• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bahar trendleri kitapçığını k3 kataloğunu ekleyince direk yolluyorlar değil mi yoksa kod mu yazmamız gerekiyor
k3 ten 10 lu katalok siparişi verdim ama bahar trendleri kitapçığı yazmıyor faturada halbuki 3 adet hediye diyor panoramada

Kızlar bişey sorabılırmıyım sipariş takıbı ekranında fatura numarasına tıklandıgında bı lıste cıkıyor orda sıparıslerden cok farklı ürün isimleri yazıyor anlayamadım aydınlatabılırmısınız kızlar:?:91:

Kızlar bişey sorabılırmıyım sipariş takıbı ekranında fatura numarasına tıklandıgında bı lıste cıkıyor orda sıparıslerden cok farklı ürün isimleri yazıyor anlayamadım aydınlatabılırmısınız kızlar:?:91:

cnm kodlarına bak aynımı diye bazen numune yada istediğin ürünlerin yanında hediyesi oluyor onların kodları olabili yazmadıkların arasında o senden kaynaklı değil ,avon onu otomatik ekliyor

kızlar yeni kataloğun resimleri varmı önceden resim çekip koyardı ilkşahcığım:31:
3. kampanyanın resimleri varmı kızlar ,hangi sayfada:8:

yükledim canım daha 1 hafta önce :) benm profilmden açtığım konulara bak

slm kızlar :3:

bölge satış sorumlusu en zor görev canım
kurallar çok iyi derece ingilizce bilmek
seyahat engeli kesinlikle olmamak
üniversite mezunu olmak
ve seçilmek için yüzlerce kişi ile mülakata girerek en yüksek başarıyı yakalamak

benim bölge satış sorumlum o kadar yoğun çalışıyor ki bizdede kaldı bir gece şahit oldum kadın eşiyle ayrılmış bu iş yüzünden evde duramadığından

altına bir araba veriyorlar sadece pazar günü izinlisn bildiğim kadarı ile onun haricinde bir tablo veriyorlar
6 gün boyunca ilindeki tüm ilçelere semtlere köylere hergün birine gidip toplantı yapıyorsunuz ve o 6 gün içinde 1 gün istanbulda merkezde toplantı düzenleniyor
bunlar yine güzel yanları her akşam 7 de telefon çalıyor bilgisayarda tektek yazarak tüm ekip günlük sipariş ödeme gecikmiş borç vs. raporu hazırlıosun maille şirkete gönderiosun ve daha birçok uğraşma ben şahit oldum kadının bu yaptıklarına

benm belirttiğim bss çok iyi düzeyde ama bidünya uğraşıo kendini avona kanıtlamak içn
telefonla başvuru yapmıştım beni bss kaydetmişti
ingilizce bildiğini pek sanmıyorum
üni mezunu olduğunu da pek sanmıyorum
ancak 50 yaş üstü olmasına rağmen cıva gibiydi
güleryüzlü ve konuşkan bi kadındı
yıllarca avon temsilciliği yaptığını söyledi
hatta ilk parasını avon satarak kazanmış
altında avonun arabası vardı
maaş + prim alıyor olması lazım
ama miktar hakkında bilgim yok
prim alabilmek için sıkıştırmıştı beni ilk ay gözümden düşmüştü
oysa açık konuşsa verirdim siparişimi beklemeden..

eline meğine sağlık canım aynı durumdan bende şikayetçiyim karalamalar yalanlar artık nefret ettim yakınımda başka marka satan arkadaşlar var resmen avona takmış durum dalar bende elimden geldiğince sattığım ürünün arkasında duruyorum çünkü avona güveniyorum tekrar teşekkürler canım:71::71::71::71::71::71::71::71::71:
sağlık bakanlığı onayı zorunluluğu artık yokmuş
o yüzden avon'da da bu onay yok diye biliyorum çünkü alınması gerekmiyor
avonu çekemeyenler çok olduğundan habire karalamaya çalışıyorlar :82:

arkadaşlar acil sipariş veriyorum.ilk kez olduğundan sormam gerek.k2deki bu 3ü 11tl olan roll on lar var ya onların tek tek kodlarını 3ününde giriyomuyuz.öyle olunca her birinde 12tl yazıyo kafam karıştı.nasıl olacak bu???

Back