Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 3kampanya eklenmıstır dıye dusundum buraya ya ama yok galıba
hedıyeler ve lımıtler ne
hosulduk kızlarr nasıl gıdıyor sıparısler
benim siparişler daha sevkiyata hazırlanıyor :/ dün sabah verdim siparişleri yarın elimde olması gerek offff
Kızlar bişey sorabılırmıyım sipariş takıbı ekranında fatura numarasına tıklandıgında bı lıste cıkıyor orda sıparıslerden cok farklı ürün isimleri yazıyor anlayamadım aydınlatabılırmısınız kızlar:?![]()
cnm kodlarına bak aynımı diye bazen numune yada istediğin ürünlerin yanında hediyesi oluyor onların kodları olabili yazmadıkların arasında o senden kaynaklı değil ,avon onu otomatik ekliyor
yükledim canım daha 1 hafta önce :) benm profilmden açtığım konulara bak
nilqun nurdi erva42 cagin
hoşgeldiniz arkadaşlar![]()
telefonla başvuru yapmıştım beni bss kaydetmiştibölge satış sorumlusu en zor görev canım
kurallar çok iyi derece ingilizce bilmek
seyahat engeli kesinlikle olmamak
üniversite mezunu olmak
ve seçilmek için yüzlerce kişi ile mülakata girerek en yüksek başarıyı yakalamak
benim bölge satış sorumlum o kadar yoğun çalışıyor ki bizdede kaldı bir gece şahit oldum kadın eşiyle ayrılmış bu iş yüzünden evde duramadığından
altına bir araba veriyorlar sadece pazar günü izinlisn bildiğim kadarı ile onun haricinde bir tablo veriyorlar
6 gün boyunca ilindeki tüm ilçelere semtlere köylere hergün birine gidip toplantı yapıyorsunuz ve o 6 gün içinde 1 gün istanbulda merkezde toplantı düzenleniyor
bunlar yine güzel yanları her akşam 7 de telefon çalıyor bilgisayarda tektek yazarak tüm ekip günlük sipariş ödeme gecikmiş borç vs. raporu hazırlıosun maille şirkete gönderiosun ve daha birçok uğraşma ben şahit oldum kadının bu yaptıklarına
benm belirttiğim bss çok iyi düzeyde ama bidünya uğraşıo kendini avona kanıtlamak içn
sağlık bakanlığı onayı zorunluluğu artık yokmuşeline meğine sağlık canım aynı durumdan bende şikayetçiyim karalamalar yalanlar artık nefret ettim yakınımda başka marka satan arkadaşlar var resmen avona takmış durum dalar bende elimden geldiğince sattığım ürünün arkasında duruyorum çünkü avona güveniyorum tekrar teşekkürler canım![]()