• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slm kızlar
ben kendime parfüm alcam christian lacroix rauge (sf 25 )kullanan var mı görüşlerinizi almak istiyorum

asya cnm dediğin parfüm çok beğeniliyor bir arkadaşım ucuzlasa da alsam deyip duruyordu fanatik kullanıcıları var:)))

kızlar ben k.14 de pur blanca almıstım onu alana bi pur blanca ve fullspeed hediye idi.ben pur balancayı sevdim ama eşim beğenmedi full spedi bende öyle pek beğenmedim kokusunu kalıcıda deil zaten

size sorum kullanılmış olanlar (pur blanca yarıya geldi nerdeyse )iade edilebiliyor mu?

faturası kesilen var mı milettt benimki hala yeni :2:

cnm ben sipariş vermedim vereceğim de şüpheli bu ay hiç satışım yok bi de tatil girdi araya, bi tek o bordo çantadan istediler o kadar, onda da zaten belli bi limite o fiyat ya hepsini ben alıcam gene ya da almıcam bişi bilemiyorum bu ay böyle sallantıdayım belki memlekete gidersem satarım dicem ama o da zor nasip bakalım

bende verdim hala yeni yazıyor ve hatta eve gelen kargolar bile sevkiyata hazırlanıyo yazıyorr biride ürün stoğu bekleniyor yazıyor ne kadar saçma ya madem stok yok koymyın onu çok sinir oldum ya,ammada ağır çalışıyorlar

arkadaşlar ben iş bankasından hesap açtırdım.Otomatik ödeme talimatı da verdim.Faturam 190 lira şimdi ben bunu 1 ay içinde mi ödeyeceğim yoksa 15 gün mü .. İlk ödemem olacak bu arada

arkadaşlar ben iş bankasından hesap açtırdım.Otomatik ödeme talimatı da verdim.Faturam 190 lira şimdi ben bunu 1 ay içinde mi ödeyeceğim yoksa 15 gün mü .. İlk ödemem olacak bu arada

Bir ay içinde canım kolin geldimi faturanda yazar zaten tarihi, hesabınızda 190 TL bulunduğu takdirde şu şu tarihte otomatik çekilecektir diye. Ama bence günün geldiğinde yatırdıktan sonra avonun sitesine gir ödeme sayfasına gel ordan faturanı işaretle otomatik ödemeyi seç aşağıda solda ödeme tuşu var ona tıkla kendin çektir. Avonu beklersen sinirin bozulur :) siteye her girişte ödenmemiş borcunuz var diyor Ben kendi kendime stres yapıyoruö:1:

kızlar avonda yatırılan parayı kendi çektiren var mı? bana biri anlatabilir mi?

cnm bn kndim çektriyorum siteye gir Temsilciye özel yazan kısmın altında ödeme sayfası var oraya tıkla Lütfen dikkat diye bir açıklama çıkar onu sağ tarafta kapat var ordn kapat sonra karşına ödenmesi gereken faturaların çıkıyor ordan hangi faturanı ödemek istyorsan onu seç sonra otomatik ödememi yoksa kredi kartımı ona karar verip tıkla sonra sol altında ödeme butonu var oraya tıkla canım zaten Yeterli limit olduğunda başarıyla tahsil edilmiştir diyor zaten canım

Back