ilkşah çok şekersin yaarüyamda k-3 kataloğu geldi en az 300 sayfa o kadr kalın pembe kapaklı bişeydi azra vardı kapağında tabiki aaaaaaaahhhhhhhh keşke gerçektede 300 sayfa olsa ya
kızlar takım öncüsü
olmak istiyorum yardım üyelerim varda
canım ögrenmek istediklerini sorcevap verelim ..
avonun sitesinden kayıt yapabilirmiyim bilgilerini girerek?
EVT CANIM YAPABİLİRSİN BAĞLI OLDUGUN TÖDENDE YARDIM İSTEYEBİLİRSİN .. AVON SİTESİNE GİRİP takımöncüsü formu doldur sana döneceklerdir..
hımm ben temsilciyim ya temsilci girişindende oluyor u?
oleyy :81:kız bu ara çok yoğunum giremiyorum eşimde biraz kızıyor o evdeyken bilgisyrda durmama ilgilenemedim sizlerle ama yarın kataloğu yükleyeceğim benden önce foruma yüklemeyin kız adminler kızıyor
bu arada benm siparişm dün akşam baktm faturalanmış sevkiyata hazırlanıo yazıodu bu sabahta kargoya verilmişti ama yarın gelir
eveeetmerakla bekliyoruz yeni kataloğu :44:
ben daha önce fair kullanmıştım mediumu bilmiyorum bazen katalogta renkleri belli olmuyor, fair al bencekızlar o kapatıcının göz altında yağ bezeleri oluşur ya onlara çok iyi geldiğini duydum hemde baya bi kişiden...Bende almak istiyorum ama tonları varmı onun.ben açık tenliyim hangisi alsam ki
slm kızlar
ben kendime parfüm alcam christian lacroix rauge (sf 25 )kullanan var mı görüşlerinizi almak istiyorum
ben daha önce fair kullanmıştım mediumu bilmiyorum bazen katalogta renkleri belli olmuyor, fair al bence
güzel bir koku ve kalıcı bu ay bende alacağım ondan bu ay çok şey alacağım kaliteli ürünleri hep bu ay indirmişler anevin pudrasınıda alacağım
anew ürünleri kaç yaşından itibaren kullanılabiliyor acaba
Ben size bir şey sormak istiyorum... Avon Hydra-Radiance Protecting Day Lotion Spf 30 nemlendiriciyi üretiyor mu? Kataloglarda yer almıyor,acaba eski ürünler mi piyasada dolaşıyor? çünkü Çoğu sitede satılıyor. Önceden kullanmıstım ve güzel,ışıltılı bir krem. Merak ettim ve sizler daha iyi bilirsinizz.. Cevapsız bırakmayın sorumu lütfen
canım ben kırk yaş üstüyüm yani makyaj malzemeleri bana uygun yaşın genç ise kullanma derim coğu ürününde kolajen var yani kırışıklar varsa geçici dolgu yapıyor.ben kırk yaşına kadar cilt bakımında solüsyonun agaless results kullandım şimdide acolade kullanıyorum. ben kırk yaş üstü olmama rağmen öyle derin kırışıklarım yok ben bile çekiniyorum anev ürünlerinden.
internneten nasıl ödeme yapılıor kızlar kredi kartıyla bi anlatırmıısınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?