağdaki renk

AVON ONYX LUSTER TRI-LIP/TRIPLE GLOSS~YOU CHOOSE COLOR on eBay!

Farlar

Midnight Luster

Avon ONYX LUSTER Tri-Shadow eyeshadow ~MIDNIGHT LUSTER - eBay (item 320638456671 end time Mar-04-11 2152 PST)

Onyx Quartz

Avon ONYX LUSTER Tri-Shadow eyeshadow ~ONYX QUARTZ - eBay (item 220719294168 end time Mar-04-11 2144 PST)

Artık bende takım öncüsü olmaya karar verdim. Çarşamba günü konuşcaz bakalım. şu anda eşim kardeşim ve bi arkadaşım var 1-2 kişide takım öncüm ayarlarsa olacak inşallah. Varmı tavsiyesi olan.

k2 de jel göz kalemi siparişi verip de stok sorunu yaşayanlar k3 siparişlerinizle yolladılar mı acaba eksiklerinizi:97:

pardon yanlış yazmışım:/ k1 de jel göz kalemi siparişi verip de stok sorunu yaşayanlar k2 siparişlerinizle yolladılar mı acaba eksiklerinizi

Son düzenleme:
arkadaslar daha önce de yazmistim ama cevap veren olmamisti.yeni takim öncüsü oldum ve temsilci sayimi bi türlü artiramiyorum. bu konuda tecrübe sahibi olan takim öncüleri biraz bilgi verebilir mi?

bölge satış sorumlusu en zor görev canım
kurallar çok iyi derece ingilizce bilmek
seyahat engeli kesinlikle olmamak
üniversite mezunu olmak
ve seçilmek için yüzlerce kişi ile mülakata girerek en yüksek başarıyı yakalamak

benim bölge satış sorumlum o kadar yoğun çalışıyor ki bizdede kaldı bir gece şahit oldum kadın eşiyle ayrılmış bu iş yüzünden evde duramadığından

altına bir araba veriyorlar sadece pazar günü izinlisn bildiğim kadarı ile onun haricinde bir tablo veriyorlar
6 gün boyunca ilindeki tüm ilçelere semtlere köylere hergün birine gidip toplantı yapıyorsunuz ve o 6 gün içinde 1 gün istanbulda merkezde toplantı düzenleniyor
bunlar yine güzel yanları her akşam 7 de telefon çalıyor bilgisayarda tektek yazarak tüm ekip günlük sipariş ödeme gecikmiş borç vs. raporu hazırlıosun maille şirkete gönderiosun ve daha birçok uğraşma ben şahit oldum kadının bu yaptıklarına

benm belirttiğim bss çok iyi düzeyde ama bidünya uğraşıo kendini avona kanıtlamak içn

merhaba kızlar annemlerden dondum ama nette bır sorun var vınn ıle baglanıyorum cok kalmıycam oyuzden nasıl gıdıyor satıslar
ben annemlerde 140 lıralık satıs topladım daha kardesımve kuzenım bakmadı bısey sorucam fıncan takımı odul satıs lımıtı neydı benım oglan yırttı panaromayı

bu arada katalog yuklendımı nasıl guzelmı

arkadaşlar bişey sorcam bugün bi arkadaşım christian lacroix rouge parfümünün kokusu nasıldır diye sordu.sayfadan tam belli olmuyo.parfüm tester ları isticem bu ay.içinde bu parfümün de testerı var mı?bide kokusu hakkında ne söyleyebilirsiniz?

fincan takımı için yapman gereken toplam ödül satış tutarı en az 290tl olmalı ve 10 katalog eklemen gerek

kızlar bugun sıparıs vermem gereklı idi
takım öncümü aradım sisteme giriş şifrem ulasmadı dedım
suan musaıt degılım dedı gun ıcınde donucem dedı donmedı..
ve arada siparişlerini bana ver ben ıstıyım dedı bı akıllı kendısı heralde
sinirlendim

Benim muhabbetim gayet iyi bss ile herkez hanım diyor ben abla sevmem öyle resmi konuşmaları .. kadın sürekli meşgul ve güzel motive ediyor çevresindekileri ..işi gerçekten zor kafa gerektiriyor güçlü bir hafıza.. ne kadar kazandıgı hakkında bilgim yok ama sanırım düzenli bir maaşa bağlı .. ben seviyorum bizim bss yi iyi bi kadın ..

siparişi gönderdim 100 tl daha geldi off ya şimdi bi ton iş iptal et tekrar gir vs .. sevmiyorum bunu kesinlikle toplantılarda belirtelim siparişi iptal etmeden ekleme olsun ..

o kadar pahallı bi parfüm ki sayfaya bile sıkmaya kıyamamıslar:90:biraz ağır bir koku ben kullanmadım ama tester vardı bende kadınsı.

siparişi gönderdim 100 tl daha geldi off ya şimdi bi ton iş iptal et tekrar gir vs .. sevmiyorum bunu kesinlikle toplantılarda belirtelim siparişi iptal etmeden ekleme olsun ..

daha önceki sistemde avonun sitesinde iptal seçeneği vardı.kodlama hatası falan yaptığımızda hemen iptal edip düzeltme yapabilirduk faturalanmadan siparişlerimiz,çok iiydi bence tekrar öle bişi olmalı.

daha önceki sistemde avonun sitesinde iptal seçeneği vardı.kodlama hatası falan yaptığımızda hemen iptal edip düzeltme yapabilirduk faturalanmadan siparişlerimiz,çok iiydi bence tekrar öle bişi olmalı.

evet oda çok iyi olur bunları belirtelim kimler katılıyor ise toplantılara belirtsin kızlar lütfenn...

eline meğine sağlık canım aynı durumdan bende şikayetçiyim karalamalar yalanlar artık nefret ettim yakınımda başka marka satan arkadaşlar var resmen avona takmış durum dalar bende elimden geldiğince sattığım ürünün arkasında duruyorum çünkü avona güveniyorum tekrar teşekkürler canım

o kadar pahallı bi parfüm ki sayfaya bile sıkmaya kıyamamıslar:90:biraz ağır bir koku ben kullanmadım ama tester vardı bende kadınsı.

tamam canım sağol.ben arkadaşa bi söyleyim olmazsa.peki hangi parfümler en çok seviliyo genelde.?hani banko gidecek parfümler nedir?:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…